Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Balik bir koça aşik olur koç balik burcunda aradigini tam bulamaz cunki koç zeki birini ister eger bir balik koça ayak uyduruyorsa duzen saglanir yoksa balik duygu seline kapilir koc daha gercekcidir. Ama balik ile koç zamanla daha iyi olabilir bunun hepsi baligin elindedir
01 Yorumla
Soran+1 yılZekiyim. O da bunu söyler mutavazi olsamda söyler. ki çalışmadan yüksek notlar alırım hrp:D
En İyi Cevaplar
Kusura bakma ama balik burcu kadini biraz asalaktir. Koclar inatci ve lider ruhlu olurlar. Yani kocun integrali yine koctur. Balik anca koca turev olur.
078 Yorumla
Soran+1 yılBalığın solungaç solunumu yaptığı kadar koçun akciğer solunumu yaptığı doğrudur. Ve balık eğer asalaksa ben sınavlara çalışmadan girip 485 puannla liseye geçen biri olarak bende mi asalapım genelleme yapma kendimi anlatıyorum ordan bir yola çıkın 😄
Soran+1 yılŞu an 10 kişi var nonlineer bide bunlar bildiklerim ha ilerde evde kalırım bilemem ahahah. Zaten bana uzaylım diyor ve çok hoşuna gidiyormuş ben farklıymışım😏
Soran+1 yılBalık burcundan nefret etmen beni tanımadığın içindir. Neyse teşekkürler yanıtım için ama şu son dediğin "balık burcundan nefret ederim gibi " bişeyden sonra seni ciddiye almıyorum. Hem hem iç olarak mükemmelim neyse bitti bu kadar egoistlik yeter bugünlük 😂
Soran+1 yılHem iç hem dış olarak*
- +1 yıl
Parapsikolojik davrandigimi dusunuyorsun ama narsist dusuncelerle kendimi ifade ediyorum. Elestiriye acik olmadigin icin goremiyorsun. Sana diyorum ki balik burcu bu dunya icin fazla saf. Saf olmayi guzel bir ozellik mi saniyorsun anlamadim ki. Cok ezilirsin sen. Iyi geceler.
Soran+1 yılBen bugüne kadar ezilen değil ezen oldum ve ben uzmem nonlineer uzerim. Sanada iyi geceler
Soran+1 yılÜzülmem *
Soran+1 yılBana uzaylı demiyorlar diyor oda farklısın anlamında. Bana genelde çok güzelsin. Sesin çok güzel hemde zeki. Aa bide ne güzel resim çiziyorsun diyolar
Soran+1 yılYani sadece bir kişi diyor oda koç burcu olan ha oda en son kalp falan atıyordu sarılmak falan istiyor ve bitanem dedi en son o da koç burcuydu ne güzel tüm burçları kendime bağlamam😂
- +1 yıl
O farkli olmak olmaz ama bende iyi resim cizerim bende iyi sarki soylerim. Bak mesela matematikte integral ve turev konularini herkes yapamaz ama yeryuzunde bir ben integral yapiyor olsam. Bide polonyadan biri integral yapiyor olsa ikimiz ayni isi hemen hemen ayni basari oraniyla yaptigimiz icin o isin farkliligi ortadan kalkar. Sen ailenin sana cok zeki dedigi donemdesin sanirim. Sana kolay gelsin. Ama kendi ayaklarinin ustune bastigin zaman cok feryat etme olur mu? Cunku sen kendi ayaklarinin uzerinde durmak istedigin zaman cok fena savrulacaksin gibi geliyor bana. Allah kolaylik versin sana. Bence kocaya falan kac toz pembe hayatini devam ettir. Nasil mutlu olacaksan oyle devam et yani. Benim gelip gecti kendime farkli zeki dedigim zamanlar fen lisesini kazandigimi gogsumu gere gere soyledigim zamanlar gecti. Artik Matematik Muhendisiyim saclarim dokuyor ve hizli bir sekilde olgunlasiyorum bir o kadar da yaslaniyorum. Rüyalarin seninle olsun.
Soran+1 yılBende bide şiir falan var bak bide muzara falan birinciliklerim işte denemeler falan oduller neden söyledim çunku kelimelerle incitirim kaba kuvetle değil hem normalde böyle egoist de değilim hatta bu yaptığım çocukluk ama senin dediğin balık burcundan nefret ediyorum gibi bir cümle dupeduz ergenlikti. Bana zekisini ailem demiyor tanıdığım herkes ha bide kocaya ihtiyacım yok ben tek başıma çok guçluyum sanada iyi geceler tatlı rüyalar koç bey
Soran+1 yılMünazara *
- +1 yıl
Tamam :) Hala 1. nciligim var diyor. Kazakistan Matematik olimpiyatlarinda 2. nciligim var benim. Boksta dayak yiye yiye profesyonel oldum. Ben bunlardan bahsetmek istemiyorum cunku zaten basaran var. Siirde 1 nci olanda vaar Fende 1nci olanda vaar Matematikte 1nci olanda. Burda onemli olan en iyisi olmak. Eger dunyada ki en iyi siirleri yazarsan o zaman farkli olursun. Matematigin Edebiyattan 1000 kat zor oldugu konusunu acmak istemiyorum. Cunku ufak basarilarinla mutlu oluyorsun. Mutluluguna engel olmak istemiyorum. Ne oldum deme ne olacagim de kendi capinda elde ettigin basarilarla kendine sinir cizme.
Soran+1 yılHayır ben bugünkü başarılarımdan çıkar ileriye yatırım yaparım biraz mukemmelliyetçi olduğum doğrudur yazdığım bir kitabı yeterli olmadığı için atmıştlığım var ondan ne oldum demiyorum ne olacağım derim ama bugünkü konumumdanda guç alırım oyle
- +1 yıl
Mukemmelliyetci kisilik bir hastaliktir. Narsistik kisilik bozukluguda denir. Olgunlasinca gecer ama psikologa gorunmeni oneririm. Ozellikle lise caglarinda narsizm batakligina saplaniyor insanlar. Kitabinin tutmamasinida insan psikolojisini dogru yorumlayamamana bagliyorum. Kitabinda bir soru sordugun zaman vay be dedirtecek bir cevap veremezsen o kitap tutmaz! bir bu yollardan gectik. Usta edebiyatcilari inceledik ama onlar gibi insan psikolojisini anlamak icin hapis yatmamiz gerek. Evet yanlis okumadin hapis yatmamiz gerek ozellikle f tipi ceza evlerinde kafalari takir takir isleyen dusunce suclularini bir dinlemen lazim. Usta yazarlarin yuzde 95 i hapis yatmistir. Yani yuzde 95 i bir zamanlar dusunce suclusu olmakla yargilandi. Bu suclama doneminde yazdiklari romanlarin cogu yani hapishanede yazdiklari edebi eserlerin cogu dunya klasikleri arasinda yer almaktadir. Insan psikolojisi en saf olarak hapishanede ifade edilir.
Soran+1 yılYazdığım kitap tutmadı değil ben bizzat ellerimle yok ettim. Evet nazım hikmet mesela mapushaneden mektuplar diye bir eseri var pirayeye yazılmış ben narsist değilim sadece kendimi beğeniyorum ama bunu belli etmem. sadexe size dunku olaydan dolayı sinir oldum bundandır bu narsist tavırlarım
Soran+1 yılYa sende insan musveddesisin onu napıcaz. Çok sıktın sen. Bana narsist diyen insanın kendini göklere çıkarma çabası takdire şayan. matematik muhendisiyim dedin. o kadar onemliysen bu ergen sitelerinde ne işin var hayırdır kız mı bulamadın yaşının adamı ol bb
- +1 yıl
Hafta sonuda dinlenmeyek mi. Herkes esit bu dunyada ben belki matematik muhendisiyim ama yolda yururken copcu abime de selam veririm tanidiksa dalgasinida gecer nasilsin diye sordum mesela 2 gun once bir abime matematik falan bos isler olom gel sen beni dinle beraber cop toplayak rahat is topla sat beyin yakmaz dedi. Orda copculugun matematikten daha ustun bir ugras oldugunu iddia etti. Buna ragmen abi dersler zor zaten okulu birakip senin yanina gelebilirim dedim adama. Kendi bolumumu hice saydim. Yani ovunmuyorum ki bolumumle.
Soran+1 yılBişey dicem ne içtin banada gönder gerçekten benden egoist tiplerde varmış sevindim. çunku sen kendi bolumunle değil dupeduz kendinle ilgili bir egon var neyse ne teşekkürler yorumlar için bb
- +1 yıl
Birde ben matematik muhendisiyim derken bak harbi diyorum sana kendimi ovmuyorum insan psikolojisini yorumlayamiyorsun ya! Bana cok banel geliyor motomotok mohondosoyom siradan biseymis gibi soyluyorum harbi bak. Ben sayisalci oldugum icim edebiyatla tarihle psikolojiyle yani sozelle pek icli disli olamadim demek istedim sana. Buna ragmen senden bilgiliyim dedim. Yani ben burda kendimi ovmuyorum. Senin biraz yetersiz kaldigini soyluyorum.
Soran+1 yılBirincisi banel değil banal. İkincisi yetersiz olup olmadığına nerden karar verdin sadece sen bildiklerini benimle paylaştın ben ise sadece bir bildiğimi paylaştım bu benim yetersiz olduğumu göstermez ki biz niye tartışıyoruz onu anlamadım bende olucam zaten 1 seneye doktor mühendis mimar vs vs neyin kafası bu
- +1 yıl
Olursun olursun. Ensefalit komplikasyonlu katotik sendrom nedir diye sorsam psikoloji bilgin ortaya çikar. Usta yazarlarin romanlarinda kullandigi teknik nedir diye sorsam edebiyat bilgin ortaya cikar. Bunlar kilit sorular cunku. Eger yazim kurallarina dikkat ediyorsak puannn diye yazmissin yuzune vurdum mu dogru durust yaz diye. Harbiden su narsizm batakligindan cik butun liselilerde hastalik derecesinde yayilmis.
Soran+1 yılPuannn yazmışsam hızlı yazdığımdan yanlışlıkla ama sen bilerek yazmışsın bu yüzden yazım hatası. aynen kendime bayılmam için çook sebebim var yaşasın ben. Sen beni çok mu sevdin ne bb diyorum hala cvap veriyorsun😏
- +1 yıl
Dedigim gibi sozelde yetersiz kaldigimi kabul ediyorum. Turkcede ve Tarihte tartismaya giremem mesela. Bak goruyor musun nasil da elestiriyorum kendimi. Insanoglunun acimasiz oldugunu da anliyorsun. Bak da yi ayri yazdim. O kadar DA kotu degilim. Narsizm batakligindaki insan ne yapar biliyir musun. Adam matematik fen edebiyat psikoloji kasar. Narsizm batakligindaki kisi ona tarih turkce sorar MAT FEN sormaz! Asagilayacak ya hani. Ama narsizm batakliginda olmayan biri napar biliyor musun? MATEMATIGI YETERSIZ OLAN BIRINE INTEGRAL cotx. dx diye sormaz! CUNKU BILMIYOR! UZATMA DIMI! ANLADIN MI MESELEYI ANLA DIYE BUYUK YAZDIM BAK.
Soran+1 yılSende okb var ha bilmezsin diye soyluyorum açılımını obsesif komulsif bozukluk. Takıntılsıın ve o kadar yetersizsinki saçma sapan egoist tavırlar segrgiliyosun biz dünden beri hava attığın integrali yeni görüyoruz.(integral) cot x dx = (integral) cos x
sin x dx demek bu arada bende sayısalım 😝
Soran+1 yılIn t + C den in (sinx) + C
- +1 yıl
Obsesif kompulsif kisilik bozuklugu o bir kere. Cehaletini atman icin, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri adli kitabi okumani oneririm. Gary Small ve karisi Gigi Vorgan tarafindan yazilmistir. Once biseyler oku bil sonra benimle tartis. Psikoloji konusunu kapattim. Kendini gelistir yani. Sira matematikte , integralin en basit sorusuydu. Acidigim icin oyle sordum. Diferansiyel sormayi dusundum, agir gelir bizim uni dersi o. O yuzden integralden siki bir soru soralim sana. Madem bu kadar iddialisin. INTEGRAL x. cosx (x+1) dx?
Soran+1 yılGereksiz insan sen kimsin ki beni deniyorsun. 😂 bende sayısalım diyince bir bozuldun hem matematik okuyor hemde bana matematik soruyor aç bak bakalım okb kişilik bozukluğu olduğunu bilemene sevindim ve takıntılıkta senin sorunun insanın kendini tanıması ne hoş 😂
Soran+1 yılNiye çözeyim sen mi çözemedim yoksa 😂 ya lutfen komik olma kaç yaşındasın sen 😄
Soran+1 yılYa he canım he nasıl bir embesillik bu 😒
Soran+1 yılIy kullandığı söz obeğine bak. Ben ineğim demedim canım senin gibi ben zekiyim soruyu çozup çozmemem zekamı göstermez ben çok zekiyim😄
Soran+1 yılNe integralmiş ya tamam sensin kardeş tamam
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılAynen 😏
Soran+1 yılYok çıkmıyorum niye çıkayım zaten gizli sormuşum eheheh demiştim beni sevdin diye 😏
Soran+1 yılSenden hoşlanmadım ama inatçı olmanı sevdim😄
Soran+1 yılAhahahah sen nerden hatırlıyosun bakim :Hayır uyumuyorum ben pek uyuyamıyorum daha doğrusu
Soran+1 yılAma hergun oruç tutmak doğru değil bunu biliyor olmalısın. Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılSağlığın açısından demiştim. ki bir hadiste vardı bunla ilgiili neyse sen bilirsin
Soran+1 yıl20 yaşındamısın sanki daha büyüksün gibi geldi
Soran+1 yılHım olabilir bak doğrudur
Soran+1 yılEvet noldu
Soran+1 yılHala integral diyor Allahım 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende baligim ve sevdigim kiside koçtu hic sevmez seni umursamazz ilgisiz olurr
02 Yorumla
Soran+1 yılValla çok ilgili bizde bir sorun mu var ne ahahah
Cevap sahibi+1 yılOlabilir :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bir de burc uyumu cikti
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oldu😄
- +1 yıl
@Ahrazadam bende oyle dusunmekteyim
- +1 yıl
Esim akrep burcu ve bende balik burcuyum.
tamam o realist ben duygusal ve hayalperestim. farketmiyor gercekten. iki oglum var siz yaslarinda.
Ben ondan hayir demeyi ögrendim ; oda benden pozitif olmayi.
Sevip sevildikten sonra gerisi kücücük birer detay oluyor yegenlerim benim.
Senin yorumunu görünce ayriyeten yorum yapmaya gerek duymadim.
Anlayisla karsilayacagini umarim yegenim @idknowq
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Koçla balık olmaz😕
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Soran+1 yılBenim yükselenim yay ve neşeli pozitif sanatsal bir kişiliğim var beğenilen biriyim. Ne biliyim özgürlüğe düşkünüm yukselenim yay
Soran+1 yılÇok sosyal ve çok gülen biriyim😄 arkadaşlarım ben hayatımda senin kadar mutlu biri görmedim der
Soran+1 yılYoo ben genelde kimseye çok değer vermem en değerli benimdir çunku hafif egoist olduğum doğrudur ama hekediyorum bpyle olmayı 😄 bide sıkan taraf değil sıkılan ve kıskanılan taraf oldum hep ben kıskanmamda pek😄😏
Soran+1 yılTamamdır bebek bu arada ismin çok güzel 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel anlaşırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol bebeğim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsüper olur
12 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın😄
- +1 yıl
koç burcuyum ondan :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım