Bu soruyu aslinda cok merak ediyorum
Bence kizlar saf gibi gozukuyo ama degiller
Erkekleri elinin altina alabilmek cok kolay degilmi sizcede
Bence kizlar saf gibi gozukuyo ama degiller
Erkekleri elinin altina alabilmek cok kolay degilmi sizcede
Erkek adam hayat okulunu bitirir daha genç yaşta insanların ne düşündüğünü neyi amaçladığını menfaatcimi değil mi bunu genç yaşta yaşadığı tecrübelerle edinir. Kızlar, erkeği avuçladığını sanır bazı şeyleri deneyimleyemez o yüzden saftır. Kendini çok akıllı sanar aslında tam tersidir. Tüm kızları kast etmiyorum tabiki. Hayat okulunu bitiren kızlarda var tabiki. Bunlarda kariyer peşinde koşar. Koca parası yemek için evlenmez. Kendide tasın altına elini koyar. Konuya dönersek, güzel bir kız erkeğe yanaşarak para yedirmek için yakınlaşabilir ki çok oluyor buna müsade ederiz çoğumuz. Bunun sebebi kızların tavırlarını deneyimlemek ve yakınlaşmalarla kızlara verdiğimiz saf imajının sebebi olan eksik özgüveni kazanmak. En önemliside doğru insanı bulunca öğrendiklerimizi ustaca uygulayarak o kızın gönlünü fetheder ve mutlu bir geleceğe ulaşırız. Erkekleri saf gören Menfaatci kızlarda evde kalır. Ağzında sakız patlatır, kedisine bakar. Düzgün kızlar yuvadan uçar. Aile kurar. Kısacası biz erkekler zeki insanlarız. Unutmayın kızlar ne yaşatırsanız onu yaşarsınız. Saf gördüğünüz erkekler yüzünüze bakmaz. Sarhoş, apaçi gelişmemiş ve karaktersiz insanların eline kalırsınız. Onlar bile bu kadar gevşeklerini karı diye elinden tutmazya!! Çoğu evde kalır...
Zaten öyle bunu saymaya kalksak 1000 senemizi alır ancak kendimce kişisel analizim kızlar saflıkta daha önde. Bile bile kendilerini bu kadar kolay ateşe atmaları çok komik. Parayı seviyorlar, erkeğin parasını yemek hoşlarına çok gidiyo gerisi boş onlar için. bir ara arkadaş aradı dershaneden samimi olduğumuz 2 kız vardı. Dedi iftar yapalım kızlarla konuştum geliyolar sende gel iyi tamam dedim gelirim. Neyse akşam oldu gittim 3. kız fırladı birden, arkadaşa diyorum bu ne alaka dedim ki bak kardeşm ben ikisinin yediğine içtiğine 1 krş vermem kendiminkini veririm çıkarım aradan bunların amacı para yemek haberin olsun dedim.100 lira hesap çıktı.10 lira benim hesaptı acıdımda 25 lira verdim 75 lira girdi çocuğa çocuk harbi dediğim istisna gruptandı Saftı.
Düzgün kızlarla zillileri çok rahat ayırabiliyorum diyelim biz ona düşman bellediklerim zilli takımı ben genellemedm basndan beri diyorum azımsanacak kadar büyük kısmı. Paranın pesinde olduklarını o kadar belli ediyorlar ki biraz akıllı olmaları şart!!
Dediğin uçkurcularda öyle kızları buluyor işte mutlu mesut oluyorlar biri yediriyor diğeri vurduruyor
Amin, bunun içinde insan sarrafı olmak lazım tabi o yüzden kendini bu konuda en hazır hissettiğin zamanı beklemelisin. Yoksa kumar oynamıs olursun. Şunuda söyliyim ilerde sana lazım olur uçkur diyorsunya biz hormonlarımız gereği sevişmeye programlanmışızdır. Her erkek uçkur peşindedir, evlenince uçkurun kralını yaşamak ister. Kadında bunu vermezse başka yerlere gidebilir çünkü cinsel anlamda gözü dönebilir. Bu yüzden bayanların daha anlayışlı olması lazım. Yoksa gitti gitti diye ağlıyorlar. Tabi genellemek yanlış uçkurunu tutabilenler tabiki var buda karakterle ilgili birşey. Şimdi istesem afedersin geneleve giderim ama niye yapıyım? Zina yapıp 3 dakikalık zevk için ahretimi yakamam. Etrafta görüyoruz üniversitelerde zina had safhada yanlıs işler bunlar. Sonra toplum böyle oluyor işte herkes bişeyin kölesi olmuş al gülüm ver gülüm yapıyorlar. Alan razı veren razı gerçide insanın tuhafına gidiyor...
