Çiçek almayı sever misiniz? Neden?
Hangi çiçekleri seversiniz?
Erkekler çiçek almayı sever mi?
Hangi çiçekleri seversiniz?
Erkekler çiçek almayı sever mi?
Einstein bile kadınları çözememiş bizim çözeceğiz diyen insanların sesini duyar gibiyim. Aslında doğru söylemiyor değiller. Bazı kadınlar romantik erkek severken bazı kadınlar maço erkek sevmektedir. Nasıl her çiçek faklı ise kadınlarda faklıdır. Kadınlar genelde ayrıntıya takılırken, bizler ayrntıya takılmıyoruz. Biz direk sonuç odaklı insanlardan biriyiz.
Ama dünya yaşantımda sunu öğrendim
Kadınlar ne istediğini ben bile çözemedim ama tek bir şey öğrendim. Kadınlar dünya da olmasa erkelerin bir hiç olduğunu öğrendim. İster katılırısın isterseniz katılmazsınız bu benim düşümncem...
https://i.hizliresim.com/NryZo5.png
her erkek almaz her kadın sevmezz
Erkekler de çiçek sever. Daha çok kadınları sembolize ettiği için kafalara kadın= çiçek olarak kazınmış olabilir o ayrı mesele.
Her erkek ilgisini çiçek hediye ederek göstermek istemez. İyiki de öyle.
Hayır her kadın sevmez her erkekte almaz ben çok severim ama ☺
Teşekkür ederim :))
Cevap
31Cevap
Kadınların çiçek sevmesini doğrusu anlayamıyorum. Çiçeği bukette seviyor çoğu, toprakta ve saksıda çiçek yetiştirmek çoğunun işine gelmiyor. Çiçek almayı sevmiyorum, ben daha çok yetiştirmeyi seviyorum. Çeşitli papatya türleri, succulentler, soğanlı çiçekler, orkide sümbül, arpa çiçeği, frezya türleri, tabi gülleri ayrı tutmak lazım. Gül demişken 12 ay çiçek açan gülhatmiyide unutmak istemem.
Bana cicek hediye eden cok olmustu, plastik den olsun, kagit tan yapilmis olsun. Gercegi olsun. Hepsini aldim.. severim cicekleri 😁😁
Yaratılışımızda böyle bişey yok Gerek anneme ve sevgilime çiçek aldığım oldu ama sırf onları mutlu etmek içindi Açıkçası o çiçekleri taşırken rahatsızlık hissediyodum
tabi ki papatya karanfil karışımı ben birçok kez hem aldım hem gönderdim kızzla ayrılmadan önce çok hoşuna gitmişti ilk defa çicek gönderen kişnin ben oldugunu duyunca ben daha ayrı sevindim ama şimdi bunu hatırlayınca yine sinirlendim
Bayilirim Hemde gülleri😍😍 Yani illa bir erkek alicak degil, zaten bu zamanda nasil olduklarini görunce insan hoc ugrasmak ve ihtiyac duymuyor. Kendin al, kendin sevdigin seyleri yap, huzurlu yasa:))
Özellikle saksıdaysa severim. ama yapay/canlı vazolu çiçeklerden hoşlanmam evde yer kaplıyorlar
Severim de ciceve verecegi paraya ban Iskender ismarlasjn daha vok severim
Adşldlsllfkfj
Her kadın çiçek sevmez alerjisi olan var olmayan her erkek de çiçek vermez parası olan var olmayan var Ben çiçek alırım sevdiğime 😎
Ben alırım arkadaş. O mutlu oluyorsa çiçekte alırım çikolatada : ) Hiç mühim değil. Yeterki yüzünün güldüğünü göreyim.
her kadın sever her erkek almaz ama öküzler mesela almaz
Ben yolunmuş basit bir kağıda sarılmış çiçek cesedini sevdiğim değer verdiğim birine vericek bir cani değilim. bir saksı kaktüs verir bakalım ilgisini vericekmimdiye izlerim.
Çiçek sevmezler aslında kadın ona değer verildiğini bilmek ister.. Çiçek sadece aracıdır.
Ee vallah kadınlar çiçekdir ema ben yılda hiç çiçek almamişam bez çalışıyorem para getiriyorem onlara veriyorem gitsin kendilerine alsınlar :)))))
Herkesin gittiği yoldan gitmeyi sevmem.. Çiçek filan almam.
şahsen, ben erkek arkadaşımın bana çiçek almasını istemem. boşuna para vermiş olur sonuçta soluyo gidiyo yani. sevmem.
Erkekler Çiçek almayı sevmez ama bir gönül almak bu kadar kolay aslında..
herkadın çiçek almayı severmi bilmem ama ben hiç bir kıza çiçek almadım
Erkeklerde çiçek sever kızlar birazda siz erkeklere çiçek alın
erkekler çiçek almayı sevmez görev olarak görürler
kadınlar nedense çiçek almayı seivyorlar
neden alayım ki? bana da bir kız almasın. karnımı doyrsun çiçek alacağına :D
aldığım zaman kamyonla alacağım tek almam :D :D
nergıs cok severım ama esım alsın dıye zorlamam...
Saksida alip hediye ederim diger turlu sevmem.
Cicek almayi degilde sevdigimi mutlu etmeyi severim
Saksıdaki çiçekleri severim.
Ben sevmiyorum, sedce bir kere sarılsa yeter
Ben sevmem de istemem de
Niye erkeğe çiçek alınmıyor hanımlar?
Sever çoğu kadın. Çok az erkek alır
Her kadın sevmez her erkekte almaz
Kadınlar güldür ma çiçektır.. tabii ki severim..
Cicek severim. papatyayi
Her kadın sever ama her erkek almaz tabikide
Bence sever bn severim
Erkek ve çiçek 😁 Garip
Kadınım çiçek severse alırım
ben saksıdaki çiçekleri severim.
Her kadin cicek sever.
Her kadin cicek sever de her erkek almaz.
Daldaki çiçeği koparmaya kıyamam dünya güzeli.
Bir papatyanın kırk yıl hatrı vardır
Sevmeyen vardır
7/10 papatya sever.
Ben sevmem
almam hic almadim sjshs
Hayir hayir hayirrr
Sever tabi
Ben sevmiyorum
2yıldır çıkıp çiçek almayan da var.
Hepsi sevmez kanımca
Sevmiyorum
sever