Sevgililer günü için hediye alcam ama çok bütçem yok 20-30 liraya kazak alsam waikikiden komik mi olur 😢
al nolcak
alma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önemli olan düşünebilmiş olman, sıkma canını güzelim 😊 İmkanın varsa birlikte çekilmiş olduğunuz bir fotoğrafı çıkarttırıp çerçeveletebirsin mesela ek olarak hem uygun fiyatlı 😊
Onu dogum gününde yapmıştım 😊
Alma park bravo da çok uygun a yani paran yeter atkı bere vs var. Pahalı yer diye düşünme mutlaka bak
Hediyenin 20-30 umu var eski sevgilim bana boyunluk almıştı birkaç hediyesinin yanında. Çok sevinmiştim sonra bir baktım a101 de boyunluk benimkinin aynısı 1 lira.
Ya güldüm kusura bakma 😂😂😂😂😂😁
Olsun :D
Ya cünkü bende sevglime 5 liraya boyunluk almıştım o da gördüyse falan ayoğ olmuştur ondan güldüm 😂😂😂😂😂
İnşallahh görmüştür:D
Niye öyle diyosun ya 😊
Mavi'den Başka kabul etmem 8)
Ne akalası var, Pararnın ne önemi var
Cevap
22Cevap
Ah kardeşim negüzel düşünmüşsün. Hediyenin hiç büyügü kücügü olurmu. Boş gidenler ne yapsın. Boşver böyle şeylere takılı kalma. Engüzel hediye ona alman degil verirken yanında olman onun 😊
bence 50 kuruşluk bir hediye de olsa daha romantik son parasıyla beni düşünüp hediye alması ayy kurban olurum ona <3 " tabi bunları sevgilim olduğunda bana hediye alırsa hissedicem" :D
al nolacak
o da bulmuş bunuyor mu derdi anneannem
Ben daha gelen hediyenin değerine bakmadım maddi olarak. O kişi beğenmiş almış maneviyatı yeterli.
hediyenin mahiyeti olmaz eğer ucuz diye takılan bir sevgilin varsa dakkasına ayrıl ondan
Zaten miktara markaya bakan sana bakmasın düşünmüşsün yetmiyor mu..
hediyenin maddi değeri değil manevi değeri büyük olmalı. bazı duygular parayla alınamaz
hımmm... eskiden LC... ( elsi diye okunuyor!!!) ' den aldım diye hava atılırdı yaw... :))
Alınır alınmasınada aldıktan sonra o hala sevgilin olmaya devam edermı orası belli olmaz
Dusunmen yeter bence illa pahali bise gerekmez karsindaki insan t tersini dusunuyosa birak gitsin zaten
lcw de 20 liraya kazak mı varki yükselttiler artık onlarda 40 50ye satıyorlar
Alınır ya niye alınmasın düşünüp alman önemli olan nereden ne kadar aldığın değil
Maddi olarak değilde waikiki ürünleri güzel değil ya
Yirmi otuz liraya kazak mi olur? En az 50 liralık güzel bir şey almalısın
Sen eğer aldığı hediyenin bedeline önem veren biriysen alma. Ama düşünmesi bile yeter diyenlerdensen boş kağıda seni seviyorum yazman bile yetmezmi sence 😉
Olabilir tabiki parasal durumun zordaysa hediye almanada gerek yok yinede çabalaman güzel
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan düşünmüş olman
Al saçmalama kazak kazakdır
Alınır neden alınmasınki onu anlamadım?
Önünde maymun motifi olanlardan al.
Önemli olan düşünüp alman
markadan ziyade tarzına uydur.
Almasan iyi olur bence.
bir biskrem bile yeter.
Alınır ya hediyenin fiyatı önemli değil ki 😕
Al hediyenin azı çoğu olmaz
Alınca küçümsüyorlar
parfüm cüzdan kazak