+1 yılbenm eski sevgilimde arabada vardı. ikimize bir anahtarlık almıştım mıknatısla bir araya gelip kalp oluyordı. kalbin yarısını kız yarısını erkek oluşturuyordu. erkek olan bende kız olan ondaydı. çok güzellerdi gerçekten boynerden bulmuştum..
nazar boncuguda alabilirsin. arabasının dikiz aynasına asar.
ama anahtarlık hem sende hem onda olur ve anlamlı olur :)00 Yorumla
sende dairenin anahtarını ver ona yani bir daire satın alman lazım :) ama olmaz şimdi araba almış yani öyle değil mi :))
00 Yorumla
hoşlandığı şarkıları bir cd ye atıp verebilirsin ya da senin baş harfinden kolye tarzı bişey alıp dikiz aynasına asabilirsin bu fikirleri beğenmediysen internetten araba aksesuarlarını aratıp içlerinden birşey seç muhakkak beğeneceğin bir aksesuar bulursun.
10 Yorumla
+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
boncuktan kuş al :)
aynaya asar na bundan
link10 Yorumla
+1 yılkış lastiği alabilirsin...
arabanım markası nedir ?14 Yorumla- +1 yıl
hımm anladım bak onun parçaları servisi felan pahaladır ona söyle fazla zaman geçmeden elinden çıkarmaya baksın aracı avantajı az mazot yemesii o yönden sorun olmaz glade in araba kokuları var ondan alabilirsin çok şık durur veya araç kitide alabilirsin...
- +1 yıl
- +1 yıl
heee bu arada navigasyon cihazıda alabilirsin...
Arabada dinlemek icin musik al. Sana tavsiyem Haddaway'den "What is Love" .
https://www.youtube.com/watch?v=09m0B8RRiEE
Acarsiniz ve bunlar gibi sürerken dinlersiniz10 Yorumla
+1 yıllink bunu al bir de depoyu fulle çok hoşuna gidecektir emin ol:)
20 Yorumla
+1 yılprezervatif al..vites koluna geçirsin:)))ne olur ne olmaz lazım olur:)))))
30 Yorumlaarabanın camları filmli mi
değilse öyle bir şey yaptırt
hem belli olmaz yeni arabada yeni fantezilerde yapmak istersiniz falan10 Yorumla
+1 yılarabaya hediye almak. hayırdır arabasının doğum günü falan mı. vites koluna bir tespih al bari.
40 Yorumlaşehri bilmiyorsa navigasyon cihazı al oda en düşük 150 tl dir en iyileri 400-500 e cıkar
10 Yorumlaşu araba hareket ettikçe kafasını sallayan biblolar var ya onlardan al :D
10 Yorumla
+1 yılcila koruyucu -parlatıcı alabilirsin ya da ayna kısmına güzel bir kolye tarzında bişiler de olur.
10 Yorumla
+1 yılsupercharcer-bbs jant-remus egsoz- 1800 xenon far- ya da bunlara takılmaz o dıyosan arabasına bı karınca duası asman yeterlıdır :D
10 Yorumlabi yemege çıkart bence araba kutlaması baabında.. arabama bı bıblodur bısıydır koymam araba kokusunu lastıgını fılan da kendım almayı tercıh ederım acıkcası o yuzden arabaya hedıye sacma gıbı geldı
00 Yorumlaataturk cıkartması al önce guzelce arkasına yapıstırsın
31 Yorumlaen iyisi sevgilini bir yemege götur arabaya ne alcan klasik nazar boncugu alacak degilsinya ya da 10,000 bakımı hediyet :)
10 YorumlaLAstık kaba olur Paspas al :D ŞAka şaka şu hoş koku veren şeyler varya onlardan al koku geldıkçe senı hatıralr :D
10 Yorumlahiç bişey alma Allah kaza bela vermesin deyip bir öpücük kondur kafii
10 YorumlaARABALAR İÇİN ETİKET YAZILAR VAR
DİKKAT ARABADA SEVGİLİM VAR YAZISI ALABİLİRSİN : )10 Yorumlaona kendi resmini hediye et aynaya assın bakınca seni ansın...
10 Yorumlaaraba kokusu falan ya da sallabaş köpekler var ben seviyorum onları :D
10 YorumlaPerformans hava filtresi 🤣 veya dikme direksiyon kılıfı veya citroen amblemli boyun yastığı vs vs
00 Yorumlacila al araba cılası :)) bence en ıyı fıkır bu nasılsa alacak
10 YorumlaNe hediyesi ya. Arabayı isla yeleri. Yada tekeri ne işe hayırlı olsun de :)
10 Yorumlahediye alma diyilde arabada bir güzellik yapabilirsin ;P
10 Yorumlatabiki güzel bir müzik çalar ve anfi :D hoparlörleri kendi alsın
10 Yorumla
+1 yılXenon taktırabilirsinn, Jant takımı alabilirsin ya da ses sistemi al 1000'lik olsun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarabanın ön aynasına bir dua alıp takabilirsin ayetel kürsi gibi..ve şöyle dersin allah seni korusun aşkım dersin bizim arabamızda varda :) birde vitese tesbih alırsın hangi takımlıysa artık..
00 Yorumlaarabasına aynasısı önüne takılan süs al bence ayıcık olabilir küçük hani aynaya bakıyo ya..öndeki
00 Yorumla
+1 yılİkinizin adı yazılı bir araba süsü yaptirabilirsin fotoğrafınız da olabilir
00 Yorumla
+1 yılbence hiç bişey yapma al anahtarı hatta ondan hayırlı olsun aşkım de anahtar parası versin :)
10 Yorumlabi depo benzin hediye et ona.inan bana havalara uçar^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKur an al assın tesbih al assın kendi resmini al assın ..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabayı sana almış gibi başlık açmışsın.: şahin felan sa yol bilgisayarı al daha kolay yolunuzu bulursunuz:D:D
10 Yorumlakendi ismini yazdır içinde biyerlere yapıştır başkasını gezdiremesin:)
10 Yorumla
+1 yılhgs ALABİLİRSİN MESELA.
10 Yorumla
+1 yılbebek koltuğu al hoşuna gitmezse direk ayrıl
20 Yorumla
+1 yılZenciden saat al 5tl ye.. Önemli olan düşünmek :D
10 YorumlaKoltuğun altına beyzbol sopası :)
10 Yorumlaarabayı satabilirsin mesela:)
10 YorumlaKoltuk kılıfı alabilirsin ;)
10 Yorumlaaraba süsleri oluyo ya onlardan alabılrısn
10 Yorumlanavigasyon cihazı al D
10 Yorumlaarabada memeni aç en güzel hediye
10 Yorumlakardesm git bos bir cd al aynaya assın:D
22 YorumlaTelefonu icin araba şarj al
00 Yorumla
+1 yılcd al bitane aynaya assın:)))
10 Yorumlatespih al vites topuzuna asar
10 Yorumla
+1 yılsibop kapağı al.
10 YorumlaAraba parfümü alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇekiç, balta gibi bişey al
00 YorumlaKasko yaptır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabayı alan o o hedye alsın sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarabanın markası ne ?
10 Yorumla
+1 yılTelevizyon al .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabayı cenabet yapın bence
22 Yorumla- +1 yıl
hahahah iki saattir gülüyorum of :D
Cevap sahibi+1 yılzaten olucak birşeyi yazdim çocuk yakinda ister öyle birşey
+1 yılbir bardak soğuk su
10 Yorumlayedek lastik al
10 Yorumla
+1 yılAraba kokusu al
00 YorumlaDepoyu doldur :))