Kiz arkadasinizla yahut erkek arkadasiniznan mutlu yuva kurmak nedemek?
Yani uzun lafi kisasi mutlu yuva kurmak nedemek nasil olur?
Yani uzun lafi kisasi mutlu yuva kurmak nedemek nasil olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı evi paylaştığında müşterek davranmaktir. İşleri bolusmektir bencil davranmamaktir. Birbirinin her lafına saygı duymaktir. Kadin kocasina çıkma dediğinde adam cikmamalidir. Adam karısına giyme dediği zaman kadın o kısa veya açık şeyi giymemelidir (kiskanclik anlaminda diyorum) gibi şeyler m. Birbirini her daim mutlu ettikten sonra mutlu huzurlu bir yuva oluşur
Mutlu yuva kurmak denilince mesela beraber ciddiyete mi gitmek demektir mesela soz. Nisan felan
Tabi
Bence ona şiirler yazmaktır yagmur altında yurumektir birlikte yemek yapmak sarki söylemek belki de diğer bütün insanlara kör olmaktır mutluluk omzuna bir yaslandığında bütün kalp yorgunluğunu unutmaktir
Yani mecburiyetle, istemeye istemeye değil, bilakis iki tarafında arzulayarak, isteyerek severek, beğenerek, hoşlanarak özgür iradeleri ile oluşturdukları evlilik bağıdır.
Mutlu yuva kurmak denilince mesela beraber ciddiyete mi gitmek demektir mesela soz. Nisan felan
Sevdiğin birisi ile aynı çatı altında yaşamak demek.
Cevap
8Cevap
bikere bu zamanda mutlu olunabilecek ibsan bulmak zor iymidir kötümüdür diyelim buldun uyuşmak mutlu yuva kurmaktir zaten :P
Uzulmeden mutlu yuva kurulmuyor be ha bu arada evlenmek diyor işte
Eşim+kızım+oğlum= mutlu yuva
Kurmak ama?
Isten gelisini. dort gozle beklemektir
3-5 veled olsun para olsun al sana mutlu yuva
İmam nigahida olur
Resimde bacası tüten evdir.
Sevgilin hakkında bilgi verki ona göre söyleyelim
Monoton hayata gecis. Hergun ayni seyler
Güzel olur
Doğru kişi
Anlamadım?
Hayal olur :)
yuva kurmak demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar