O olay karşı cinsi çekici bulmak ile alakalı. Erkeği çekici bulmadığın için gülüşü de etki yapmaz. Kadın için de aynı şey geçerli. Yakışıklı bir erkek gülüşüne onlar da erir. Tabi bunlara ek olarak kadın bedeni tam sanat eseri. Bize göre bir tık ileri gibiler. Ondan daha çok yakışıyor olsa gerek.
@-Angeliciouss- kızlar zaten şaytandır nankördür 200lüdür değer bilmezler ve kızların 100ündeki gülümseme yalandır kardeşim. heleki o ağlamarı varya hayatta inanılmaz.
kızlar zaten şaytandır nankördür 200lüdür değer bilmezler ve kızların 100ündeki gülümseme yalandır kardeşim. heleki o ağlamarı varya hayatta inanılmaz.
Sadece kadınlara neden yakışıyor demeni anlamadım Gülmek sadece kadınlara mahsus bişeymiş gibi bir beyanda bulunmuşsun Gülmek Sadece kadınlara mahsus bişey değil Erkeklerede çok yakışıyor karşındaki kadın olabilir ama oda senin benim gibi bir insan Etten kemikten yaratılmış kadınları bukadar göklere çıkarmanıza gerek yok Gülmek erkek kadın ayırmaksızın her insana yakışır.
Valla kardeşim Şu an fotodaki kiza bakiyorum. ki bu kiza Şu an gülmek yakisiyorsa erkeklere bile yakisir diyorum :) hee öyle kizlar varki bir gülmesine ömür feda. ama bu kizda hoş durmamis Allah var yani :))
Ağır laflarını bekliyorum ağır hardcore yemek istemezsen zaten replay atmazsın 😆 ve evet prim yapıyorsun +9 primci. Sana yakışmıyor diye cihandaki bütün erkekleri karalama tribünlere oynama.
Bence bu bayanlara has bir özellik değil, öyle olsaydı erkekler hiç gülmezdi. Gülmek her insana yakışır. Bazılarına ise güzel/yakışıklı olduğu için daha hoş, çekici gelir.
Hiç bilmiyorum abi.. Hele bazıları var, yüzü ne kadar güzel olmasa da bi' gülüyorlar var ya.. Sebebi nedir bilmiyorum, yani neden böyle gözüküyorlar bilmiyorum ama bildiğim tek şey varsa, o da onların gülmeye devam etmeleri gerektiğidir.
Ben her zaman söylerim, kadınlar bu kainatın en güzel varlıklarıdır, birinci harikalarıdır, trübüne falanda oynamıyorum, gerektiği zaman eleştiririm gerektiği zaman överim
Ben kendime yakıştıramıyorum. Dişler biraz dişlekte sanki kötü oluyor gibime geliyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Güzel bir gülüş insana hayatın güzel tarafları olduğunu hissettiriyor bu yüzden güzel gülen insanlara kapılıp gidiyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir bana yakışmıyor herhalde lan dişlerim felan da güzeldir aslında gözlerim de güzel derler kaşlarıma ok kirpiklerime yay derler ama ben kendimi hiç bir türlü beğenmiyorum 😄
Erkekler mutlu kadinlari sever. Depresif olumsuz ve her daim melankolik kadinlarin hic sansi yoktur. Bu yuzden gulmenin bir kadina cok yakistigi dusunulur..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin burdan sevgilin yok muydu , bu paylasimini gormesin aman
En İyi Cevaplar