Özellikle annem çok yapıyor. Maaş konusunu yüzlüyor yanımda.
Bu ilişkimizi de etkiliyor.
Bu ilişkimizi de etkiliyor.
Hiç bir zaman evlenince ne benim ailemin yanında nede onun ailesinin yanında yaşamayı düşünmem. Gerekirse kiraya giderim düşünmem. Sadece bayramlarda ziyaret ederim. Ailemin eşimi küçümsemesi beni küçümsemesi anlamına gelir beni tanımıyor anlamına gelir. Kiraya gidin derim ben şahsen kaçış yolu arardım.
sen mutlu musun?
Çok mutluyum huzurluyum.
Once konus annenle dusuncesinim yasiyla uygun olmadigindan filan bahset. Kocanla birlikte gitme annenlere bir sureligine gorusme mesafeli davran belki ise yarar hersey sende bitiyor ne kadar ailende olsa kocanda bir ailen senin. Allah yardimciniz olsun
Kocam dediğine göre evlisiniz. Anneni çek kenara konuş kimse yokken. Alındığını belirt, kötü yorumlarını benim yanımda yap eşim yokken falan de. Ben memnunum sana ne oluyor gibisinden dillendir bence.
Cevap
20Cevap
Eşinle arandaki meseleleri ailene pek yansıtma ne olursa olsun. Aranızda ufak bir tartışmayı ailene yansıttığın zaman o adam dünyanın en kötü adamı olur. Sen gider problemini halledersin ama ailen eşini hep kötü bilirler
Anneler evlilige karismamali. Anneni basbasayken ikaz et. Esinden memnun oldugunu ve yardimini talep etmedikce iliskinize mudahale etmemesi gerektigini soyle.
Eşinin yanında ol, onu kimsenin küçük görmesine izin verme bu ailen dahi olsa. Annenle konuş bence, eşimle ilgili yorum yapmanı ve konuşmanı istemiyorum artık de. Gerekirse arayı biraz aç
sen mutluysan huzurluysan boş ver söylenenleri.. ikinize de bir ömür boyu mutluluklar..
o fırsat verilmese iyi olurmuş. kötü yanlarını anlatma
Hmmm. Çok tehlikeli bir durum. Aile içi şiddetli kavga ve kaosa kadar gidebilir. O zaman keşke Annen Seni vermeden önce eşinin maaş bordrosunu isteseydi :))))))
Malda yalan mülk de yalan.
Eşin aklı başında biri ise çok takmamalı. Mecbur kalmadıkça muhatap olmasınlar.
Kendinize bakın ve onların kusurlarını yüzüne söyle kesinlikle..
Yakın da olmasın eviniz kocanı asagılatma sert cık tabi degermi buna bilmiyorum
Ev ve aileni birbirinden uzak tutmalısın
ne annen eşini ne eşin aileni kötüleyebilmeli
bu fırsatı verirsen yuvan dağılır
Ne seviyesiz ailen varmış, seven alan memnun onlarnı yaptıları ayıp..
Af edersin ama sende seninkilere soğuk davran hatta fazla arama anlasınlar
anne kocam çok iyi seks yapıyor bir zincir orgaz yaşatıyor felan de rahat bırak bizi ben memnunum felan dersin
Anneni eve bile sokma evliligini bitirir anneler cok fena
Etkiler. Sanki annen evlendi. Anana ne adamın maaşından Siz ilerde boşanırsınız annen yüzünden
aileden uzak bir yere taşının
Kusura bakma da annene ne kocanın maaşından?
Niye siz cokmu zenginsiniz
ailen ile mesafe kur arana.
Laf söyletmeyeceksin. Tepkini koy
Annenle konuss olmazki evlisinizz artık
Eşitlik derler ama erkek az maaş alınca ağlarlar
Çok yanlış
Yanlış ama böyle
Ailene ağzının payını vermelisin ezdirme kocanı
Sende gitme ailene kanks
Ailenle konuş.. bence
Annenle ciddi sekilde konuşmalısın
Gözü mu korusun Ananin