Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben kız arkadaşımı çok seviyordum. Hareketleri çok çocukcaydı, davranışları çok farklıydı ve bunlar çok hoşuma gidiyordu. Bunu onda da söyledim. 6. ayımızın içindeyiz. Kendini çok kıskanç, çok sinirli ve kinci birisi. Ben benim üstümde kurduğu baskıdan denetlemelerden ve tüm hesap vermelerden çok sıkıldım ve bunaldım. Ayrılmak istiyorum. Bunu ona söyleyemedim. Açıkcası onu kırmaktan çok korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimize bazı sözler vermiştik. Açıkcası ben ona karşı eskisi gibi değilim beni kendinden soğuttu. Ne yapacağımı bilemiyorum ama daha fazla devam etmek istemiyorum. Oysa beni deliler gibi seviyor. Çok çaresiz kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar. Ben kız arkadaşımı çok seviyordum. Hareketleri çok çocukcaydı, davranışları çok farklıydı ve bunlar çok hoşuma gidiyordu. Bunu onda da söyledim. 6. ayımızın içindeyiz. Kendini çok kıskanç, çok sinirli ve kinci birisi. Ben benim üstümde kurduğu baskıdan denetlemelerden ve tüm hesap vermelerden çok sıkıldım ve bunaldım. Ayrılmak istiyorum. Bunu ona söyleyemedim. Açıkcası onu kırmaktan çok korkuyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Birbirimize bazı sözler vermiştik. Açıkcası ben on
Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum