Uzaktan ilişki olur mu?
Ne kadar sürer
elinizde örnek var mı?
Ne kadar sürer
elinizde örnek var mı?
Olmuyor be aklın onda oluyor görmüyorsun dokunamıyorsun o başkaları ile eğlenmeye çıktığında potansiyel kriz gecırıyorsun helede sevgiline her ortamda yavsayan varsa. Telefonda sürekli konuşamıyorsan işten dolayı iletişim kopukluğu olur ardından tartışmalar sonra yorulmalar baslar bir bakarsın çok seviliyorsun bunu bil seviliyorsun yani ama bu ara kimse ile konuşmak istemiyorum işimde Ve evde mutsuzum tamamen görüşmeyelim demiyorum ama görüşmeyelim " tarzı bir söz duyarsın ve anlarsın bir başkası var ve bu ilişki böyle tamamen son bulur.
var. kendim yaklaşık olarak üç yıldır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var. öncelikle güven ortamı olmalı her türlü. yalnızlıklarını bölecek bir insan olmalı. güven problemi yaşıyorsan bulaşmamanı tavsiye ediyorum. tanıdığın ve geçmişte konuştuğun biri olması da cabası
olur cok ta guzel olur iki tarafta gerekli fedakarlıkları yaparsa, ilgi gosterirse. 4 sene bir long distance relationship im oldu turkiyede olmayan bendim şimdide tam tersi
olur. sana ve karsındakine baglı. ama emek ıster.
Cevap
32Cevap
Uzaktan ilişki olmuyor, Her insan sevdiğini yanında istiyor ve bu yüzden kıskançlıklar, özlemler, kısıtlamalar, sorgulamalar, şüpheler başlıyor, ilişki yıpranıyor. Belli bir süre sonra iki tarafta dışarı da ki çiftleri görüp kıskanmaya ve başka insanlara yakınlaşmaya başlıyor sonuç ayrılık
20 yaşındayken denedim 3 ay ancak sürdü. Şimdi 32 yaşındayım uzaktada olsa yanımdada olsa beni sevdiğini ve sadık olduğunu biliyorum.
Bir laf vardır. Gözden uzak gönülden ıraktır. Uzaktan genç iken ilişki asla yürümez. Ya erkek ya kız aldatır.
bilmiyorum mutlu olan ark var ama sole sımdı bende cıktım uzaktakı bır kızla ılk hatada bıtıyor sende affetmıyorsun o da cunku yuz yuze ikna etmek daha kolay ama uzaktan zor yanı cıdden cok zor oluyor benım ilişkim 2 ayda bıtmıstı
Maalesef olmuyor ne derseniz diyin, ne kadar güvenirseniz güvenin. Ne yaptığını, kiminle iletişim halinde olduğunu nerede olduğunu bilmiyorsunuz. Ve içiniz içinizi yiyor. Bu yüzden olmaz
Çok zor oluyor. Elbette kisiden kisiye degisir ama. Bir kısmı ayrılır bir kısmı devam eder ve sonunda evlenir bile.
Oluyo bacım örnek ben varim daha çok seviyosun hatta daha çok ozluyosun ama birbirinize guvenmeniz lazım güven varsa sonu evlilikle biter ama güven yoksa çok sürmez biz güveniyoruz birbirimize böylelikle de daha heyecanlı oluyo
1 ayydir sürüyor ama acıtmaya da devam ediyor. Mesela az önce ondan ayrıldım haberi bile yok :D
Ben İstanbul'da yaşıyorum o Ankarada yaşıyor. 6 yıl sevgili kaldık. 8 ay önce evlilik yüzünden ayrıldık. Emin ol gerçekten seviyorsan hiç bir mesafe engel değil.
He babam he
izle anlatiliyor burda 14 dakikadan sonra
Olmaz sürmez yanında istersin görmek istersin istisnai olarak askerlik dışında
Olur neden olmasın, uzaklık birbirine daha çok bağlar insanı bence
2 sene samsun. 1 sene İstanbul. 1.5 sene aralıklarla abd. Oldu da bitti maşallah. Sonrasında insan daha bir gerçekçi oluyor.
olur ama güven lazm sen burda onu beklerken oda orda abazalık yapıyorsa olmaz
Olur olmasına da, uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.
Burda biri vardı oluyormuş öyle diyordu,(bazı sorunlar olsada) onlar çok uzak mesafeydi, tek bildiğim örnek bu.
Buluşma sansiniz varsa anlayişiyorsaniz uyumlu iseniz surer.
Duygularınıza güveniyorsanız hiç korkmayın olur. Ben korktum ve mahvoldum, kahroldum, çok pişman oldum. En azından bir deneyin hemen pes etmeyin..
Sevdikten sonra mesafelerin önemi kalmıyor. Benim 2 yıllık bir ilişkim oldu. Tabi zor tarafları da var
benim 2 yil olacak birbirimizi cok seviyoruz zorluklari cok var ama napalim kavuscamız gunu bekliyoruz onun icin ugrasiyoruz ☺
gözden ırak gönulden ırak olur derler
öyle uzaktan uzaktan hiç dokunmadan... olmaz :D
sanaldaan luyosa uzaktanda olur bence
elimde çok ornek var hepsı 3-5 gun arası :)
pek olcağını sanmıyorum
Sürmez nereye kadar mesaj yazcaksın
Olmaz diye düşünüyorum
olur ama çok zor olur
Olur. Örnek ben varım. 6. yılımızdayız.
Sanmıyorum ama olanı var.
Uzaktan çocuk yapan bile var
Ben ornegim surmuyir inan
teamwiever la olur :D
şaka bir yana (üstte ki şakamı ancak bilgisayarla ilgilenenler sistemciler anlar)
dediğim gibi şaka bir yana başıma geldi bu uzaktan sevme ve ilişki işi.. hep karşı çıkar asla olmaz derdim ama oldu. 1 seneden fazla oldu ve daha 1 kez buluşup ne gördük birbirimizi ne öpüştük ne koklaştık ne seviştik ne çay içtik.
Zor mu? Çook zor.
İnsan görmek dokunmak yaşamak onu hissetmek istiyor.
Şahsen bunaldım artık
yakın şehirlerde olsak neyse yürüyebilirdi haftada ya da 10 günde bir görüşüp başbaşa kalırdık ama öyle değil. farklı ülkelerdeyiz..
Sevgi güven varsa olur
olurmu öyle birşey bence saçma
Sanal olur mastarabasyon için faydalı sadece :)
sürmez kardsm reale dökmek gerekir illa ki
olur kişilere bağlııı
Uzaktan ilişki yürümüyor.
Olmaz
Zor bence olmaz
bir bitmediniz
Zor gibi gibi.
Olmaz.
Olmaz galiba
hem olur , hem olmaz
olduğu kadar
olmaaz yürümez