Seven insan sevdiğinden vazgeçebilir mi sizce?
Yorumlarınızı bekliyorum...
Yorumlarınızı bekliyorum...
Gerçekten seven insanın gönĺü asla vazgeçmez; ama dili geçtim der, bitti der, koca koca mesafeler koyar araya.. belki yetemediğinden belki sırf kendi öyle düşündüğünden, belki de fazla geldiğinden.. Bunu nasıl anlayacağımıza gelince.. iste orda da beden dili çıkıyor karşımıza. Ama tabi bazılarının bunu görme şansı bile olmuyor. Şanslıysa sesini duyar..
Not:yoğun baş ağrısından ne yazdığımı dahi hatırlayabilmekte güçlük çekiyorum, saçmalamışsam mazur görün lütfen..
pes edebilir... bir söz vardı "bir gün senden vazgeçersem sevgimin küçüklüğüne değil çaresizliğimin büyüklüğüne inan"
Evet. Vazgeçebilir. Sen ne kadar sevsen de karşılığını alamadığın oluyor. Bunu bırak başına başka şeyler gelebilir ki, bu da vazgeçmek için seni rahat bir ruh haline sokabilir. Emin ol zamanı gelirse çok kolay oluyor.
Vazgeçer icten ice sevmeye devam eder. Dilde biter de kalpte bitmez bunu bizzat yaşadım bilirim
Cevap
4Cevap
Sevdiğinden vazgeçer ama sevdiğini sevmekten asla vazgeçmez.
Vazgeçmek zorundaysa vazgeçer. Unutmaz belki sevmeye de devam eder ama ilişkiyi kesebilir.
Vazgecer,, yolu yoksa vazgecmek zorundaysa sevsede sonuc bu olabilir
Vazgeçer.
Karşıdaki kişinin iyiliğini düşünmek için kendinden bile vazgeçer.
Gerekiyorsa evet kimse bulunmaz hint kumaşı değildir
Vazgecer sevsede bazinseylerin yolhna girmeyecwgini anladigi anda bitirir
Vazgeçtim ama hala seviyorum...
Çok sevdiğim halde beni sevmediğini düşündüğüm için vazgeçtim ama onu hala seviyorum ve gelmesini ümit ediyorum
Bunu bulma asamasindayim
Ne olursa olsun vazgecmez.
vazgecer vazgecmeye calısır
Seven insanin vazgecmemesi lazim
Gecer bazen insan sadece sevdigi ıcın vazgecer
Vazgeçebilir...
Geçmez
yorulmuştur
evet vazgeçerim.
vazgeçer..
Hayır asla
geçer babacım