Aşk İlişkileri Face messenger kayitli numaralar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam yardimci olabilirmisiniz? erkek arkadasimin facesini kulaniyorum ve bugun messenger de bunu gordum sizce bu kisi numarasi telefonda kayitli oldugu icin mi gozukuuor yoksa facesine baktigim icinmi face messagerde gozukuyor Face messenger kayitli numaralar? Cevapla Telefon Soruları Erkek Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Deli66 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl Erkek arkadaşın girdiğinde numaraları senk yapmış o yüzden gorunuyo sıkıntı olmaz rahatsız oluyosan aktarılan kişileri silebilirsin 0 0 Yorumla
SerKan1923 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Facebook'ta Numarası Gizli Olmayanlar.. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl o kisi face de ekli degil ve numarasida profilinde de gozukmuyor ki Yorumla SerKan1923 +1 yıl Bak Kardeş Messengerda Bug Var Geçmişte Arkadaş Oldukları Kişilerdir. Bende de Öyle Şimdi Baktım Tekrar. Yorumla Soran +1 yıl saol yardimci oldugun icin yoksa tartisirdik bu konu yuzunden :) Yorumla SerKan1923 +1 yıl Sakın. :) Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederim:) Yorumla SerKan1923 +1 yıl Ben Teşekkür Ederim EİG İçin. :) Yorumla
denimelody13 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Ben de alakasız kişiler görünüyor çoğunluğu bir zamanlar arkadaş listemde ya da telefonuma kayıtliydilar. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederim tanimadigim kisiler cikti o yuzden ve bugun farketim daha once yoktu sanki tesekkur ederim cevabiniz icin :) Yorumla
En İyi Cevaplar