Yıllar geçse de unutamadığınız biri var mı?
Varsa unutmayi denediniz mi?
Varsa unutmayi denediniz mi?
Ben herkesi çok kolay unuttum, hiç öyle bir sorunum olmadı. Heleki erkek arkadaşsa söz konusu... Yeri geldi dostlarımı da sildim..
Bir tek ilkokul birinci sınıf arkadaşımı çok özlüyorum senelerdir. Okulda ilk arkadaşımdı o benim, onunla başlamıştım eğitim öğretime :D İsmi "Emine Kaba" idi. Hatıralarımda hala; mavi önlükle, eski İstiklal sıralarında, hep sağımda otururdu, birlikte resim yapardık hep... Ahh ahh Duyuyorsan ses ver Emooş :D
(Evet doğru düşünüyorsunuz ilköğretim bitince insanlığım da bitti haha)
hayır yok :/ sahi yaş kaç kanka sdfsdf
:D :D bir süredir öyle görüş görmeyince özledim ben yapayım bari dedim :D
hahahha tamam kesin at :D :D
img.pandawhale.com/...you-gif-little-girl-d4vI.gif
gözükmüyor mu yoksa o. O o kadar aramıştım yaa :(
unutmayı ne kadar çok denersen o kadar çok içine işler aslında..
hem neden unutasın hayatında bir iz bırakan birisini neden unutmaya calışayım ki
o orada kalmalı
yarasıyla sızısıyla acısıyla..
Şu hayatta unutamayacağım tek kişi; Recep Tayyip Erdoğan'dır. 100 yaşına da gelsem, asla unutmam.
@Jaqu-Oo İyi ya da kötü, unutmayacağım kesin. Ayrıca severek ve isteyerek, çevremdeki insanları da ikna ederek oy verdiğim bir adam olduğu için yeri ayrıdır. Bunu kimse için yapmadım, o öldükten sonra da başka birine yapabileceğimi sanmıyorum. Sevsen de unutmayacak, sevmeyen de. Hatta ülke Atatürk ve Erdoğan dönemleri diye ayrılacak.
Yanlislik oldu
Cevap
64Cevap
Şimdi bunu muhtemelen aşk, sevgili anlamında sordun. Ama çok nötr bir şekilde sorulmuş yani bu şekilde düşünebileceğim sadece vefat eden bir aile üyesi var özlediğim. Ve elbette unutmaya değil aksine hatırlamaya çalışıyorum, unutmamak için direniyorum..
3 senedir unutamiyodum Şu an gelse belki yine giderim ama en sonunda alıştığımı farkettim bide o umut denilen şey gidince tamamen hiç oluyorsun beklentin kalmiyor belki bu reddedilmekten bile kötü ama ne olursa olsun alışıyorsun hayatın ondan ibaret olmadığını anliyorsun
var ilk aşkım olur kendileri, terk etmişti aradan 1-2 yıl geçtikten sonra radyodan adıma şarkı istediğini duydum bende gurur yapmıştım oralı olmadım, şimdi benden haberi yok ama ben biliyorum evlendi Allah bağışlasın bir de kızı var, benimde içim rahat huzurluyum, çünkü mutlu ve huzurlu, anladım ki bazen vazgeçebilmek gerekiyor o daha iyi yaşasın diye
Var anasini stiyim var ya.!! Unutmayi denemedim. Cunku unutmak istemedim. Asik miyim? Hayir. Peki ben hangi kafayi yasiyorum? Aliskanlik midir nedir cozemedim gitti.
Evet geçen hafta apartmanda konuştuğum asansör teknisyenini unutamıyorum. Adam zamanında 8. kattan asansörle düşüp ölmemiş, hafızama yer edindi çıkmıyor
unutmak için hayatıma başka insanları sokmak istedim, olmadı. gerçekten doğru insan olduğuna inandığın kişi unutulmuyor sanırım
İlk aşkım var,
unutmayı denemedim güzel anılarım hala gözümün önünde canlanıyor, senin bu sorunlar bir kez daha canlandı :)
özellikle birisi yok da yalnız kalıp düşüncelere dalınca aklıma gelen kişiler oluyor acaba şimdi napıyordur falan gibisinden 10-15 dk sonra unutuyorum tekrardan ama
kendi cinsimi biraz gömmüş olucam ama
erkekler genelde çok bilenipde elde edemediklerini unutamaz
bu duyguyu bende yaşadım yalan yok
ama yaş 25 geçince değişiyor
unutmak yoktur, hatırladığında bir şey hissetmemek vardır
unutursam unutup unutmadigimi nasıl anlarım yıllar geçsin bakalım bir :)
ben hiçbirşey hiçkimseyi unutamam sadece yokluğuna alışırım
Istenmyen ayriliktan dolayi unutamadm ikimizde severken hayat engeli takildi bize severek ayrildik onu unutamiyorum
Yıllar ne ki ömür tükeniyor içten içe seni yiyen bir hasretlik olsa da unutamazsın
Evet var ve ne olursa olsun onu unutmayacağımı biliyorum.
Yalnız unutamıyorum... bu mümkün görünmüyor başka birinin yardimina ihtiyacim var :)
yasim 22. 60 yasinda ölecegimi varsaysam kalan 38 yilin 37 yilini feda etmeye hazirim öylesine bir hüzün kaynagim var benim
benim arkadaşım vardı okulda okulumu bu dönem deiştirdim adı özlemdi unutacam diyom ama olmuyo
Söyle ona Sebastian sürekli eksik olan bir süre sonra gerekli de olmuyor. yok tabikdie (:
10. Sınıftaki coğrafya öğretmenim. Çok sağlam hocaydı
Evet var 7 aydır unutamadım onu ve unutacağımı sanmıyorum ve yıllar sonra onunla karşılaşmak gibi bir isteğim var😭
8 ay geçti ama bazen aklıma geliyor. Hemen unutuyorum. Çünkü unutmak zorundayım.
Unutulması gerekenleri unuttum
Yenilgilerini izliyorum sağdan soldan
Unutamadıklarım var. Gerçekten unutmak istediklerimi unuttum.
ilk cocukluk aşkım :D O duyguyla degıl tabı ama hatırlayınca beni gülümsetyo hala :D
her kesin hayatında limanında gemilerini yakıp giden vardır. o ateşli ayrılık her zaman yakıcıdır.
Daha yaşım 19 ama birisini unutmayı gerçekten çok isterdim.
İlhan Mansız
Kadıköy panteri Pancu
Quaresma
Var yaaa. Ama unutmak istemiyorum onu Çocukluk aşkımdı benim o Yıllardır arıyorum bulamadım henüz 😄
5 yıllık ilişkim biteli 1 yıl oldu üzerine aşıkta oldum ama unutamıyorum unutamam
vardı bir baktım yerinde yook unutmuşum meğersem 😂
2020'den cevap vereyim; var.
Cayırt
yokluğuna alıstığım birisi varr :)
Öyle biri yok :) Zamanla unutuldu hep... :)
Ayrıldıysam sonra 1 dakika bile düşünmem
Zaman unutmayı değil alışmayı öğretir
Kimseyi unutmam ben
#Türkerkeğii
günler sonra unutuyorum ben ne yılı kanks :D
Hiç kimse unutulmaz değildir
Daha olmadı ama galiba öyle olacak..
Mahşere sakladığım davam o benim nasıl unuturum..
Unutamadığım biri değil de bir şey var
Unutmazsın asla, sadece düşünmemeye çalışırsın...
Rahmetli dedemi unutmam
Var tabi unutmak istemediğim
Vardir da simdi unuttjm 😃
Yoktur. Herkesi herseyi çabuk unuturum
Evet unutmayi denemedim
var demek isterdim ama malesef diyemiyorum.
Unutmak diye bir şey yok alışmak var
seni unutmicam emir erim ciel
Yok o kadarda abartı değil sjs
Evet var. Yeni tanidim
Evet hiçbir zaman da unutamıcam, unutmucam ztn
Yok.
vâlide i sultanim :)
Yıllar neleri unutturmadı ki
Inlardan biri de benim
Herşey unutuluyor.
Yok çokda iyi unuttum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?