Ben: günaydın 08:40
Kız: sanada 14:40
Ben: sizin okulda telefon yasak galiba :) 15:30
Kız: evet :) 15:40
Ben: :) 15:45
Kız: Komik mi 16:40
Not: gülmemin sebebi sabahki mesaja sanada yazması. Ama kız neden böyle dedi çözemedim :P
sanal yüzünden işte. Normalde sen birinin sorusuna cevap versen o kişi sana gülünce,''noluyor lan neye gülüyorsun demez'' misin? işte olay da o kız sanal düşünmüyor, çok zeki
editte konuşmayı paylaştım basit bir şey ama bozuldum son mesajda yani
bak şimdi daha iyi oldu. Takma kafana kızın boşluğuna gelmiştir. sen yanlış birşey yapmadın. Belki de telefonun yasak olması onun hassas noktasıdır. Kız saçma bir tepki vermiş boşver, yürü sen yürü :)
tuhaf
normali beni bulmuyor. Ciddiyim.
ahahaha :D yapcak bir şey yok kime niyet kime kısmet
arkadaşların hariç diğer kızlara yüz verme en güzeli tersleyen kişi sen ol terslenen olma.
Evet deseydin ya.
ona benzer bir şey söyledim ama mesajı tekrar okuduğumda kızı bozmuşum o ondan dolayı öyle demiş galiba benim amacım o olmadığından farkında bile değildim.
Cevap
1Cevap
İş atıyo bence. Bizim kezoların iş atma şekli böyle
Nasıl iş atmak o bozdu resmen
İşte bizim kezolar böyle p. k ediyolar tersleyerek iş atıyorlar
Ahahhahaha 😂 😂 konuşmayı şimdi okudum ahahhahaha 😂 😂 😂 😂
kız kezo değil hadi kezo olsun ne yapmalıyım?
Ahahhahaha 😂 😂 yani telefonun yasak olmasına gülmüş gibi olmuş. Bende bu gülmek değil gülümsemek komik olsa gülerdim tebessüm etmezdim de
bu arada onun bir arkadaşı o hep öyle dedi ne düşünüyorsun?
Kizlari anlamak coooook zor haha
Aslında kızlar diye genelleyince oluyor her biriniz çok farklısınız bence bundan dolayı nasıl yaklaşacağımızı bilemiyoruz. :/
Kız sanada yazarak ters tepkisi zaten :D
yani konuşmayım mı artık
Sen bilirsin. Her yazmada böyle ter tepiyorsa uğraşmaya degmez. Ama sadece o gün öylediyse normal olarak bilir ters bir güne denk gelmistir
2 gündür konuşuyorum dün normaldi bugün ters neyse ben daha konuşmam bunla. Sanada nedir sövse daha iyiydi.
Yani sen bilirsin. Dengesizdee ola bilir kötü günündede ola bilir.. belkide egolu
Piskopat
Dalga geçmiştir.
aslında ben mesajı tekrar okuduğumda onu bozmuşum gibi olmuş halbuki amacım o değildi.
Demek ki karşılık vermek istemiş haliyle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar