Sizi sevmeyen ve kabul etmeyen birinin peşinden gider misiniz?
Gurur mu yoksa aşk mı?
Gurur mu yoksa aşk mı?
Gururla alakası yok sayın arkadaş. Uyuşmak önemlidir. Karşı taraf reddediyorsa saygıyla elveda deyip yolunuza devamediniz. Özellikle erkekler peşinden koşan bayanlara aşağı gözde bakarlar ve hiç bir zaman gerçekten sevemezler. Umarım en tez en uygun birisi nasip olur size.
İnsan şunu sorar o zaman:
Peşinden koşsam bu sefer sever mi? Asıl soru bu olmalı..
Koştuğuma değer mi?
EİG mi :) Teveccühünüz efenim.. mutlu ettiniz..
Yani ben koşturdum ve başardım yemişim gururunu seviyorum devam
Istedigin kadar kos. istersen tur bindir sonuc degismez
Cevap
62Cevap
Emin ol koşmam diyenler de zamanında koşmuştur. Zaten kosmamasi gerektiğini böyle öğrenir insan her kişi yaşar bunu
Soruya gelecek olursak koştum 3 yıl ama gurur sağolsun 3 yıl uzaktan sevdim öyle yani geçen hafta 3. Yıl oldu anlatabilmişimdir umarım
Şimdi denklemler çok yanlış bir kere :) Beni kabul eden ve seven birinin peşinden koşmam herhalde? E hayliyle bunları yapmayanın peşinden gider insan istemsiz, iç güdüsel olarak. Ha yapmayanlar dersen, onlar kendisiyle hunharca savaşıp savaşıp bunu kazanmış sonrasında da tarumar olmuş kişiler, kişilikler birazcık :) Birazcık gururlu aşkını alırım ayrıca ;)
bir süre şansımı zorlarim ne yalan solim karşımda kime de bağlı bir zamn sonra bn onu sevdiğim halde bana birazcık tolerans göstermesini isterim sevmese kabul etmese bile bn peşinden koşarken bir zamn sonra sert sözler sarf eder o askk orda biter zaten ister istemez sogursun
Sevmeyen birinin görüşlerini değiştirmen çok küçük bir ihtimal, uğraşmam elbet başka bir zaman yolumuz keşisir koşan o olur..
Arkasından koşacağım tek kız; yürümeye yeni yeni başlayan küçük kızımdır. Düşmemesi için:)
okadar alçalmadım.. gurur meselesi değil bu karakter meselsi.. kendimi seviyorum odenli aşağılıyamam kendimi
inat yapar onu elde etmeye çalısirim , bitane kızla 3 yıl konuştum her yıl dedim sevgilim ol diye 3. Yıl kabul etti ama 3 saat olmadan ayrıldım böylede pis bir inadim var :D
Quasimodo aklıma geldi.
Anca kitaplarda olur böyle şeyler. Gerçek aşk çok öncelerde yok oldu şimdi aşk adı altında şehvet moda.
sevmeyen birisini neden zorlayalim ki biter kosmam pesinden
tabiki gurur beni sevmeyen birinin peşinden koşarak aşk ı ayaklar altına alamam
Aşk, gerektiği zaman Gururu çiğnemeniz gereken bir yaşamdır.
Gittim defalarca. Pişmanda değilim. Gurur ondan değerliyse seviyor olunmaz zaten buna inanırım ben.
zaten ınsanlar hep sevmeyenın pesınden kosar dostum senınkıde sorumu?
o kadar da değil.. üç yerde duracan kırmızı ışıkda kontrolsuz geçitlerde ve istenmeyen yerde...
Koşulmaz kimse koşmaz bir süre sonra bırakır. Emin değilsem bir iki denerim. Baktım bir sevgi ibaresi yok keserim ilişkiyi.
Aşk işte ağzına bakanı değil
Ağzına zıçanı seversin
Koşmam ama aşkımı içimde yaşamaya devam ederim ve onu elde etmenin yollarını ararım 😀
peşinden koşar yakalar yatağa atar aklına gelmcıek fantezılerı uygular ceker giderim. lanet olsun hayat böyle
geçmişte gömdüklerimiz gelecekte gömeceklerimizin garantisidir
#turabi
Guruurm agir bassin istedim hep ama bazen sevgim de agir basti.
Gurur la alakası yok sevmiyorsa sevmez sevse de ilerde elinde kalan sen olduğun için sever.
Annem herzaman şunu der:sevdiğin değil seni seven ile evlen.
kesinlikle gurur... aşkta gurur yoktur diyenleri anlamam zaten
bana karşı bir şeyler hissetmiyosa yoluma bakarım ne onu rahatsız etmiş olurum nede ben yorulmuş olurum
Eğer o kişiyi çok seviyorsam koşarım ama belli bir süre baktım olmuyor yapcak bir şey yok bırakırım yani doğal olarak
Zamanında çok gittim :) Artık onlar benim peşimden gelirler eğer yetişebilirlerse :D
gıtmedım gıtmem... ne demıs gokhan turkmen gıtme dememle kalsan ne olur?
Yine mi marla singer nickli bir kız😔 gitmem peşinden falan yolu açık olsun
Gururluk bir durum yok beni sevmeyen insanla ne yapabilirim ki pes etmek en mantıklısı daha az üzülürsün
Gurur var insanda askin pesinden kosulur evet ama yuzsuzluk yaomadan
aşk tabikide seviyorsam gurur yapmam evinin önünde bile yatarım seviyosam. O kız buraya gelecek :D
Asla hiçbir kızın peşinden koşacak kadar aciz olmadım olmamda... Ayşe olmazsa Fatma, Zeynep, vs
Aşk karşılıklı ise gururdan eser kalmıyor bende ama karşılıksız ise gururumu ayaklar altına almam.
hyr diyorum ama kostum birswy kazandirmadi sdc pismanlik
Marla Singer dediğin kendi peşinden bile koşmaz.
Tabikisi de çok koştum
koştum da bir boka yaramadı
guru aşk için fazla üşengecim
gurur daha iyi sonuçlar verir
benden haberi olmayan birinin peşinde koşuyorum :)
kadın koşmamalı erkeğin peşinden..
hayır gitmem gurur değil bunda kendine saygıda var
Askta gurur olmaz bence
askimdan ölsem koşmam kesinlikle gurur
Hem de nasıl. Niye böyleyim bilmiyorum.
Hayır yüzsüz değilim.
Gurur yapmam ama peşinden de koşmam :)
hiç işim olmaz. hayır diyorsa hayırdır
Gitmem. Birgün elbet karşılaşırız.
Benimle olsun diye koşmam asla.
Hayır koşmam boşuna zaman kaybı
Neden sevmiyor? buna bağlı
Koşmam beni sevmeyen insanla işim olmaz
Yok sevmiyorsa Güle güle
Beni sevmeyen birinin peşinden koşuyorum :(
Gitmem.
Olmuyorsa olmuyordur
Belim ağrıyor koşamam.
Eğer gerçekten sevmiyorsa dönüp bakmam bile.
Beni sevmiyorsa koşmam
Aşkta gurur olmaz 😊😊😊😊😊😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar