Erkek arkadasimla bu pazar yemege gidicez bana mini etek giy sana cok yakisiyor dedi? Daha once giymemistim o beni hic ole gormemisti Bende nerden biliyorsun dedim Ben bilirim dedi sonra ayrilalim dedim Ben senin istedigin kiz olamam dedim Oda Afedersin ama popon basin gozukecek kadar kisa giymene zaten izin vermem dedi ozur diledi cvp vermedim haksizmiyim sizce seven erkek Boyle dermi?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle ciddi düşünmeyen bir erkek ailesinin içine sokmaz diye düşünüyorum. Bence orada söyleme tarzı yanlış olmuş. Gerçekten etek sana yakışıyordur ve öyle görmeyi tercih edebilir. Ama bu dile getirirken kullanacağı kelimelerde çok önemli. Ne bilim şöyle dese idi daha iyimi olurdu acaba. Canım face de bir fotoğrafını gördüm çok beğendim ara sıra benim yanıma gelirkende böyle giyinip gelir misin dese belki daha mantıklı bir şekilde yaklaşıcaksın. Bazen erkekler konuşmuş olmak için konuşabiliyorlar. Karşı tarafıda kendileri gibi zannettikleri için söylersem bişi olmaz diye düşünmüşde olabilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya annesi zaten arkadasindi mecburen soylemek zorunda kaldi ama ailesinin tam icine girdin ama Aynen senin dedigin gibi soylese hic bisey demem ama be oyle Bende jilet gibi giyinirim pazar Sana suprizim var deyip duruyor o gun ozel giyiniceksin sexy dedi bir be bilim amaci Bence beni yataga atmak
- +1 yıl
Valla bilemedim şimdi. O zaman kapalı bir yere götürmek isterse gitme. Ve sem bildiğin gibi giyin git. Aksi bişi söylerse sürprizini be olduğunu bilmiyorum o yüzden bilmediğim şeylerde benim hoşuma gitmez de açık ve net.
Soran+1 yılZaten ayrilalim dedim aksam ozur diledi sabahta is yerinde yanima geldi ayni Alis veris merkezindeyiz yakismis ondan istedim dedi bilmiyorum optu felan yanlis anladin dedi ama bilmedim icim affetmek istemiyor
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
hem çocukla seviştim 1 kere diyorsun hemde saf kız ayaklarına yatıyorsun bana bak kızım hata yaptıysan ayrılırdın çoktan kulanıdrmazdın kendini ikincisi ADAM sa senle ciddi olur senin kızlıgını aldıysa evlenir senle kızlıgım gitmiş ona yanmıyon buna yanıyon 28 yaşındaymış birde okudum yorumları özellikle ya trolsun ya da bacım baska açıklamamda yok açık ve net
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yatmadim onla 1 kere opusme felan oldu dedim saf ayagina yatmiyorum onemli olan Bunun onu bu sekil soylemesi
Sevgilimin 40 yilda bir benim yanimda mini etek giymesini istemem suç mu? Hatta hosuna bile gitmeli kizin. "Sevgilim fizigimi begeniyor. Ve kendine de guvenli. Beni yaninda boyle taşıyabiliyor" diye düşünmeli. Bir de ben şöyle düşünürüm: oyle estetik ve can alici derecede seksi bir hatuna sahibimki havam oluyor. Bu biraz kizlar icin sinir bozucu olabilir, onu metaymış gibi gordugumuzu dusundurebilir ama allahaskina bizim de hic şımarma hakkimiz yok mu 1 gun şu hayatta?
00 Yorumla
sacmalamıs kendısı gormek ıstese tamam belkı merak etmıstır bıgun gıyde gorım olabılır ama gıyde gel bulusmaya gelırken demesı cok sacma amacı ne bu denyonun senı etekle gormeyıp merakını anlarımda ustune basa basa gıyde gel demesı bıraz karısık durumlarr
02 Yorumla
Soran+1 yılYemek yemege gidicez facede eteklk resmimi gormus bana cok yakisiyor Mus ya erkekler kadinin giyimine bakmazki helede seviyorsa
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
41Cevap
+1 yılHayır anlamadığım bir erkek kadının giyimine ne karışır?
Bayan istediğini giyer.
He bayan sorarsa sana ne giyeyim ya da ne giymemi istersin diye fikrini beyan edebilirsin.
Ama bunu giy gel diyince insan altında bişeyler arıyor ister istemez.15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bide bu bana seni yerim dedi Bende yiyen sen ol dedim sonra bana seni yerken kafayi yiceksin dedi sonra Bende ne zaman dedim istedigimiz zaman dedi evlenince bile demedi o gun sexy giyinmeni istiyorum sana suprizim var deyip duruyor Yani Anlican Ben suphelendim ve sorgguladim ozelkle sordum o etek giymeni istiyorum dediignde minimi dedim Evet dedi Yani Anlican Bende hemen silip Attim 28 yasinda biri bu daha olgun davranmasi gerekir sonucta ciddi dusunuyorsa
- +1 yıl
Ciddi düşünmediği aşikar. Ne düşündüğünü açıkca söylemiş zaten :)
Soran+1 yılSonra Ben den ozur diledi Sabah is yerinde yanima geldi yanlis anladin dedi beni Ben evlige kadar bisey yasamicamizi biliyorum dedi bilmiyorum yani icim rahat degil konusma tarzi hosuma gitmedi
- +1 yıl
Eşekliğini fark etmiş 180 dönüş yapmış ama sen yol ver gitsin üzülürsün sonra
Soran+1 yılOyle dusunuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kıyafet yüzünden tartıştım taa amcamların evinin önüne geldi aldı beni eve bıraktı değiştirrtti üstümü kızdı baya çok mu meraklısın açmaya filan şimdide giydirmez az dekoltem olsun montumu çekiyor bişey yok dyorum çek diyo çekiyorum kendi daha çok kapattı Allah razı olsun ondan beni yönlendiriyor yoksa zordu yaşamak
14 Yorumla
Soran+1 yılIsde Bende oyle diyorum seven erkek korur kollar bu tam tersi resmen ac bana diyor
Cevap sahibi+1 yılBiri vardı oda öyle diyordu seneler önce uyuz olmuştum normal yaklaşımı nasıl kısıtlıyor kıskanıyor mu kzııyor mu hiç
Soran+1 yılHayir daha yeni iliskkmiz ayrilmisti benden ayrilirkende bana ver demisti ve beni terk etmisti eski sevgilisine gitmisti sonra Geri geldi affettim hata yaptim
Cevap sahibi+1 yılEvet kabul etme ayrıl
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. alt tarafı mini etek giy demiş ayrılalım dedim diyosun nasıl bir saçmalıktr bu ya :d altına opak corap denen bisey var giyebilirsin bla bla bir sürü normal sebep sayabilirim Şu an .. mini etek giymek icin illa dekolte vermek gerekmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılHeralde biraz abarttim
Mini etek giymesen zaten dar pantolon giyiyorsun. Ha çıplaksın ha dar pantolon giymişsin zaten ne önemi var? Zaten dötün başın meydanda, mini giysen ne farkedecek? Giy adam tatmin olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılGiymek sorun degil onun Bunu soylemesi sorun
+1 yılMal mı bu ya. İnsan sevdiğini kıskandığı için mini etek giyemezsin der. Bu sapık mini etek giy diyor. Kıskanmadığına göre sevmiyor demek ki
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede yoksa asla Boyle bisey degmez erkek bide Bende jilet gibi giyinirim diyor
Adamın niyeti belli mini etek giy içine külot giyme beni yorma demek istemiş :D önce yemek sonra tatlı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum degisiklik olsun diye dedim diyor
Yani yemege şık bir restorana gidecekseniz senin de gösterişli şık olmani istemistir belki ama öyle degilse iyi yapmışsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum cok bamya bir yer olcagini Bende jilet gibi giyinirim dedi ne bilim genelde erkekler mini etek giydirmezki yoksa benmi yanlis biliyorum
- +1 yıl
Hmm. Aynen normalde erkekler kiskanc olur giydirmez ama kisiden kisiye de degisiyor bu. Bazi erkekler karışmıyor bilakis hos buluyor. denemeden bilemezsin. Ben senin yerinde olsam cok mini olmayacak sekilde bir etek giyerdim giderdim yani eğer dusundugumuz gibi şık bir yerse dogru bir karar ama degilse kesinlikle ayrilirdim.
Soran+1 yılSimdiden ayrilmak daha iyi oyle luks bir yer degil bide derdi Yani luks yere gidicez guzel gitsin diye Boyle dese alinmazdim ama cok kirildim bidada yazmicam yuzune bile bakmicam
Soran+1 yılBilmiyorum ama zaten daha oncede beni eski sevgilisi icin terk etmisti bide aramizda daha once bir kere sevisme oldu o hakki Ben verdim Ona gozunde kendimi o duruma Ben dusurdum
+1 yılkendine guveniyosa der ama sen ayrilicam dedikten sonra sonra giydirmem demesi de tuhaf.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ayrilcam demeklede ayip ettim
bence iyi yapmıssın o kafasındakı fantazılerı dusunerke sana oyle gıyınmenı soyluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen demekki beni sevmiyormki kafasindaki fantazileri soyluye biliyor
+1 yılSeven insan bunu demez başkalarının bakıcağını adı gibi bilir aksine daha düzgün giyin der :/
06 Yorumla
Soran+1 yılYani sevmiyor
- +1 yıl
Bana kalırsa öyle :/
Soran+1 yılIyi o zaman ayrildim yazdim zaten geriden yazmadim bida ozur diledi
- +1 yıl
İyi yapmışsın boşver Allah daha iyileriyle karşılaştırsın :)
Soran+1 yılAmin canım daha once aramizda 1 kere sevisme olmustu hata yaptim ama sonra dahada olmadi zaten Ben hatayi bastan yaptim
- +1 yıl
Anladım yanlış insana değer vermişsin malesef :/ hemen güvenme insanlar ia dikkat et üzülme :/
+1 yılBenim eski kız arkdaşım sadece "tek" mini etek giymesini izin vermedim diye bana baskı uyguluyorsun diye ayrıldı, şimdi ben napayım? Bana senin gibi biri lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani be bilim kis zamani zaten Neden Boyle bisey desin cunki genelde erkekler istemez oyle seyler
- +1 yıl
Şimdi ayrildigini kim soyledi sana? mini etek sadece yazin mi giyiyorlar? masAllah turkoyedeki kadinlarin belalti alev aldigindan yandiklari için kisinda gidiyorlar baksana hic usumuyorlar. sen hix gormemissin kışın giyeni. gel istanbula bol bol gorursun.
Soran+1 yılBen ayrilalim dedim hemen sonra ozur dile yazdi cvp vermedim Sabah is yerinde yanima geldi optu felan ya yanlis anladin beni dedi ama icim rahat degil
+1 yılSeven erkek kıskanç olur. Ne minisi kapri bile giydirmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSapik seni farklı hayal ediyor dikkat et ırzına geçebilir
13 Yorumla
Soran+1 yılBencede niyeti oyle
- +1 yıl
Sevilecek adam kalmadı lanet giresice pisnikler😂
Soran+1 yılSorma ya bide 28 yasinda
+1 yılGözü gönlü bayram etsin giy de
Amacı o zaten. Yoksa hiçbir seven erkek böyle bir şey istemez10 Yorumla
+1 yılder aslında şahsen yanımdaki kız istediğini giyebilir varsa g*tü yiyen bakar :D
00 Yorumla
+1 yıl-Ayrilalim
+ ok kib by 😂😂😂 ye i nesil iliski 😂01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapaydim sen sevgiline sana suprizim olucak o gun sexy goy mini etekmi giy diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılDemez tabu amacı senin oranı buranı görmek millete sergilemek
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kis zamani simdi
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Kamışa su yürümüş, turgor basıncı yerinde.
haşırt.00 Yorumla:) çocuk istemiş bu ayrılık sebebi olcak bişi değilki abartmışsın benim hoşuma gitmiyor giymem dersin olur biter
03 Yorumla
Soran+1 yılSorguladim bide bana seni yerim dedi Bende yiyen sen ol dedim bana seni yerken kafayi yiceksin dedi ne zmaan dedim istedigimiz zaman dedi bide Ozel giyinicrksin o gun sexy oyle giyinmeni istiyorum dedi
Soran+1 yılBende anlamadim
+1 yılO seni sevmekle kalmamış sadece. Bir tık ileri gidecek gibi. Ya sen ayrılırsın ya da bacakların. Dikkat!
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrildim ama belkkde hakli Ben bir kere sevistik onu o hakki verdim suc bende
- +1 yıl
Sevilşmekten kastın cinsellikse zaten mesele net...
+1 yılKonya ovasından daha geniş...
Ayrıca bu seninle bir gelecek falan düşünmüyor.115 Yorumla- +1 yıl
Ha ha konya ovası😅
- +1 yıl
@KışGüneşimm :)
- +1 yıl
Sende acimasizsin
- +1 yıl
@KışGüneşimm hiç de bile :)
Sadece fazlaca gerçekçiyim 😉😃😜 - +1 yıl
Ee bende öyleyim.
- +1 yıl
@KışGüneşimm o zaman adaşız 😢
- +1 yıl
Neye üzüldün şimdi anlamadım ki ben😳
- +1 yıl
O kadar mı kötüyüm
- +1 yıl
@KışGüneşimm üzülmedim ki 😃 bu olacaktı
- +1 yıl
He tamam 😅
- +1 yıl
@KışGüneşimm hemen atar yap sen zaten :)
Cadı ve çirkin ördek 😉😂😃 - +1 yıl
atar atar gidere gider😉
kendini beğenmiş 😁 - +1 yıl
Benim yaptığım atarlar gelir sana batarlar😂 (dipnot:bu iğrenç espriyi yapmadan gecemedim😃😄)
- +1 yıl
@KışGüneşimm dilini eşşek arıları sokar innnnşallah 😃😉😜😎
- +1 yıl
Amin inşallah ya. 😂
adamın aklından geçeni söyleyeyim sana (sıyırıp çıkarması kolay olur )
01 Yorumla
Soran+1 yılBide kis ortasi Kesinlikle o gun ozel giyinmeni sexy giyinmeni istiyorum dedi sonra bu gun yanima geldi optu beni felan ozur diledi sonra bilmiyorum ya Ben zaten bir cinsel beklentim Yok dedi
+1 yılSana çok yakıştığını söylemiş belki fotoğraflarda falan gördü çok yanlış düşünüyosun bu konuda
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle dedi zaten Ne bilim sevgisini denemek istiyorum
ayrıl masallah sevgilinin alnı harran ovası gibiymiş kendi gibi birini bulsun
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen daha once bir kere sevisme olmustu hata yaptim ama simdi Artik izin vermicem
Soran+1 yılIlk baska guvendim sonra hatasini gordum Yani Anlican bir an hata yaptim mini etek karsiyim demiyorum ama onun Bunu istemesi bana yanlis geldi
Soran+1 yılYa corapla giyerim ama be bilim Bunun istemesi tuhaf geldi
Soran+1 yılNe fark eder
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. kişiliğini bilmeden bir şey demek yanlış olur samimi de olabilir sapık da :b
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek arkadaşının niyeti apaçık ortada kullandırma kendini sittirsin gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sevismiyiruzki sadece sarilma opme oluyor bide ozur dile bana sarildi ne bilim
+1 yılHaklisin ayril o cocugun amaci baska seven erkek boyle davranmaz tam tersi kisa giyme der 😇
03 Yorumla
Soran+1 yılO anlamazmis dizlerime kadar olan etegi kast etmis bana resim yolladi ama ne bilim bu gun geldi optu sarildi ama icim icimi yiyor kandirilmak istemiyorum dedim zaten sevismiyoruz su an
- +1 yıl
Bence iyi dusun bence cocuk samimi degil oyle olsa seni oldugun gibi kabullenir..
Soran+1 yılIsde sonra istedigini giy dedi baanda oyle geldi
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Seni ellemek kolay olsun diye söylemiştir ben öyle yapmıyorum genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede ondan ayrildim zaten suphem vardi
Demez. hatta o face de mini etekli resmini kaldır der
01 Yorumla
Soran+1 yılMini dedigi diZlerime kadar zaten Bencede haklisin hic kiskanclik yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha sonra eminim alnında güzel kardeşim yazısı belirmiștir :D
11 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol kız :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle hava atmaya çalışıyor da olabilir seni birilerine nispet olsun diye göstermeye çalışıyor gibi. Azmak için kendini hazırlama planı da olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerek
Cevap sahibi+1 yılGiymeyeceksin tabiki. Hatta niyetini iyice öğren sıkıntı gerçekten varsa ayrıl
Soran+1 yılNasil ogrencem
Cevap sahibi+1 yılNormal giyin git niyetini öğrenmek için ağzını ara.
Soran+1 yılNasil aricam agzini
Cevap sahibi+1 yılMuhabbeti hep oraya mı getiriyor takip et. Anlaşılır zaten.
+1 yılBenim kız arkadaşımın mini giyme ihtimali benim giyme ihtimalimle aynı...
10 YorumlaSevgiden alakasız bir durum ben olsam asla uzun vermem
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ayrilmakla dogru yaptim
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence haklısın. senin ters tepki verdiğini görünce lafı çevirmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede Yani canım etekli resmini gordum dese neyse bide sana supriz yapicam deyip duruyor sonra yerim seni dedi Bende yiyen sen ol dedim seni yerken kafayi yiceksin dedi Bende ne zmaan dedim biz istedigimiz zaman dedi evlenince bile demedi Yani Bana amaci farkli geldi bilemiyorun
Cevap sahibi+1 yılevet amacı farklı.
pazara çıkartıcaktır belki seni günahını alma çocuğun
00 Yorumlaseven erkek oyle demez seven kızda hemen bıtırmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ama o konuda cok hassasim
- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılerkek arkadaşın sana çakacak dikkatli ol :d
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim bidada ozur diledi yazmadim yazmicamda
+1 yılKayserideki intihar olayını okudun mu sen?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Aklın erkeklerde olunca etrafında olup bitenleri fark etmemen doğal..
Soran+1 yılGonder link okuyayim
- +1 yıl
Mini etek isteyen erkek arkadaşın sana uygun linki gönderecektir.
Popo demiş çok ayıp
Ayrıl!00 Yorumla
+1 yılişi kolay olsun istiyor. zaman kaybetmeyecek p. şt
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle ciddi düşünmüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin icine soktu ama
+1 yılOranı buranı rahat rahat mıncıklamak istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede bide bana seni yerim dedi Bende yiyen sen ol dedim seni yerken kafayi yiceksin dedi Bende ne zaman dedim istedigimiz zaman dedi evlenince demesi gerekmezmiydi bide o gun icin sexy giyinmemi istiyor sen sevdigini ya da saygi duydugun kiza bunu soyluyormusun
- +1 yıl
Hayır asla söylemem
Bende geçtim bu yollardan bende çok kızla oynastim ama kimseye mini giy gel demedim ve kimseyi benimle oynatmaya itmedim
Hep kendileri istediler
Sevmesem bile söylemem yani
Soran+1 yılNeden soyledi oyle o zaman ozur diledi sonra yanima geldi optu beni
+1 yılGavatar yakında sisisisinemalarda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorki senin vucuduna bakicak
18 Yorumla
Soran+1 yılHakliskn Bence ayrilmakla en dogru karari verdim
- +1 yıl
Ayrildiysan cok iyi yapmissin ben asla giydirmem sevdigim kiza kendimde sakinirim dugune kadar
Soran+1 yılBelkide daha once 1 kere sevisme olmustu ondan hakli Adam hatayi Ben basta yaptim
- +1 yıl
Hakli degil sevistin diye kullanmaya calismis
Soran+1 yılYol vermekle iyi yaptim Demi Neden Benim peki ailesinin icine soktu
- +1 yıl
Iyi yaptin tabi amac belli vucudunu gorcek cibsellige tesvik ettcek ailesiyle tanistirmasi bisey degistirmez evlencem diye yakinlasmaya calisir ailesinede ayrildik der terkeder
Soran+1 yılBide kis ortasindayiz ins yanilmamisimdir
- +1 yıl
Yanildigini sanmam bir erkek sevdigi kiza baska erkeklere neden gosterir
+1 yılOnun amaç farklı iyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılArkadaş geniş biri anlaşılan.
00 YorumlaKonuşmaya bakılırsa yaşlar 15-16 gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 22 o 28
Ne erkek müsbetteleri var be...
01 Yorumla
Soran+1 yılBide 28 yasinda Ben 22 onun daha olgun koruyup kollamasi gerekmezmi
Sevgisini böyle mi ölçüyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkkde bilmiyorum baska ne yapaydim
Demez tabi ayrıl gitsin o hıyar dan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seksi bacaklarını görmek ister
00 Yorumla
+1 yılkullanıyo kezban seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmacı bunun seni kullanmak
02 Yorumla
Soran+1 yılKullandirmasam iliskiye dvm mi etsem
Cevap sahibi+1 yılElbet kullanmak ister
Aman ya, giy nolcak?
00 Yorumla
+1 yılSacma ya
00 Yorumla
+1 yılGiyiver nolcak
00 Yorumla
+1 yılGiyme demesi lazımdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl ayrıl
00 Yorumla
+1 yıldemez,
00 YorumlaNiyeti bozmuş hacııı
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!