Yarın sevgilimle kaçıyoruz?

Kimse ön yargılı yaklaşmasın lütfen. Kötü yorumlarınızı kendinize saklayın. Biz 7 aydır birlikteyiz ben 18 yaşındayım erkek arkadaşım 20. Lise son sınıfım cuma günü okula gitmedim ve erkek arkadaşımla birlikteydim. Annemde erkek arkadaşımla birlikte olduğumu biliyordu ve babama gidip"Özlem bugün okuldan kaçmış" dedi. Okuldanda kınama almıştım babam bu son şansın demişti ve beni okuldan aldı. Yarın okula gitmiyosun iş aramaya gidiyosun dedi.4 ay bekle baba okulum bitsin çalışırım dedim olmaz dedi. Ailevi sorunlarımda çok var annem başkasıyla birlikte oldu ve çocuğu var o kişiden fakat babam kendi kızı diye biliyor. Bende biliyorum babama söyleyemediğim için vicdan azabı çekiyorum. Bıktım artık annemin pisliklerinden babamın ani çıkışlarından. Dayanacak gücüm kalmadı. Erkek arkadaşım ver elini gidelim dedi. Tamam dedim ve yarın akşam gidiyoruz. Yanlış mı yapıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de gelin benim gözümden bakın çok küçükken başladı sorunlarımız. Annem bizi bırakır giderdi başka adamın yanına. Ben annemin kıyafetlerini koklaya koklaya uykuya dalardım yemin ederim. Babam annemin yokluğundan faydalanıp teyzenizle evlenicez dedi bana inanabiliyormusun? 12 yaşımdaydım ne günahım vardı? Bunları soramıyorum hatırladıkça kötü oluyorum. Ben çok zor günler geçirdim. Yine birlikte oldular. Ama benim düzenimi bozduktan sonra birlikte olsalar kaç yazar?
Yarın sevgilimle kaçıyoruz?