Merhabalar rüyamda yılan ve erkek aslan gördüm ve yılan dev gibiydi erkek aslanda dev gibiydi

sonra ben rüya yorumları kitabına baktım rüyada yılan görmek düşmanlarınızın olduğuna ve rüyada sizi aslanın kovalaması ise düşmanlarınızın olduğuna ve aslanla boğuşuyorsanız düşmanlarınıza yenileceğinize işaret ediyor yazıyordu benim düşmanlarım filan yok acaba cinler filan mı düşmanlarım olabilir veya şeytanlar filan ve rüyamı anlatmak istiyorum rüyamda bir marketteydim ve markette insanlar dans ediyorlardı ve şarkılar söylüyorlardı ve o sırada birileri dedi kocaman dev bir aslan giriyor markete kaçın bende dans eden insanların yanınında bulunuyordum o sırada kapıdan kocaman bir dev aslan girdi ve insanlarla ben kaçmaya çalıştık hızlı hızlı koşuyorduk aslan bizi yakalamasın diye aslan bize zarar ermesin diye ama aslanın kafası çok büyüktü ve ben çok korkmuştum ve bazen uykudan uyanıyordum ve çok korkuyorum diyordum ve çok korkmuştum ani aslanlarda hızlı koşarlar ya rüyamda gördüğüm aslanda hızlı koşuyordu ve diğer insanlar aslanın önünde aslanı engellemeye çalışıyorlardı ve bu sefer aslan beni gördü ve aslan hızlı hızlı koşarak benim üstüme doğru geliyordu ve ben çok korktuğumu hissediyordum sonra aslan bir anda yere vurdu demir gibi bir çıktı yerden sonra ben ve diğer insanlar aslanın elinden kurtulduk bu sefer rüyamda bir ev gibi bir yer vardı ev gibi bir yere girmiştim ve bu ev gibi şey kökşklere şatolara çok benziyen bir yerdi ve bu eve girdiğimde rüyamda kocaman bir yılan gördüm ve altın sarısı renklerinde idi ve gövdesinin iç kısmıda altın sarısıydı yılanın ve bu yılanda dev çok büyük bir yılandı ve ben bu yılanı görünce hemen hızlı hızlı koşmaya başladım bu sefer arkamdan yılan beni hızlı hızlı takip etti ben koşuyordum bir anda uçurum gibi bir yere geldim bu sefer yılan önümdeydi ve yılanın eline düşmüştüm rüyamda sizce bu gördüklerim ve aslan ve yılan hangi kişilerdir ve neden böyle bir şey gördüm ben ve benim düşmanlarım var mıdır görünmeyen varlıklar arasında ve ben böyle korktuğumu hiç bir zaman atırlamıyorum gözlerimi kapattığımda aynı rüyalar devam ediyordu ve aynı rüyaları görüyordum ve bazen diyordumki rüyada uyku sersemi yüzünden acaba bu gördüklerim gerçek mi yoksa rüya mı görüyorum eğer gerçekse odanın kapısını açıyımda yılan ve aslan beni bulmasınlar beni öldürmesinler bana zarar vermesinler diyordum ve o sırada rüyanın gerçekle bir alakası olduğunu sorgulayıp duruyordum kendi kendime
Merhabalar rüyamda yılan ve erkek aslan gördüm ve yılan dev gibiydi erkek aslanda dev gibiydi