1) erkekler kahkaha sesini sexs ile çağrıştırıyor. Diğer erkeklerin aklına bu gelir..
Vb.. Bu doğru mu?
Vb.. Bu doğru mu?
Yani, evet aslında doğrudur. Hayvanlarda nasıl belirli çiftleşme ritüelleri varsa, insanlarda da içgüdüsel olarak belli davranışlar vardır ama aynı zamanda insan zekası gelişmiş bir canlıdır. Sadece çiftleşmek için gülecek değil, belki komik bir şey olmuş ve gerçekten kahkaha atmış olabilir.
seksle alakası oldugunu sanmam. benim için en azından. ama toplum içinde herkesin dikkatini çeker ve sevgilimin o şekilde dikkat çekmesini istemem. ama dedigine de kesinikle hayır demem toplum içinde yüksek kahkaha sesi diger erkekler tarafına kıza bak nasılda... gülüyo die algılanabilirde.
Dervişin fikri neyse, zikri odur. Kafası böyle şeylerle dolu bir insan herşeyden bahane bulur. Yoksa normal bir erkek bir kahkahadan etkilenmez , hallenmez
iyi bir espriyse geberene kadar gülebilirm. toplum umrumda olmaz.
Cevap
27Cevap
Ayşe kahkaha atarak gülmeye başlar, Vehbi ise bu duruma kızar.
+ Ayşe?
- Efendim?
+ Ayşe bütün elalem bize bakıyor !!
+ Niye ki ne oldu?
+ İnsan gibi gülmeye çalışamazmısın?
+ Ne oldu şimdi vehbi?
+ Hayvan gibi şey yapıyorsun ayşe, elalem bize bakıyor !
+ Ne olmuş ya?
+ Hala ne olmuş diyor! insan gibi gül ayşe insan, hani 2 kol 2 bacak 1 gövde 1 kafası olan insan varya? heh işte onun gibi gülmeye çalış.
gülmek var gülmek var yani öyle sesli herkesin duyacağı tarzda gülüncebaşka erkekler sevgilisine ben buhatunu yatakta ne güldürürüm demesin diye olabilir -.-
hanımların seslerinin tahrik edici olduğu aşikardır.. bu yüzden kadın müezzin, kadın imam yoktur.. kahkaha atan bir kadın başka bir erkeğin radarına takılabilir :) Kıskanılması normaldir...
bence erkekte yapmamalı kızda :) yani arkadaş ortamında sıkıntı olmazda diğer türlü ilgi topluyor kişi bir anda ve karşı taraf kıskanabiliyor. dediğim gibi iki taraf içinde sakıncalı bir durum :)
Arkadaş nasıl adamlarla takılıyorsunuz, nasıl bir çevreniz var, ne içip çıkıyorsunuz sokağa anlamıyorum.
Yok ole bir dünya bence bir kadın zaten toplum içinde sesli kahkaha atmamalı erkekler in sinir olduğu durum dikkat çektiği için ama salakça yani toplum içinde sesli kahkaha atmak
Gülüşünü diğer erkeklerden hatta tüm dünyadan saklama isteğidir net.
Neden peki?
Kıskanmaktan ziyade hoş olmayacağı ilk hissettigim olur sanırım.
Aynı zamanda erkeğin de o şekilde toplumda kahkaha atması pek hoş gelmiyor bana.
Kahkaha atmak kendi başına bile günahtır. Şeytandan gelir ve hoş değildir. Gülmeninde bir adabı var. Fakat erkeğin bunu kıskanması kız dikkat çekiyor diyedir.
İnanir misin görüşünü okuyunca kahkaha attım..
@ahahahahano piskolohik sorunlarin varsa bisi diyemem :)
Sorunlu olanın kim olduğu tartışılır canım.
@ahahahahano inan tartismaya degecek bir konu degil :)
Senin uyku vaktin gelmedi mi, sütünü iç çabuk yarin geç kalacaksin okula. Hem internettede takilma bak fotoğrafınıda koymuşsun, Allah kızar şeytani şeyler bunlar, cık cık cık..
@ahahahahano hadi ordan :D zorlama ulasamassin benim seviyeme :) pai pai
😂😂😂 pai pai diye vedalaşan biri.. Ergen olduğunu düşünüyordum. tespitimi kanıtladığın için teşekkürler ufaklık.
Büyümen dileğiyle. Hoşcakal.
@ahahahahano 12yasinda. olup 19yasinda diye kaydolan bebelerdensin kesin :) ben yeterince olgun bir insanim pai pai senin anlayacagin dilden bir vedalasma sekliydi bebesin sonucta :)
@ahahahahano klavye arkasindan gelmis buyukleriyle laf yapiyor bak sen suna :D
Ne kıvırdın beee. Geleceğin Asenası.
Findik kadar beyninle devam et beni güldürmeye.
Belgesel izliyorcasına okuyorum yorumlarini. Helal süper devam.
Neyse ufaklik Şu an işim var. Seninle uğraşamayacağım. Yarin unutturma maskotum olmaya devam et ara ara mesaj atarsin eğlendirirsin beni. Ha ha 😂
@ahahahahano 12 yaşında demem sana bir iltifattı o yüzden gülmüş olabilirsin olağan 😂😂 yavrum kaale alınacak bir yanın yok zaten gece gece iyi matraka oldun elime 😂 neyse anlamayacağın işlere burnunu sokma bir daha ablası :))
Gunah mi? 😂
@Batuhan5225 günah tabi olum aklınızın ermeyeceği işlere bulaşmayın lan kücücük çocuklar sardı görüşümü. hadi yallah.
bir kiz toplum icinde kahkaha atmamali hic hos degil tebesümle gülersin ayri ama kahka atmak hos degl benm görüsümce
Erkek bayan farketmiyor toplum icinde yüksek sesle kahkaha atana öküz deniyor o yüzden
ilk defa duydum. Kahkaha atmaması benim için seksilik değil ağır başlı bir kız olduğunu gösterir..
Seks ile kahkaha ne alaka yav
Ister sesli güler ister sessiz herşeyi bel altına vurmayın.
Çok saçma kıskançlık değilde hoşuna gitmiyordur belki
ulan ne erkekler varmıs be ya way anasını satim bu site sayesinde neler duydum neler :D
yüksek sesli gülmek dikkat çeken davranışlardan bir tanesidir. genelde hiç bir erkek bunu istemez.
Alakası yok çok fazla dikkat çekiyor kahkaha atmak kimse yanındaki insanın sesli gülüp bakışları üzerine çekmesini istemez
Kiskanmam bunumu seviyorum deyip kendimden utanirim
Kızlar dikkat çekmek istediği ortamda farklı davranırlar
seks alakası yok olay tamamen toplum içerisinde oturmasına kalkmasını nasıl hareket etmesi gerektiğini bilen birisi muhabbeti tamamen
Tebessüm rahmandandır.. Kahkaha şeytandandır.. kadın ve erkek biraz daha edebli olmalı
Hee çok doğru erkekler üreme döneminde dişilerin bulunduğu bölgeye yaklaşır ve kahkaha atan bir dişi gördüğünde onunla çiftleşir
Bunu Bülent Arınç ve onun gibi düşünenler söylüyor. Pardon ya düşünenler dedim
O erkek tam bir maldır çünkü
Kıskanmaz sinir olur çıldırır deli olur
Neden?
Çünkü ayıptır
Neden ayıp?
Neden mi sen babanin yanında ayak ayak üstüne atıyön mu bağırıyon mu kahkaha atıyon mu ? Neden? Neden Ayıp? Doktor bu ne? Ayıp işte benim eşim kahkaha atamaz toplumda benim yanım hariç !!!
onun kahkahasini sadece ben görebilirim :D
onun gibi kahkaha atamıyordur
ben kıskanmam nıye kıskanıyım kı
Başka erkeklerin seni izlemesinden rahatsız olur
Ben çok sevmiyorum sesli kahkaha atılmasını
Dikkat çekmesin diyedir
yalan. .
Edepsizlik olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar