Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Samimi bir şekilde cevap vermeye çalışıcam. Antalya'da yaşıyorum ve yazları her şeyi meydanda kızlarla yanyana oluyorum plajda havuzda falan ve dönüp bakmıyorum bile çünkü her şey ortada neyine bakayım? Yüzü çok güzeldir yüzüne bakarsın o ayrı. Mini etekli ya da vücut hatları belli olanlar ise daha çok dikkatimi çekiyor. Bu herkes için geçerli nedeni merak duygusu. Ortada olana seni tahrik etmez görmüşsündür her şeyini ama bir kısmı belli olup asıl merak edilen gizliyse bu seni meraklandırır. Kendine çeker. Merakına yenik düşmek bu. Mesela sen fala inanmasan bile biriyle tokalaştığında ve sonra tokalaştığın kişi avuç içine baksa sanki falına bakıyormuş gibi yapsa ve vay çok garip. Diyerek avcundaki çizgide parmağını gezdirse şöyle böyle bir iki şey daha söyleyip tam seni meraklandırınca neyse hadi ben kaçtım dese seni meraklandırır tahrik eder. İçinde bir merak kalır. Bunun gibi bazı şeyleri gösterirsen ve asıl görmek istediğini göstermezsen dikkat çekersin. Kendine doğru çekersin insanları. Dikkat çekmek isteyenler o şekilde giyiniyor. Basit ya da değil. Zamanında yeteri kadar ilgi görmemiş olan kızlar ya da erkekler dikkatleri üzerine çekmek için fiyatları düşürüyormuş gibi yapıyorlar. Gidip konuşmak istediğinde ise birden değere biniyorlar. Çünkü ucuz ürünün talebi fazladır. Talep fazla oluncada değersiz bile olsa talepten dolayı fiyat yükselir. Fiyatı yükselincede kendini değerli sanır. Talep azalınca indirim başlar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBasit kızlar teşhir eder abaza erkekler tahrik olur
31 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Sen insanları dış görünüşlerine göre kıyafetine göre yargılayamazsın. Bu kadar dar görüşlü olduğun için basit olan sensin diye düşünüyorum. Neden orasını burasını açan kıza tahrik oluyorlar normal bir kadında seksi olabilir kokusuyla vs diyosun. Pardon da senin zaten kapalı giyinme amacın erkekleri tahrik etmemek değil mi? Bu neyin kafası?
15 Yorumla
Soran+1 yılSen neyin kafasını yaşıyorsun acaba? Yargılamaya gerek yok onlar bağırıyor zaten aranıyorum diye. Seksilikle or*spuluk aynı şey değil. Mahrem yerlerini açan kadın seksi olmaz bana göre sadece kendini basitleştirir, yorumlardan gördüğün gibi hiçbir erkek de bu kızlara iyi gözle bakmıyor arkadaşım. Evet bakışla gülüşle ten kokunla seksi olursun ama git erkeklere cilve yap kırıt demedik size. Seksi demek açıp saçmak kendini sergilemek demek değildir çıplaklıkla seksi olunmaz
- +1 yıl
Ne bu çekememezlik? Milletin orasından burasından size ne yargılamak sana mı düştü? Sen nası düşünüyosan o şekilde yaşa başkalarına karışma. Ve burdaki erkeklerin veya senin ne düşündüğünün bir önemi yok bana göre. Herkes nasıl mutluysa öyle yaşar. Ha şöyle bir durum var ben kapalı ve genelde salaş giyinirim ama bu kendimi öyle rahat hissettiğim içindir. bir başkası beni seksi bulmuş bulmamış umrumda olmaz. Sizde buna çok takmayın herkes kendi derdiyle ilgilense daha iyi olur bence
Soran+1 yılÇekememezlik? Birine kötü yorum yapınca anında kıskandı ya da çekemedi oluyoruz zaten. Ben nasıl düşünüyorsam o şekilde yaşıyorum. Bana ters gelen bir konu hakkında diğer insanların da düşüncelerini merak ediyorum gelip burada soruyorum ve bundan daha doğal bir şey yok bana göre. Senin için önemli olmayan şeyler başkaları için önem teşkil ediyor olabilir. Benim görüşüme fikirlerime katılmayabilirsin, bunun da benim için önemi yok
- +1 yıl
Uygun görmüyo olman onlara hakaret edebileceğin anlamına gelmez. Açık giyindi diye o. rospu diyemezsin basit diyemezsin. bir taraftarının bekçisi değilsin sonuçta. Ve bu kadar sinirle bu soruyu sorman cidden öyle bir izlenim yaratıyor. Son olarak, güzele bakılır nasıl giyindiği önemli değil
Soran+1 yılBence mahremiyetini pazar malı gibi ortaya koyup sergileyen, erkeklerin o bölgelerine bakmasından hoşlanan kız basitin allahıdır. Güzele bakılır hadi bakılsın tamam, ee sen hiç mi açık giyinip çirkin olan görmedin? Yüzüne gözüne bakılmayacak kızlar vücut sergiliyor. Aynı şekilde vücudu çirkin olup sergileyeni de bol. Eyvallah gerçekten güzel olanı da vardır yok demiyorum. Çoğu kız özgüven eksikliğinden yüzüne makyajı basıp vücudunu sergiliyor. Ya da ilgi ve sevgi eksikliğinden erkeklerden bu şekilde ilgi bekliyor. Konu güzellik değil bu devirde herkes güzel olabilecek seviyede. Neden? Adamlar bacak fondöteni bile icat etmiş. Kalçalarına göğüslerine makyaj yapan birçok kadın var. Güzelse güzeldir değilse değildir konu bu değil. Son olarak sinirle sormuyorum insanların düşüncelerini merak ettiğim için soruyorum, sinirleneceğim bir konu değil neden sinirleneyim ki? Sadece sen beni öyle algılamak istiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalamışsın dar giymek mini etek giymek göstermekmi böyle diyenler egrikafalı bence tarzı odru gymek ister giyer sizin bu köylü düşüncelierinizi ne zaman dinecek çuval gibimi giysinler o zaman Kezban olunuor bir insana giyimiyle basit diyemessn dışa göre yargılama ;)
110 Yorumla- +1 yıl
kız doğru söyliyo , göt baş gösterip değersizleştiriyor. Şöyle düşün, elinde elmas var. Elmas herkeste olsa , o elmas değerli olur mu? olmaz. He niye tahrik oluyoruz, göt baş gösterince bir bayan yorum yapmıştı , Çük devreye giriyor.
Aynen öyle , ondan fazla alıcı oluyor o kızların. Ama alış amaçları vücutları için oluyor o erkeklerin.
Yüzüyle etkileyen kişilerin alıcı erkkeleride bir ömür geçirmek için o kızları istiyor.
Soran+1 yılOfkeli_Kraker çük devreye giriyor diyorsunuz ama ben diyorum ki kaliteli bir erkek için böyle bir kız neden seksi oluyor? Herkesin ulaştığı sıradan ortalık malı bir kız. Bunun seksi değil, askine ucuz çirkin gelmesi gerekmez mi?
- +1 yıl
Şöyle diyim, cinsellik açısından ihtiyacı arttırıyor he bu demek değilki sırf arttırıyor diye yapışalım abaza değilim çok şükür.
Ama öyle vücut açıldığı zaman erkeğin cinsel ihtiyacı artıyor.
He ben o tür insanları gördüğüm zaman çapkın biri olsaydım tek gecelik insanlar derdim.
Basitler çünkü , genelde o tür insanlar kolayca elde ediliyor. Kolayca elde edildiği için basit deniliyor. İstisnalarda var tabi. Bu her dekolta, kalça açanın basit olduğunu anlamınada gelmiyor tabi.
Soran+1 yıl@Ofkeli_Kraker cinsellik açısından ihtiyacı artırıyor diyorsun, bunun sebebi o kızın o an çekici gelmesi. Fakat böyle bir kızın abaza olmayan bir erkeğe itici gelmesi gerekmiyor mu?
- +1 yıl
öyle zaten itici geliyor erkeklerin yorumlarına bak onlarda diyor.
Yani ben sevgilim diye gezdirmem o kızları.
Cevap sahibi+1 yıl@Ofkeli_Kraker her açan basit değil her kapadanda namuslu değildir nokta
- +1 yıl
Gö-tünden anlama gizlicik, zaten aynı şeyi diyoruz.
Bak nedemişim 2. paragrafımda : "Bu her dekolte, kalça açanın basit olduğunu anlamınada gelmiyor tabi."
Soran+1 yıl@Ofkeli_Kraker Sanırım senin kast ettiğin açık saçık bir kız gördüğünde tahrik olmak, beğenmek, hoşuna gitmek, kudurmak değil. İtici geliyor diyorsun çünkü. Doğru anladım sanırım?
Cevap sahibi+1 yıl@Ofkeli_Kraker ben onu onayladm zaten
Soran+1 yılPeki itici geliyorsa ve tahrik olmuyor, beğenmiyor, hoşuna gitmiyorsa böyle kızları gördüğünde asıl hissettiğin ne? Yani hissettiğin şeyi adlandırmak gerekirse ne diyebiliriz bunun adına?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun o açık saçık bedenini görünce tahrik olmamız zaten onu basit, degersiz bulmamiz anlamına gelmez mi?
bir kere onlara kesinlikle duygusal olarak bakilmiyor. Hatta öyle ki yolda dayak falan yese' bırak o zaten haketmistir' gibi sözler bile söylenebiliyor. Onlara direkt olarak cinsel obje olarak bakılması bile bence, onlari yeterince degersiz bulmak demektir.12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, cinsel obje olarak görülmesi normaldir. Basittir kız, ihtiyacını görür gidersin. Fakat ben o kızı çekici bulmaktan bahsediyorum. Yani oturmasını kalkmasını giyinmesini hanımefendiliği bilen asil bir kadın daha seksi gelmez mi bir erkeğe?
- +1 yıl
Onu çekici bulma nedenimiz, bize cinselliği hatırlatması. Erkek gözüyle onlar daha seksi, yani cinsel anlamda çekici.
Ama oturmasini kalkmasını bilen edepli kız ise cinsel anlamda çekici değil, duygusal anlamda çekici gelir :) çünkü o evlenilecek kızdır. Erkek gözüyle bakmalisin olaya. Testosteron yüklü insanla, östrojen yüklü insan farklı düşünür :D
+1 yılÇünkü zoru oynayan kızlar bizi kendilerinden bıktırıp onlara yönelmemizi sağlıyor. Şundan net emin ol; egolu, alırı gururlu, umursamaz ve bencil kızlar senin yukarıda bahsrttiğin kızlardan kat ve kat daha basit kızlardır. Karşısındaki erkeğe doğru dürüst adım atamayıp her adımı karşısındaki erkekten bekleyen kusmuk kızlardan sıkıldığımız için vücudut hatlarını belli eden kızlar ilgimizi çekiyor. Egolu ve aşırı gururlu kusmuk kızlar ben dahil çoğu erkeği cidden bunalttı artık. Vücudunu gösteriş yapan kızlar egolu kusmuk kızların bize veremediği ilgiyi ve değeri verdiği için onları tercih ediyoruzdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece bu tip kızlara bakmaktan ve açık saçıklığından etkilenmekten bahsetmiştim, sen bu kızlarla takılıp üstüne ilgi ve değer bekliyorsun. Kötü bir durum. Normal bir kız sana karşı egolu gururlu umursamaz ve bencil davranıyorsa senden hoşlanmıyordur bu kadar basit bir denklem
- +1 yıl
Bende senin dediğini anlayıp senin dediğine cevap verdim. Senin beni anlayamaman sadece erkek ruhunu hiç tanımadığının kanıtıdır. Çünkü ilk bakışta açık giyinen kızların egoist olduğunu anlamadığımızdan, bu tür kızların bize adım atıp, ilgi gösterip bizi mutlu edeceğini düşünüyoruz. Bir erkeğin en çok sevdiği şeylerden birisi, biraz açık giyinen güzel bir kızın ego ve gurur yapmadan bize ilk adımı atıp bizimle ilgilenmesidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli toplumun öğretilerini gerçekler üzerine koyarak bir felsefe koyuyorsunuz, sonra bu felsefeye aykırı bir durum gördüğünüzde neden öyle neden böyle diye şaşırıyorsunuz.
güzeller o.. oluyor, saflığı kendini garanti altına almak için kullananlar masum..
biliyorum ben herkes için demedim diyeceksin ama vajnası ortada gezen kız diye bir tarif yok bu dünyada.23 Yorumla- +1 yıl
@umayana teşekkür ederim
Soran+1 yılGüzel olan güzeldir, her güzel olan or*spu değildir, her or*spu da güzel değildir burada bir anlaşalım. Ne açan saçan kızlar var yüzlerine bakılmıyor, ne edebinde kızlar var porselen bebek gibi suratları. Konu saf temiz masum kız muhabbeti değil. Vajinası ortada gezen kız olmadığını ben de biliyorum kimse donsuz gezmiyor ülkede. Fakat taytını karnına kadar çekip vajianın tüm hatlarını ortaya çıkaran, kalçasının arası ve tüm hatları belli olarak gezen onlarca kız var sokakta. Aynı şekilde dapdar minicik etek giyen, göğüs ucuna kadar dekolte veren, kilot gibi şortla gezen onlarca kız var
Bende çok merak ediyorum. Dışarıda mini etekli, kalçası vajinası belli olan taytlı, göğüsleri meydanda olan dekolteli kızlara yaptğımız yorum oro*pudur. Hepimiz bu kızların amacının vücut sergilemek olduğunu biliriz peki neden bu kizlar bu sekilde giyinip bu olaylari devam ettiriyolar demekki bildikleri bisey var demekki bu olay hedefe ulasabilmelerine yardimci oluyor demekki ise yariyor o zaman sikinti yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam kızın amacı o zaten. Amacı cinsellik olan bir erkeğe de bu kızlar çekici gelecektir elbet. Fakat normal bir erkeğe bu kızın vücudunun açık saçıklığının pazar malı gibi sergilenmiş oluşunun itici gelmesi gerekmez mi?
ben öyle kızla hayatta birlikte olmam bugün bana yarın başkasına niye tahrşk oluyumki sadece şunu diyorum niye kendileri hep böyle şeyler yaparlar anlamam o kızlara sor evde yemek yapabiliyormu ya da çocuk yapmak istermi istemez sadece bedenini çıkarır okulda yakışıklık bir erkek ya da kasılı erkek diğer kızlar derki ayy ne kadar kasılı keşke benim olsa der o erkekle hava atmak için her yerini gösteriri sonuç 1 hafta sonra ayrılırsın ve okulda o uspu olursun başka bir şey olmazsın
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılhaklısında işte bu kızlar giyim konusunda olduğu kadar duygular konusundada açıklar şahsen onlaraq daha rahat ulaşıyom hatta onlar başta ilgi gösteriyo ama gerçek sevilecek kızlar öyle değil uzaklar somurtkanlar eee napalım yüzüne bile bakamıyo senin soruyorum sana nasıl anlayacam ben o dürüst kızı bana ilgi duyduğunu bilememki ondan da ayağına gitmem işte
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanların kıyafet tarzı, tercihlerine göre değerlendirme yapmak yanlış olur. Sonuçta, tercih meselesidir, herkes de kendi istediği tarzda giyinmek istemeyebilir. Tahrik olmayı da ilişkiden ne beklenildiği ile ilgili seçimdir. Aşk, duygusallık isteyenler başka bayanlarla tanışabilir. Sonuçta istek ve zevk meselesi. Tahrik olmak isterse dekolteli kıyafetli bayanları tercih edebilir.
10 Yorumla
+1 yılkardeşim belli bir seviyeden sonra istemedende olsa göz kayar. şimdi bütün kızlar burdan sapık dicek biliorum ama. boşşş yapmayın kızlar geçiin bunları. siz bile bakarsınız kızlar önününde kalçasını sallayan kızlar olunca. istemdende olsa. ve istemedende olsa gözünü çeksende sürekli olursa olabilir illaki tahrik sonuçta erkeksin. ama sen neden erkeklere hemen sapık muamelesi yapıosun? neden hemen abaza diosun? neden hemen öel böel yapıştırma yapıosun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn hafif tabirle etkilenmek senin elinde olan bir şey değil. O kızların basit kız olduğunu bilmiyorlar mı. Biliyorlar. Zaten bunu bildikleri için onların yanındalar ya. Pardon arkasındalar. Amaç kullanıp atmak. Asıl ibnelik tahrik olmak değil, onları kullanıp atmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBasit olduğunu biliyorlar tamam ama ben seksi bulmaktan bahsediyorum. Böyle basit bir kızın çekici değil, aksine itici gelmesi gerekmez mi?
- +1 yıl
İtici olan beyni.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTestesteron seviyesine bağlı bence. Çoğu zaman bana da çok itici iğrenç geliyor karakter yoksunu bir hareket. Yataktan yatağa dolaşır başka işe yaramaz diye düşünüyorum. Ama bazen de işte malum isteğimiz tavan yaptığı için e düzgün kızlardan da ah almamak adına böyle şahıslar kullanılır.
10 Yorumla
+1 yılBeni tahrik etmez. Çünkü onlara bakarak kaybedecek zamanım yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılBakmadın, diyelim ki önüne denk geldi bir tane, o zaman ne olacak? Hiçbir şey hissetmeden kafanı çevirip yoluna devam mı edersin?
- +1 yıl
Evet. Çünkü ondan iffet sadece kadınlara ait birşey değildir. Erkeğin iffeti gözleridir.
Tahrik olmanin basitlikle degil sexpaliteyle alakasi var ha desenki bu kiza neden deger veriyor o zaman anlarim
24 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum fakat böyle bir kızın seksepalitesi olmamalı diye düşünüyorum. Basit, herkesin gördüğü, herkesin ulaşabileceği bir kız. Giyimi davranışı düzgün, gizem barındıran, asil bir kadın daha seksi değil midir?
Soran+1 yılSevdiğim, duygusal bağ kurduğum adam dışında hepsi itici.
ne kadar çok senin dediğin gibi davranırsa o kadar ters tepki alır benden inadına ters tarafa bakıp hıh sen kendini ne sanıyon laaan gibi içimden söylenirim. bide dışımdan kafamı çevirirken hıh yaparım arada bozulsunlar diye XD
00 Yorumla
+1 yılBen gördüğümde cinsellikten soğuyorum. Çok kalitesiz ve hastalıklı ruhlara sahip kendini gösteren bütün kadınlar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. sevgi yokki sen neyin kafasini yasiyon? allah insana duygu verdi demi bizim elimizde olmadanda bakabiliyoruz ben istemeden bir cok kiza bakmisligim oldum bens evdigim icin degil yaratilis geregi i malesef
00 Yorumla
+1 yılbasit kız yoktur, giyinmeyi seven, tarz yaratmayı seven, estetik olanlar vardır.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin testestorunu fazladır bakar çünkü her şeyi vardır öyle bir vücut yanında yoktur! bakmıyorsa inancı ağır geliyor olabilir.
Asıl her gördüğü kapalılara veya normal giyimliye şehvetle bakan erkekte sorun vardır.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Her erkek etkilenir fakat basit erkek basit kadinlardan tahrik olur.
10 Yorumla
+1 yıledepli ve kendini bilen kızla evlenilir gerçek anlamda. bahsettiğin kızlr içinse sadece yatılcak kızlardır bunu kendileri isterler çünkü erkeklerin bir suçu yok
00 Yorumla
+1 yılTahrik olmayla beğeniyi karıştırmamak lazım. İradesi üst düzey kuvvetli olan erkek o saydıklarına bakmaz kafasını çevirir. Beğenilen kişi vücudunu sergilemeyen ruhu temiz kişidir.
00 YorumlaErkek ilgi duysa bile kasara duyulan ilgi başka normal aklı başında kıza ilgi duymak başka.
00 Yorumla
+1 yılZaten o kendini açmış açık pazar gelen giden bir parmak atar
00 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini giymekte özgür sen kapalısın diye namuslumu sanıyorsun kendini hemcinslerine basit diyecek kadar basitsin kadın kadının düşmanı gerçekten destek olmamız gereken yerde!
115 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim. Namusluyum çok şükür kalçalarımı göğüslerimi sergilemiyorum. Vücudunu insanlara sergileyen hiçbir hemcinsime de saygı duymayacağım.
- +1 yıl
Bende namusluyum basit demene tepkim ne isterse giyer kişi bunu seçmekte özgür namussuz damgası yememeli kıyafeti için sana yakışmaz giymezsin başkasına yakışır giyer ben bana yakışanı giyiyorum kim ne derse desin
- +1 yıl
Sende önyargılısın sıkıldımbunaldım.
Kız kapalıyım diye birşey söyledimi? yok , ama bu tür şeylere sadece kapalılar karşı çıkar diye bir algı yaratmışsın kafanda , o yargıyla yargılıyorsun. yok öyle birşey , kız gelip kadınlar vücutlarını değersizleştiriyor böyle yaparak diyor. Haklıda katılıyorum. - +1 yıl
Onlara bende katılıyorum #kontes123 soruda senin dediğin gibi sormamış tayt giyen mini etek giyen basittir damgasını yapıştırmış vücudunu sergileyen onu basamak olarak gören kızlara bende karşıyım
Soran+1 yılVücudu düzgün olan her kıza yakışır bu kıyafetler. Önemli olan o değerli vücudu herkese sergileyip değersizleştirmemektir
- +1 yıl
Sen katılırsın ben katılmıyorum ofkeli kraker mini etek tayt giyen herkes basittir kadınlar arasında sen açıksın ben kapalıyım ayrımı var ya muhtemelen kapalıdır diye düşündüm kimseyi kıyafetine göre yargılamadı çok kapalı arkadaşlarımda var çok açıkta karakterine göre değerlendirmeyi tercih ediyorum
- +1 yıl
Sen ne giyiyorsun belirgin olmasın diye kapalıda değilmişsin?
- +1 yıl
Aslında basit anlaşılmayacak bir şey yok. Kasma bu kadar.
Vücutlarını ortalık malı yapan basittir.
Vücutlarını önemseyerek bu hareketi yapan insanlarsa basit değildir.
O yüzden her dekolte, mini giyende basit değildir.
Gayet iyi çıkarım oldu diye düşünüyorum
Soran+1 yılTayt giyen basittir demedim ki? Vajinasının kalçasının tüm hatlarını belli ederek tayt giyen basittir dedim. Ben de tayt giyiyorum fakat üzerime kalçamı kapatacak uzunlukta gömlek hırka falan giyiyorum, benim bedenim kalçam vajinam insanların göreceği kadar basit değil çünkü. Benim gibi görüşü olan herkese kapalı ve yobaz damgası koymak sizin hatanız
- +1 yıl
Yırtık kot giyen ıbnedir ne anlıyorlar yırtık kot giyenler adam değiller desem ne dersin mesela benimde tepki gösterdiğim yer burası kıyafetle basit veya değil diye ayrım yapmak sizin dediğiniz tipleri biliyorum basitlik akıyor onlardan genelleme yapması hoş değil
- +1 yıl
Hiçbirzaman yobaz demedim kapalılarda açıklarda insan olduğu için değerli benim için Annem kapalı ben açığım mesela çatışmada olmuyor aramızda genelleme yapmaman gerek bunu söyledim bende tayt giyiyorum üzerine gömlek senin dediğin kızlar yollular
Soran+1 yılYırtık kot giyen ibnedir dersen bu yanlıştır çünkü. Erkekle kadın bedeni aynı bile değil. Erkeğin yırtık pantolonundan tahrik olamazsın, ama senin görünen mahrem yerlerinden tahrik olunur. Bu yüzden tayt giyen her kız basittir demedim bu sığ düşüncedir. Fakat orasını burasını pazar malı gibi sergiliyorsa ben bu kızı bırak desteklemeyi, hemcinsim olduğu için utanırım
- +1 yıl
Önyargıdan bahsediyorum burada hiç bir erkek yırtık kot giyiyor diye yargılamaz ya da ona ıbne diye damga vurmaz kızlar arasında bu var yerden yere vurma kıskançlık aşağılama dün bir soruda görnüştüm Türk kızları ne kadar çirkin niye böyle diye soru sormuş soranda Türk kızı seninkide bu hesap
Soran+1 yılNe demek istediğimi anlamıyorsun. Yırtık kot giyen erkek damga yemez. Ama pembe pantolon giyen tayt giyen ya da kaslı vücudunun üstüne tüm hatlarını belli edecek darlıkta tişört giyen erkekler damga yer. Burada hemcinslerimi kötüleme amacı gütmüyorum. Doğruyu yanlışı ayırmaya çalışıyorum. Hepimiz akıl sahibi insanız. Gösterilecek yer var gösterilmeyecek saklanacak yer var. Bir kadın vajinasının hattını belli ediyorsa, göğüs ucuna kadar açık kıyafet giyiyorsa, kalçasının arasına kadar girmiş taytın üstüne kısacık tişört giyebiliyorsa ben bu kadından tiksinirim. Kıskançlık apayrı bir şey. Kıskansam ben de açar saçar gezerim dimi? Yüzüne güvenmediği için majyajı basıp açık giyinen yüzlerce kız var. Ki zaten suratı geçtim vücudu bile hiçbir halta benzemeyip açılan saçılan yine yüzlerce kız var. Kısacası bu cinsiyet meselesi değil. Benim için bu tip kızlar neyse, kaslarını göstermek için dar giyinen erkek de aynıdır
Evet güncellemeden de anlaşıldığı gibi örtünmek özünde seksi çağrıştırıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılÖrtünmekten bahseden kim? Seksilik götle memeyle olmuyor bundan bahsediyorum. Açılıp saçılmak mahrem yerleri belli edip sergilemek vücudu ve bunu yapan insanı değersizleştiriyor. Bana göre sadece abazaların ilgisini çekecek bir durumdur bu. Bir bakışla, bir gülüş, kadının erkeğine söylediği tatlı sözler, teninin doğal kokusu bir kadını memesini poposunu göstermeden çok seksi yapabilir. İyi bir anlatım oldu sanırım
Soran+1 yılSenin kafan mı güzel? Seksilikle orospuluğu bir tutuyorsun şu an. Sana kadın kıçını başını kapatsın ama erkeklere gülsün cilve yapsın kırıtsın demiyorum ben. Seksilik kıç baş açmakla olmaz, bu or*spuluk olur. Çıplaklık seksilik demek değildir, çıplaklık bana göre basitliktir. Elindeki kıymetli şeyi değersizleştirmektir. Üstelik erkeklere bile demedim ERKEĞİNE dedim. O kadar tek taraftan düşünüyorsunuz ki insaların her cümlesinden bir sıkıntı yaratmaya çalışıyorsunuz
+1 yılCevap yine soruda. "Duzgun, normal erkek" diye bir canli mahluk yok 😂 alayi abaza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir soz vardi. Birinin sana aşik olmasi icin siradan olman lazim diye. O geldi aklima
00 Yorumla Çünkü basit kızları daha çabuk elde ettikleri için yani amaç başka olduğu için malesef
00 YorumlaErkeklerin hepsi ayni kanka abazasi karizmasi fark etmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
bayanlar abaza olmuyormu
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Bu düşünceyle gitme. Ben bir kaçkez 2 3 kişiye geldim. Önümü kesen kadınlar oldu cinsellik için. Hemde. İlişkide bulunmak istedii ben ise kabul etmedim sevgilim vardı ozamanlar. Herkes aynı degildir karakter meselesi
e basit oldukları için göt baş açık onlar tahrik olmak için kaliteli kızlarda evlenip çoluk çocuk sahibi olmak için var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Aklı başında olan kişiler etkilenmez aslında. Herkes istediği hayatı yaşıyor kim ne yaparsa yapsın pek ilgilendirmiyor başkası
00 YorumlaBen bir kızın mahrem yerlerini belli ederek ayarladığı erkeğe'o beni hiç anlamıyor'demesini saçma buluyorum, popon mememle ayarladın. çocuğu kalbine inmesini beklemeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadasim basit biri olsan beni tahrik etmezdin. Zor daha cekicidir diyor hep.
00 Yorumlakendimizi düzelttik başkalarını eleştiriyoruz maşallah.
ne kadar gelişmişiz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Türkiye de esekten etkilenen insanlar varken çok normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. ÇUNKU ONU YATAĞA ATMASI KOLAYDIR. ONU SEVMEYIZ SADECE BIZIM ICIN CINSEL OBJEDIR BU KADAR NET
00 Yorumlakimseye dış görünüşüne göre basit kaşar vs gibi sıfatlar kullanmayın
10 Yorumla
+1 yılO tür kızlar için çok fazla zaman harcanmaz, bu yüzden.
00 Yorumla
+1 yılerkek her zaman erkektir etkikenmese sıkıntı var bence :)
00 Yorumla
+1 yılçünkü basit kızlardan beklentileri vardır. çıkarcı toplum. ayrıca her mini etek giyen o***pu değildir!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini beğenmiş, ukala, bulunmaz hint kumaşı zanneden, ulaşılmaz olduğunu zanneden kızlara karşı bişey hissetmiyorum.
00 YorumlaBasit belki ama güdü istem dışı oluyor sende olmayan bir şeyi görüyorsun sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsıl onlar değer verilecek kaliteli kadınlar sen ve senin gibilerse kezban mal beyinsiz bana göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltahrik etmek eçen yaşadıklarından tahrik etmeyide biliyorlar da ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOğlanlar olur erkekler olmaz
00 Yorumla Kolay olan daha cazip çünkü
10 Yorumla
+1 yılo an çükü devreye giriyor ondan :D
20 Yorumla
+1 yılçünkü kolay elde edileceklerini bildikleri için
00 YorumlaHerkesin ulaştığı kızı ne yapalım ki
10 Yorumla
+1 yılBnim hic ilgimi ekmiyo
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek olduğunu için 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKolay elde edicegini sanıyordur
00 Yorumla
+1 yılGene hemcinslerine bokatan bir boklu shsbsjs💩
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bokluyum. Sizin gibi göt açarak erkek peşinde koşmadığım için bu bokumla (!) gurur duyuyor, senin gibi hemcinslerimden de utanıyorum
- +1 yıl
Boklu vesile shsjshjs puh sana jendine bak
Gizli Üye(30-35)+1 yıltahrik olmak ayrı bir şey canım sevmek frklı
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılVerimlilik ihtimali yuksek oldugu icin.
00 Yorumla doğru lafa ne denirki
00 Yorumlaucuz malın çok alıcısı olur gibi birşey bu
00 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum o türlerden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gösterip veren olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılNiye zor kizlara ugrassinlar peki
00 Yorumla
+1 yılHer erkeğin bir zatı var
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası