Sevgilim sürekli benim ile vakit geçirmek istiyor?

Öncelikle iyi akşamlar yaklaşık sevgilim ile sevgili olalı 7ay oldu, arkadaşlıktan doğan ve aynı sınıfta birlikte oldugumuz deli gibi sevdiğim bir kadınımdır kendisi, bu süreçte sevgilim beni hep yanında istedi hep yanında oldum arkadaşlarıma hiç zaman ayırmadım telefonu bir gram bile yere düşürmedim ama bizim tartışmalarımız meşhurdur. çokca abuk sabuk nedenden tartıştığımız cok ve uzattığımız cok oluyor ve konuşmaktan hiç bıkmıyor mesela ben cok düz yaşıyorum her daim onu çok sevdiğimden dolayı sevgimin ön planda olmasını gerisinin önemli olmadığını vurgulamak istedim ama sorunlar sorunlar sorunlar çokca açık olduğu için artık sorunlardan bıkar hale geldim, bir deki sosyal hayatım "0" kız arkadasım yüzünden arkadasşlarım ile görüştüğüm ettiğim yok ve günün 24 saati olmasa bilene en az 12 saati yanyana geçiriyoruz ve bir zamandan sonra yapıcak birşeyiimiz olmuyor ve canım sıkılıyor arkadaslarımın yanında olmak ıstıyorum o an biraz kafamın dağılmasını daha çok konuşabileceğimiz daha çok gülecek aktivitelerimiz olsun ıstıyorum ama olmuyor daima her zaman yanında istiyor beni, ben se bu durumdan şikayetci değilim ama sürekli yan yana olmak bir erkek için sıkıcı oldugunu düşünüyorum ki bu kız arkadaşımdan değil benım karakterim gereği yaşam gereğim aynı yerde durmaktan bile sıkılıyorum ve herşeyi orantılı bir şekilde anlatmaya calısınca ben arkadaslarıma zaman ayırayım sen zaman ayır dedıkçe o tam tersi hareket edip ben sana fazla değer vermısım sen bana bunlar ile gelmişsin hiç birşeyi haketmemişsin gibi şeyler ile karşı karşıya kalıyorum ve cok üzülüyorum gram orantı yok aynı sınıftayız zaten senınle gorusurum arkadaslarımla birlikte olurum gün içinde yapacak birşeyimiz olur sonra ertesi gün diyorum bide her gün birlikte olmaktan öz
Sevgilim sürekli benim ile vakit geçirmek istiyor?