Nişanlımın gay erkeklere olan ilgisi beni düşündürüyor? bir erkeğin gay merağı neden olur ki?

Benden önce marjinal gay clublerde takılmış. Travestileri görünce kadından daha kadın gibiler diye tepki veren, gay erkekler tarafından sürekli istenen ve onlarla muhabbeti seven, işi dolayısıylada telefon numarası verdiğini söyleyen. bir yerlerimi vermem ama yaparım yani belki deyip gülüp geçiştiren, profilinde gay adamlar ekli olan ve attıkları videolara kadından daha cilveli diye yorum yapan ve bunları izlerken dudak ısıran bir adamlayım. Ama ben ciddileşince bu konuda iğrenç lan ne o öyle diye kınayıp tutarsız davranan. LTBG örgütü yürüyüş yapınca profilinde bile onlara destek olan bir adam. Kuzenide tesettürlü bir kızla nişanlı ve ayrıca travesti sevgilisi var ve benim adamda onlarla muhattap oluyo bana kınadığını söylesede inanmıyorum. Ve başka bir arkadaşıda erkekte yaparım ben karıda diyen bir hanzo. Yani kısacası ben neyin içindeyim? Bide doğulular bunlar delik delileri biraz yani. Ama nişanlımla ten uyumumuz tutkumuz uç noktalarda benden başkasıyla olamayacağından tiksineceğinden vs bahsedip duruyor inanmalımıyım?
Nişanlımın gay erkeklere olan ilgisi beni düşündürüyor? bir erkeğin gay merağı neden olur ki?