Kişiden kişiye değişiyor bu ya..
biz daha zekiyiz ama düşündüklerimizi gerçekleştirmemize duygularımız, vicdanımız engel oluyor genelde :)
Kızlar , şimdi bende kızım diye hemcinslerimi savunamıcam objektif dobra dobra biri olarak kızlar yani.
Cevap
29Cevap
kesinlikle erkekler. bir kız olarak biliyorum ki kızlar veya kadınlar istedikleri şey uğruna herşeyi yapar ve her yola başvurur. Aklınızın dahi alamayacağı şeyleri düşünür ve yapar. Bunları yapan insalara saf diyorsanız eğer saflar :D
@kınetix senin yorumun tabiki saygı duyarım ama aynı hareketi senden de bekliyorum :)
Evlenene kadar erkekler saf. Evlendikten sonra kızlar saf. Erkekleri saf yapan uçkurları. Uçkur tatmin olunca cin gibi oluyorlar.
Şaka şaka. Tabi ki çoğunlukla kızlar saf. Kandırılan kızların sayısı o kadar çok ki. Burada bile pek çok kandırılmış kızın sorularına denk gelmek mümkün. Kadınların inandığı değerler hep erkek mahsulüdür. Erkekler çıkarır, kadınlar inanır. Küçücük bir misal, evlenmeden ilişkiye girmek kadının zararınadır. Erkeğe bir şey yoktur. Pek çok kız erkeğe kanıp bekaretini verir. Ahlaksız erkekler emellerine daha rahat kavuşmak için bekaretin önemsiz olduğu vurgusunu yaparlar. Nikahsız, hiçbir sorumluluk hissetmeden kızlarla yatmak isterler. Kızlar da buna inanır hatta bunu savunur. Kız mı saf, erkek mi buradan anla.
Duygularıyla hareket eden insanlar aptaldır. Kadınlarda da mantık olmadığına göre, ota boka ağladıklarına göre cevap belli.
Aynen devir değişti kızların hükmü geçiyor artık. . ;)
bende bir erkeğim beni elinin altına kolayca alacak bir kız yok dünyada, bunu fiziksel olarak değil karaktersel olarak söylüyorum.
erkeklerin zekiliği meme görene kadar.
kızların zekiliği de romantizmi görene kadar.
eğer elmayı önce havva yiyip sonra adem ikram ediyorsa bir düşünmek lazım hanım apla sen ne yapıyon derler ki dediler geldik dunya, ya !
Kesinlikle kızlar şeytandan daha şeytan. Erkekler daha saf.
saf olan erkektir bir mutululuk rüyasında çok kötü yenilir
Valla lise 1 de 9 tane sevgilim vardı aynı anda hepside beni elinin altına aldığını zannediyordu ;)
Kizlar cok saf hemde onde gideni syrdaki sorulari oku anlarsin
kızlar saf ama erkekler memi görünce beyinleri kısa devre yapıyor.
Erkekler baya saf kiz dedigin donunda salliyo erkek milettini
Erkekler daha saftır bence, bir kızın saf olabileceğine inanmıyorum sadece açığa çıkmasına fırsat olmamıştır.
kesinlikle erkeklerin sahip cıkamadıgı seyleri oldugu icin kızlar tarafından kolayca etkisi altına alınan saflardır
Saf olan kızlar candır nesilleri yavaş yavaş tukeniyor sahip çıkalım arkadslar
Sen var ya amma canlar yakıyorsundur ha
Asla kızların saflığı tartısılamaz gercekten
Iki taraf da zaafı olduğunda saftir.
Erkekler saf genel olarak bakar isek.
Bence kişiden kişiye değişir
insanlar genel olarak saf, sinsi
Erkeğine göre değişir bence
erkekler tabiki :D
Erkekleeeer :D
Cogunluk kizlar
ben.