Sevgilimleyken abim gördü?

Yaklaşık iki yıllık bir ilişkim var niyetimiz okulu bitirip evlenmek gecen günde evin yakınlarında biyerde oturup görüştük uygunsuz bir vaziyette degildik ikimizde dışardayken hal ve hareketlerimize dikkat etmesini biliyoruz neyse oturduk bir kafeye sipariş verdik bir bes dakka gecti telefonuma mesaj geldi nerdesin diye. Abim tarafından bende eczaneye gidicem birazdan dışardayım dedim oda eminmisin masanıza gelmeden cabuk kalk ve eve git o züppeyede söyle otursun dedi bende sevgilime abim beni eve cagırıyo galiba burda ben kalkıyorum sende iki dakka sonra hemen kalk kac dedim bu mal anlamamış ben kalkıp gittim bu oturmaya devam etmiş sonra abim de gelip buna yumruk atmış bitane herkesin içinde sonrada hadi ordan git demiş. Abim eve geldi odama girdi konuşalım bir dedi kimdi o çocuk dedi bende o korkuyla arkadasım dedim sonra dogruyu söyle deyince agzımdan bir yalan daha cıktı nişanlı o zaten dedim sonra senin nişanlı adamla el ele ne işin var bana herseyi oldugu gibi anlatırsan bu aramızda kalıcak yoksa olmaz babamıza söylerim deyince bende niyyetimiz ciddi ama bunu ben okul bittikten sonra (4ay sonra) annem ve babama söylemeyi düşünüyodum dedim oda ilişkini keseceksin diye bana zorla söz verdirdi okuluna adapte olacaksın falan dedi erkek arkadasım içinde züppe dedi ve şimdi korkudan cocukla görüşemiyoruz bile bidaha görür ya da takip etmeye kalkarsa babama söyler diye abim çünkü öyle tehdit etti birbirimizi cok seviyoruz ve okulumuz bitince evlenmek istiyoruz ama sizce ne yapalım biz şimdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya abini kodesemi sokacaksın yok cocugun başını yakacaksın nasıl laflar bunlar ya ikimizde yetikin insanız okulumuz bitsin niyetimizi gerceklestirelim dedik bu gayet normal bişey bana görede abim çok ayıp etti sonucta 18 inden büyüğüm
Güncellemeler
+1 yıl
Neden hep erkekler cevap verdi konuya?
Sevgilimleyken abim gördü?