Benden önce marjinal gay clublerde takılmış. Travestileri görünce kadından daha kadın gibiler diye tepki veren, gay erkekler tarafından sürekli istenen ve onlarla muhabbeti seven, işi dolayısıylada telefon numarası verdiğini söyleyen. bir yerlerimi vermem ama yaparım yani belki deyip gülüp geçiştiren, profilinde gay adamlar ekli olan ve attıkları videolara kadından daha cilveli diye yorum yapan ve bunları izlerken dudak ısıran bir adamlayım. Ama ben ciddileşince bu konuda iğrenç lan ne o öyle diye kınayıp tutarsız davranan. LTBG örgütü yürüyüş yapınca profilinde bile onlara destek olan bir adam. Kuzenide tesettürlü bir kızla nişanlı ve ayrıca travesti sevgilisi var ve benim adamda onlarla muhattap oluyo bana kınadığını söylesede inanmıyorum. Ve başka bir arkadaşıda erkekte yaparım ben karıda diyen bir hanzo. Yani kısacası ben neyin içindeyim? Bide doğulular bunlar delik delileri biraz yani. Ama nişanlımla ten uyumumuz tutkumuz uç noktalarda benden başkasıyla olamayacağından tiksineceğinden vs bahsedip duruyor inanmalımıyım?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın hayat tarzı bir bütündür.
Cinsellikte çeşitli zevkler meraktan oluşabilir bunu anlarım ancak; bir erkek erkeklerden kadın da kadınlardan hoşlanıyor ise bu bana göre sapkınlıktır.
Yapanları kınayamam. Neticede herkes kendi hayatını yaşıyor. Bizi ilgilendirmez ancak ; cinsel zevkleri çeşitlilik arz eden bir kişi ile sürekli mutluluk yaşanabileceğini ben düşünemiyorum. Zamanla bir arıza çıkacaktır.
Dolayısı ile sizinde dikkatli olmanız gerekir.
Onu kendinize çekmelisiniz.
Zevki sizinle birlikte olağanüstü yaşayacak ki başka şeyleri düşünmeye bile dermanı olmayacak.
İşiniz kolay değil ama imkansız da değil...33 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bana ölümüne bağlı ten uyumu vs taparcasına ölüyor. Kadınlığımı en ince noktasına kadar kullanıyorum üzerinde. Ama evlenince hamileliği var hastalığı var onu boşmbırakınca neolur işte onundüşünmeden edemiyorum 😞
- +1 yıl
Olumsuz düşünmeyin. Kadınına cinsel bağlılıkla başlayan tapınma süreci kadının üzülmesinden köpekler gibi korkan bir bağlı eş yaratacaktır. Dediğim gibi bu size ve sizin yeteneklerinize bağlı.
Ben sizde bu potansiyeli hissediyorum :)
Eig için teşekkür ederim..
Soran+1 yılBen teşekkür ediyorum içime su serpen yorumlarınız için. Herşey bende bitiyor bunu anladım. Ve Şu an ki bana olan bağlılığı evlenince benimüzmekten korkan bir adam olarak geri dönecek umarım dediğiniz gibi... 👍🏼☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılGay erkeklere ilgisi varsa değişmez söyliyim gay ilişki ayrı bir heyecan ben mesela bisex im ve bir erkekle sevişmek bana çok büyük zevk veriyor özellikle oral yapmak ama sadece minnoş gaylerle olurum bu yüzden kendime güvenip evlenemiyeum bir kadınla kesin aldatırım çünkü dediğim gibi oral yapmak bana çok zevk veriyor bundan vazgeçemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSeninki ya biseksüel ya gay ( gay ise seninle göstermelik evlilik yapar ) ve çok belliki aktif bir gay ilişkisi yaşamış fazlaca.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu söylediklerimden daha fazla örnekler var gay olduğunu düşünmüyorum. Sert tipik bir doğu erkeği burat özçivitin sakallı hali ve yakışıklıda ama benımle bırlıktelıgınde asırı doyumsuz 2saatte 5kez bırlıkte oluyoruz her sevısmemızde 2den aşağı olmaz. Bu neyın nesi ozaman
- +1 yıl
Yakışıklı ve sert olması onu gay yapamaz mi. Zaten aktif lerin dış görünüşü odur ayrıca doğudan daha çok gay çıkar. Sekste doyumsuz olabilir o kişisel biseyidir ama şunu soylim ki nisanlin daha önce bir erkekle emin ol yattı ve belki hâlâ yatiyordur
Soran+1 yılHala yatıyor olaamazz 😡 Bunun düşüncesi bile yok kafamda sadece ilgili olduğunu düşündürüyor bu hareketleri. Ama hesabındaki gay travesti kişiler müşterisi ben kuruyorum belkide ama kuzeni en yakın arkadaşı travesti ilişkisi yaşıyor. Ne bilim kuruyor muyum doğrular mıbdüşündürüyor bilmiyorum. Teknbildiğim ayrılamam ondan
+1 yılNisanlindan suphe ettim ciddi ciddi. Nisanlin bir erkekle yatsa kendini aldatilmis sayar misin bir onu dusun bence.
16 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce marjinal clublerde fink atıyolaröış kuzeniyle yattı bir erkekle diye düşünmüyorda değilim. Aldatmış sayarım ve tiksinirim ya öğrensem kesin olarak. Ona soktuğu şeyi benim tenime değdiremez 😕
- +1 yıl
Nisanlindan ayril. Arkadas cevresi insani cok yonlendirir boyle dusunen insan karin bizi de gorsun der yani tobe tobe uzak dur kardesim dininde imaninda bir adamla evlen birak bunu. Sevgi bir yere kadar sonra biter.
Soran+1 yılAilesi aşırı muhafazakar ama nişanlım ve çevresi tam aksine. Bunlar benimmgördüğüm örnekler ve hepsi yığıldıkça şüphelerim arttı. Bana ne gibi zararı olur onu kestiremiyorum Şu an korkuyorum sadece
- +1 yıl
Bence is evlilige gitmeden ayril cok pisman olursun
Soran+1 yılArtık ayrılamayız biz 😞 Sadece düzeltmek istiyorum bu kuşkular kafamdan silinsin istiyorum
- +1 yıl
O zaman onu arkadas cevresinden uzaklastirmaya bak. Daha duzgun bir yasam onu daha duzgun kilar.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın? Erkeklerin çoğunda biseksüel dürtüler vardır.
49.media.tumblr.com/.../...eaxflQ1rvfb5vo1_500.gif10 Yorumla Bisexual diye bir şey var onlara gay denmez hem kadından hoşlanır hemde erkekten bundan dolayı erkeklerden hoşlanması senin için sorun etmiyorsa bırak adam mutlu olsun tabi ki adam aldatsın seni demiyorum...
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan soğumama sebep oluyor bu devam ederse bişey yakalarsam kendi kaybeder.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet dogulularda biraz var cinsel aclik ama inan oyle olmayan erkek cok az cogu icinde sakliyo cogu erkek gay bence sadece din engel oluyo ama sen iyi doyurursan bakmaz bence
16 Yorumla
Soran+1 yılArkadasları falan hep böyle marjınal gay clublerde takılan çocuklar. Cinsel açlık tabular doyumsuzluğada itiyor sanırım. Ben ınu fazlasıyla tatmin ediyorum ama korkuyorum işte
Cevap sahibi+1 yılGecici olabilirde olmayabilirde onu bir merak sarmiş dini yonu nasil dinde escinsellerin helak olacagini soyle sadece yaparim demekle olmuyo yapmakta escinsellik
Soran+1 yılZamanında çok şey yaşadım deyip geçiştiriyor hep. Ama hepsi boş yalan sen çıktın karşıma dünyam değişti diyor bu beni tatmin ediyor belki baltı o hayatın sonu yok bana yöneldi belkşde...
Soran+1 yılKabullenmiyor hiç yok öyle bişey deyp duruyor.
Cevap sahibi+1 yılKarsina al acik ve net konus korkma evlenemem diye benimle bu sekilde konusma daha evli bile degiliz de bu sana karşi civilmis simdiden evlenince neler soyler kimbilir clublerde gezmisse gezmis bunu anlatmamali anlattiysada hosuma gidiyo dememeli yani bana kalirsa evlenilecek biri degil hala akli bosislerde bence ama illa evleniceksen bilemem karsina al konus ciddi bir sekilde bu durum beni uzuyo de
Soran+1 yılÖyle yapıcam ama yine inkar edecek bana sen sorunlusun kafamda kuruyorsun daha önceki ilişkinde güvenin sarsılmış o yüzden öylesin deyip duracak...
+1 yılerkeklerden hoşlandığı kesin kadınlardan hoşlandığı muamma
14 Yorumla
Soran+1 yılTipik burak özçivit tipli saç sakal daha sert bir mizacı var erkekliğinden onaylı bir şekilde eminim vermem ama yaparım diyor. Benimleyken çıkmadan ikiye devam eder hatta rekorunuz 40saatte 15kez birlikte olduk hemde gezdik yedik içtik uyuduk duş aldım muhhabbet ettik bu zaman zarfında. Yani kısacası erkeliği ömrü hayatımda görmediğim bir erkeklik.
- +1 yıl
tamam o zaman 2 cinstende hoşlanıyor belliki
Soran+1 yılNe yapıcam ben ya 😞
- +1 yıl
hayırlısı olsun bişey yapamıcan yapmak istesen bile belki seni bir erkekle bile aldatmıştır bellimi olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya nasi bisey bu ilerde paso seni g. tten miker bu dikkat et:)
11 Yorumla
Soran+1 yılİstedi reddetrim istemez daha
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu adam arkadan girmiştir ya :( senden de isticek sen ona yan :(
13 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç miğrenç diyo ama bir keresinde sevişirken anal yoldan okşama dokunmayla baktım beni hazırlıyor ters yaptım pardon falan etti. Bnde hissedıyorum hadtası analın ama bana dıyemıyor evleneceği insanım sonuçta
Cevap sahibi+1 yılP. r. no filmler izliyor mu? izliyorsa ne tür izliyor ya da geçmişte hangi tür izliyordu araştır.
Egilimi sadece p. r. n. olardan geliyor olabilir. Cinsellikte doyamiyor olabilir oyüzden arkana yonelmis olabilir
Soran+1 yılAşırı tutkulu bir ilişkimiz var aslında. P. r. n yönelmesine gerek kalmıyır diye düşünüyorum ama bilmiyorum. baş başa kaldığımızda bir film dahi izleyemeyiz hemen sevişiriz. Bende onu aşırı istiyorum o da var tabi ki. ikimizde güzel insanlarız onu burak özçivitin daha sert haline benide aşırı hadiseye benzetirler. Yani istesek başkalarıyla rahatlıkla olabiliriz ama vazgwçwmiyoruz 2 saatte 5 kere ilişkiye girilir mi bu oluyor hep hatta çıkmadan devam ediyor vs. Zaten yatakta benden vazgeçemeyeceğinden tenimden kokumdan vazgeçemeyeceğinden ömrünün sonuna kadar birlikte olma yani evlenme kararı aldık ve nişanlandık. P. r. n kategorisini sorucam bakalım. Bu kadar seven tapan adam nasıl olurda kafamda bu kuşkuyu yaratır bilmiyorum...
+1 yılYa kızım seninki bile bile lades ten uyumuymuşda bilmem neymişde yok ya gerçekten size hiç acımamak lazım nerde bok püsür var it var köpek var nerde serseri şu bu var peşine koşup işler tersine döndüğünde ama ama ama tuö erkekler aynı muhabbetı yaparsınız beter olun he bu arada marjinal gay klubu ne marjinal olmayanıda mı var bunun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok hakim değilim marjinal clublere senin yaran var gocunuyorsun belli ki.
Kusura bakma da nışanlın adam değilmiş, yazık etme kendine, bu adamdan koca mı olur yahu.
10 Yorumla
+1 yılnısanlın gay olsa senınle nısanlı olmazdı bıseksuel senın sevdıgın ınsan
15 Yorumla
Soran+1 yılE bizde birlikte oluyoruz. Erkekliğinden eminim yani doyumsuz defalarca üstüste olabiliyoruz. Telefonunda engelli bir kaç gay buldum onlarıda müşterim dıyo. Bilmiyorum kafam karısık nasıl bişey bu durum
- +1 yıl
ıyıde ben ne dıyorum sn ne dıyorsun senınle yasamıs olabılır bıseksuelı arastırmalısın
Soran+1 yılEvet araştırdım iki cinse ilgi duyan bunu nasıl düzeltebillirim ki napmalıyım işte onu merak ediyorum 😞
- +1 yıl
otur duzgunce konus anlatsın sana derdını ya da sarhos et öyle konustur D:
Soran+1 yılSarhoşken çok konuşan biri ama evlenme kararı aldığımızdan beri alkolü bir iki ayda bir içer bir ortam yaratıp konuşturcam 😡
tebrikler nurtopu gibi biseksüel nişanlın var :) tabi öyle de olmayabilir ama bütün işaretler nişanlının biseksüel olduğunu gösteriyor. mehtemelen vermiyodur ama bir gün merak edip verebilir :D
11 Yorumla
1 yılO erkek yüksek ihtimal ile biseksüel olabilir veya eşcinsel ortamı ile bağlantısı var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiseksuel kesin seni de inandirmis hazir senle evlenip erkeklerle sevgili olucak hayatini mahvedicek kizim kac kurtul
00 YorumlaSenin adam elden gitmiş. Nonoş olmuş. Ne b. ktan ortamlarınız varmış içim kalktı sabah sabah.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılyol yakından ayrıl ozaman ilerde problem olacak sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNisanlin kovboy olabilir 😄😄😄 ben hep kizilderelileri tutuyodum 😄😄
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya nasıl yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılMidenizi mikeyim daha duruyo musun o adamla yaa 💩💩
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltravestilere benimde ilgim var
112 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl bişeydir bu erkek adam travestiye ilgi duyabilir mi ya. Evet öyle bir fizik yapıyolar ki onlara şeytan nefsi caydırıryor erkeğe yöneltip günaha sokuyur kıyamet alameti bunlar hep. Lan erkek erkeği miker mi ıyh önünde şeyş sallanan memeli bir yaratık 🤔
Cevap sahibi+1 yıltravestiler normal kadinlardan daha bakimli temiz oluyor ve daha cok guzel oluyor gunumuzde oyle guzel travestiler var ki erkek demeye bin sahit ister
Soran+1 yılÖyle evet örneklerinide biliyorum ama jet sosyeteden olcakki penisi kesilmiş olsun. Çünkü çok çok pahalı artı ülkemizde yapılmıyor ameliyatı. Nişanlım demişti bnde biliyorum tanıdığım gay arkadaslar var.
Cevap sahibi+1 yılbak ben gay degılım ama travestıler benımde hosuma cok guzel bakımlı oluyorlar ıstedıgım kadını onlar oluyor ızmırde bır travestı gordum ınan asık oldum resmen bır ınsan bu kadar guzel oluyor mu pıpısının olmadıgını dusun kesınlıkle erkek demem
Soran+1 yılEvet ama bunlar hep şeytan yanıltması gözünüze kadından daha kadın gösteriyor onları ki livata yapasınız günaha boğulasınız diye. Nefsinizle sınanıyorsunuz umarım düşmezsiniz ağına...
Cevap sahibi+1 yılkardesim gunahi kendine benim gunahlarim seni ilgilendirmez snein gunahlarinda bu kadar asiri dincisiysen git imamla evlen kardes kimseye karisma
Soran+1 yılİmamla evlenmeme gerek yok dindarlıklada alakası yok. İnsanlık adamlıkla alakası var.
Cevap sahibi+1 yılInsanlik mi kardesim gayler senn gozunde seytan mi mk gay olmayanlar cok mu iyi mk ne kadar geri kafalisin
Soran+1 yılNişanlıylen evliyken gidip başka arayışlara girmek birde kendi cinsinle sapkınca ilişki düşünmek insanlık dışı. Emin ol gay arkadaşımda var o olaya ters bakmakla alakası yok 😘
Cevap sahibi+1 yılo zaman gir seviglini mutlu et kardeşim adam senden zevk alsa inan bunu yapmaz
Soran+1 yılYapmıyor zaten yaptıda demedim benden öncesinde böyle şeyleri olduğuna dair şüphelerim var ve ilgili gibi dedim. Zaten bana dediği seni tanıdıktan sonra herşeyin boş ve geçici olduğunu anladım diyor neden öyle düşünüyorsun dediğimde susuyor. Kapatıyor konuyu
Cevap sahibi+1 yılkardeş bu adama kadınları senin sevdirmen lazım eger sen bu adamın erkeklerden hoslanmasını istemiyorsan kendini ortaya koycan senden zevk alıcak bu adam baskasından degil eger bu adam böyle devam ederse evliliginizde ciddi proglemler olucaktır emin ol buna
+1 yılohoo sen bırak o sevgiliyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrılmalısın..
17 Yorumla
Soran+1 yılYapamam sadece napmaluyım ınunsıruyorum
- +1 yıl
Ya aklına başına alsın ya da bu evlilik mutlulukla bitmez sana söyleyeyim.. Bu gece seninle yatarken yarın gündüz başkası ile seks yapacak.. Buna razımısın?
Soran+1 yılOna dedim yeminle şeyini kesip köpeklere atarım 3. sayfalara çıkarım diye. Evliyken yaparsa bunu bu hakkı kendimde bulurum
- +1 yıl
Seninle nişanlı iken, sevgili iken yapmamalı.. Evliliği bırak.. Sadece 1 gün süre tanı. Ya kendine gelsin erkek gibi adam olsun ya da yolu açık olsun güle güle diyeceksin.. Bana çok iğrenç geliyor.. Mesela benim (olsa) karım, nişanlım yapsa şiddetle uyarırım, iğrenirim be.. Bana ters böyle durumlar. Ve ayrıca o ilgisi olanın bana karşı da gerçekten içten sevgisine aşkına kesinlikle inanmam vede olmaz o gerçekçilik.. İlişkiyi tamamen keserim.. İstersem zamanında ondan hoşlanmış olayım hiç umurumda değil.
Soran+1 yılEmin değilim ilgisi olduğundan hayırdır dıye sorduğumda sosyal hesaplarında ekli olan gay travesti kişilerin müşterisi olduğunu söylüyo. Anlsttığım bunca şeyi ona çaktırmadan her soruşumda hep şiddetle kınıyor saçmalama diyor bn kuşkulandığım örnekleri anlsttım ki şüphelerimde haklı mıyım öğrenmek için
Soran+1 yılOndan vazgeçemeyecek kadar çok seviyorum yaşayamam yapamam olmaz yani. Hem nişan atamayız artık geçti bizden yani.. Sadece düzeltmek için çözüm istiyorum
- +1 yıl
Müşteri bile olsa yok öyle listesinde olması.. Yine iğrenç geliyor.. Bana çok ters.. Senin de sevgine bir şey diyemem ama yerinde olsam sevsem bile soğurum..
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. uzak dur
13 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyız dedim farkındaysan ki eşyalar bile alındı yaza evleniyoruz
Soran+1 yılTiksindiğini iğrenç olduğunu söylüyor ama bu anlattıklarımıda yapıyor ben mi kuruyorum diye düşünüyorum ama?
+1 yılUzak dur bence
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl uzak durayım yaza düğünümüz var vazgeçme işi geçti bizden daha
- +1 yıl
Onun içinde olan birşey bu illaki yapar benden söylemesi
Soran+1 yılİlgili sadece yaa. Yapmaz yapamaz benim kokum tenim tadım bambaşka ona kendinden eçiyor ölürcesine taparcasına bana karşı.
- +1 yıl
İnşallah sen haklı olursun..
+1 yılSence neden?
10 YorumlaGay dır
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımın gay erkeklere olan ilgisi beni düşündürüyor? bir erkeğin gay merağı neden olur ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne