Onu değiştirmek mümkün değil biliyorum ama duygusal anlamda zarar görmemek için nasıl yaklaşmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence bırak git boşver, intihar eden insanlarin eşyaları incelenir. . mektupları cep telefonları, kişisel bilgisayarları ve çevresi sorgulanır. .. çoğu intiharlar da narsist sevgili iş arkadaşı anne veya baba vardır. .. takdir alamadı diye intihar eden lise öğrencisi bir kizcavaz vardı. . yine ÖSS yi kazanamadı diye intihar eden atanamadı diye intihar edenler cevrelerindeki narsist insanların yüzüne bunalıma girerler.. tabiki ülke şartlarıda var ama avrupada çoğu fakir insan var mutluluk yüzlerinden eksik olmaz.. neyse narsist bir arkadaşla çalıştım adam sağa sola iftira atar arkadaşlarına sonra hiç birşey olmamış gibi yemek yerdi.. kız arkadaşı vardı. . kız hasta usutmus zatürre başlangıcı hastaneye götüreceğine sinemaya götürür ne. koparırsam kar derdi... ısyerinde hata yapar çevresini suçlardı. . hata yapmaktan çok korkaklar ama hataları hep başkalarına yuklerler. .. empati yoktur laf anlatamazsın haklı sahi olsan tepki gösterirsen sana kinlenirler. . küfür ederler sende aynı küfrü et... ama onun dışında he de geç umursama biraz olsun kafan rahat olur. . benden sana tavsiye uzaklaş ve. ölürse rahmet bile dileme değmez
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaklaşma, kaç!
155 Yorumla
Soran+1 yılSevgisiz değil ama çok tuhaf yanları var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm benim narsist ve sosyopat bir sevgilim oldu. Onu çok seviyordum gerçekten fakat öyle saçma şeylerden dolayı kavga çıkıyordu ki örn vericem mesela komik bir video attım ve komik çocukmuş dedi bende yakışıklı çocuk dedim ve ben 1 saatten fazla resmen yalvardım bana demekki sen öyle tip erkek seviyorsun o halde sana öyle birini bulalım jayır yani ben yakışıklı demeden sen nasıl diyebiliyorsun falan fıstık ben 1 saatten fazla ona hayır öyle değil diye anlattım barıştım ama dediki bedelini ödeyeceksin. Bana böyle kız fotosu atıyor aşkııım ya çok gğzel değil mi falan diyor benim onunla konuşmam gerek buluşucaz da diyor ben başta inanmadım ama sonra aramalarımı açmadı en sonunda rahat bıraksana onunla konuşuyorum diyip mesajları ss atıyor ha birde benim yanımdayken yan masadaki kıza merhaba ben oğuz tanışmak isteyip sonrada sevgilin var mı demiş bir insan sırf benden acı çıkarmak için
21 Yorumla
+1 yılöyle birine aşık oldum, olmamak lazım çünkü o tip insanlar en çok kendini sever. hatta sadece kendini sever bozukluk derecesinde. sana zararı olacaktır yol yakınken ya vazgec ya da onun tedavi edilmesi için psikoga gitmesini sağla tedavi olduktan sonra devam edin
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
82Cevap
Gizli Narsist kız narsist olduğunu 3 ay önce anladım beni ilkten gözüne kestirdi çok keskin ve boş bakıyor sonra iş yerinde tam karsımda calısıyor öyle bir bakıyor ki ozentili iki saniyede bir aşk bombardımanı hiç boşluk bırakmıyor çok ustaca sanki içten gibi bakıyor orada fark ediyosun zaten beynini ele geçirmeyi basarıyor elde ettigini anlayınca bir anda asagı çekiyor kendini normal bir insan bu şekil bakıp baglamayı başaramaz sanki özel bir yetenek gibi beyninde sis oluşuyor baglanıyorsun ulan diyorsun o bakışlar neydi öyle işte o bakislari hiç bir zaman unutamıyor sun uzaklasacagın zaman bile o aşk bombardımanı seni kortor etmesinde ona yardımcı oluyor kopamıyor sun ondan o sonra normale dönüp seni takmıyor bile bir kerecik baksın onay ufak bir kırıntı versin dıe şekilden şekile gırıyor sun önünden geçiyor ya bakıyor ya bakmıyor baksa bile çok arada bırkez belki böyle biraz zaman geçiyor arada yine kırıntı atıyor uzaktan ama soğuk bakıs empati siz acaba dıorsun yanlısmı yaptım oda yetmez mis gibi bir anda hiç bakmıyor ve görmezden gelmeye baslıyor hep pilanlı programlı bunlar çok sinsi narsist lerin en tehlikelisi bence sonra başka bır kız beni fark edip bana ilgi duymaya basladı narsist bunları hep görüyor bir anda dönüş yapıyor o kıza kötü kötü bskıyor banada kötü ve kibirli çok sınırlı bakıyor çok kıskanc sanki en güzel oyuncağı kaybedecekmis gibi his veriyor tabi ben o görmezden gelinmelere dayanamam ve aynısını ben yapmaya basladım hep dönüş sınyalı ama ben dönmüyorum beni gördükçe çok net ve çirkin bakıyor bakıyor bana bir tepki alayım dıe yapıyor sonra o kızla bir şey var sanıyor aramda çok ofkeleniyor ama sesizce bazen cezalandırma manipülasyon ama ben o manıpulasyonlara gelmiyorum ama hiç konusmuyor bu gizli narsistler benle bile birkez konusmadı bir kaç kez laf attım empati yapamıyor bana kötü kötü bakıyor lan dıorum bana birkez bike gülmeyen birinin peşinden neden kosayım deyip orada duygusal bagı kopardım sonra ertesi gün başka biri olup normal bakıyor bana ilgi ister hep ona bakayım ister sonra baktı manıpulasyonlara gelmiyorum başka taktiğe geçti kıskandırma oyunları aynı bakısları aynı ilgiyi bir baska çocukta denedi gızumun önünde yaptı bunu seven insan bu sekilmi yapar sevdiğine birkez olsun gülüp gecmezmi böyle oyunlar oynarmı hiç ne gerek var hep geri döndürme taktıkleri bunlar ama dönmedim sınır koydum ama bensiz çok zorlanıyor çökmüş görüyorum onu başka bırınıde bulamıyor sma sevgıden degıl aynasını kaybettiği için böyle olmasını o istedi birde kendine çok hayran hareketleri var tam tehsiz yok ama gizli Narsist bu degılmi
20 Yorumla
+1 yılYeni bitirdiğim ilişkiyi sizlerle paylaşmak isterim sevdiğim adam narsist değildi galiba tam emin değilim fakat büyük hata baya problemli hasta bı insandı mutlaka bı psikiyatri yardımı ya da ilaç falan alınmasu gerekir neyse
Biz tanıştık ben o zamn calisiyodum ilişkimiz güzel di ara sıra kavgalarimiz oliyodu tabi ama çok ta takıntılı değildik ben sosyal bı insanım kız arkadaşlarım da erkek arkadaşlarım da vardı çalıştığım yerden bı arkadaşım var di erkek onunla çalıştığım yerde denk düşersem iki sohpet makara yapiyorduk bı gün bu arkadasimu öğrendi ve çok sinirlendi hemen konuşmayı kesmemi istedi ben başta anlam veremedim sonra dan sen beni aldatiyorsun gibisinden şeyler olunca kestim ve bidaha erkek arkadaşlarım olmadı 3 ,4 ay sevgili kaldık daha sonra Nisan yapmaya karar verdik aileler tanıştı faln güzel baya iyi nisandan sonra beni calistirmadi istemiyorum istemiyorum hep bana karşı bı güvensizlik ve şüphe onu aldaticagim korkusu sarmıştı farkettim iyi tamam ,5 ayda yattım evde çalışmadım evlenmeden ev hanımı oldum ev işlerine kendimi verdim yani benim için de zor oldu bayadir çalışıyorum kendi ihtiyaclarimu kendim karsiliyoum ve özgürlüğüme çok düşkün olmama rağmen sırf onu çok seviyorum diye istemediği herşeyden vazgeçtim daha sonra dışarı cikmamu da istemedi istemedi ya adam işte ayda bir bı kız arkadaşım la buluşmak istesem ya sonrasında ya da öncesinde bı kavga ya da bı trip her zamn bu hiç degismedi beni iyice eve tikamaya çalışıyordu tabi artık ben toplumdan uzaklasa uzaklasa bir cins olmuştum ki bütün düzenimu sevdiğim adam için bozdum ve bu baya dengemi sarstı maddi anlamda çok zorlandım nişanlıyım çeyiz esyalrimin çoğu çok çok eksikti yine de sesimi cikarmadim daha sonrasından her buluşmamızda bı kavga bı sorun sürekli biyerdee bı çay iciyoduk birlikte o sıra telefonuyla ilgileniyordu benimde gözüm masaya dalmıştı daha sonrasından neden masaya daldın ne düşündün aklına kim geldi gibisinden kavga çıkardı ve baya ciddi ciddi yani yirtina yirtina sonralarimiz hep böyle geçiyordu işte neden yola baktın neden sağa baktın kimi hatırladın ne düşünüyorsun gibi gibi sonra dan kendini yetersiz hissettiğini görmeye başladım her kavgamizda geçmişi gündeme sürme ben sana yetersizim gibisinden konuşmalar sen beni geçmişte aldattın o çocukla ben senin yüzünden böyle oldum gibisinden hep sorun hep sorun ama ciddi anlamda hem fiziki hem bedenen çok yorulmuştum çünkü ne geçmişi silip atabiliyor bozuk plak gibi sarbasa hep aynı muabbet ne de önümüze bakamiyorduk sürekli şüpheci düşünceleri evde misin üstün neden farklı dışarı mi çıktın doğru söyle çok çok iğrenç yerlere kadar gitti yani bende ayrılma kararı verdim zor oldu 1 sene dile kolay belki ama o 1 senede onun için yapmadığım fedakarlık kalmadı her sıkıntıyı çekmeye de razıydım psikiyatri randevusu almıştım fakat geri tepti işte ben hasta mıyım sen beni deli yaptın şöyle böyle ama halbuki bu randevuyu ikimiz için ayarlanmıştım çünkü bende çok iyi sayilmazdim zorlanarak aniden kendimi değiştirmek zorunda kaldım fakat bu randevu muabbetini de bağladı kendine yine böyle ce bende daha fazla sürdürmek istemedim yeni ayrıldık bakalım nasıl olucak çünkü bu şekilde sağlıklı bir ilişki olmayacaktı bunu biliyorudm fakat ona olan sevgim yüzünden kabul etmiyordum hep olmasını istediğim için uğraş ve çaba gosteriyodum fakat bı sure sonra bu uğraşları kestim çünkü gerçekten çok yorulmuştum ve bunlara rağmen yine dönüp ona sorduğunuzda hepsi benim yüzümden di güya ben onu böyle yapmışım bilmiyorum toksitli ilişkiler çok kötü oluyor hele de gerçekten seviyorsanız sizi daha da yıpratıyor44 Yorumla- +1 yıl
tekrar barıştınız mı peki şu an ne durumdasınız
- +1 yıl
Ne eksik ne fazla tam olarak iliskimin özeti aynı davranislar aynı cevaplar.. sizinle konuşma şansım var mı?
- +1 yıl
@Deryadenizzzz0101 iyi günler benimde böyle sevgilim vardı isterseniz bunun üzerine konuşabiliriz
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. anksiyete bozukluğu olan erkek arkadaşım vardı tedavi gördü, büyük oranda iyileşti. epey yol katettik. sonra beni terketti. niye biliyor musun, benim karnım ağrıyordu, o da kriz geçirdi ben ölcem sanıp. karın ağrısıyla ölünmez dedim ama anlamadı. bu yol katetmiş haliydi. 1 hafta sonra dediki, ben dayanamıyorum, sürekli sana bir şey olacak korkusuyla yaşıyorum, bu beni daha kötü yapıyor ben iyileşmek istiyorum dedi ve ayrıldık. şimdi ara sıra hal hatır soruyoruz, ciddi derece düzelmiş. ondan öncede narsist bir manyak vardı, ailecek öyleyddiler. deli gibi seviyordum ama 2 sene zar zor yürüttük ve bitti. gerekçeleri de onun benden daha güzel olduğu ve daha uzun daha güzel kız bulabilecekleri yönündeydi. şimdi kız istemişler iki hafta önce, yemin ederim ben kızdan daha güzelim.
31 Yorumla
1 yılYaklaşık 4 aydır böyle bir ilişkinin içindeyim ama çok şükür ki kurtulabilidm bir anda içim soğudu. Artık son zamanlar hareketlerini aklım almıyordu her şey harika her şey çok güzelken bir anda içine cin kaçmış gibi davranıyordu kavga çıkartıyordu gurur kırıcı kelimeler kullanıyordu sonra pişman olup özür diliyordu. Bana çok aşık olduğu için şikayet ediyordu bu iyi değil diyordu beni uzaklaştırıyordu sonra sensiz yapamıyorum diye ağlıyordu 27 yaşındayım böyle bir ilişki ömrüm boyunca yaşamadım benimde psikolojimi bozdu ister istemez vicdan yapıyordum ama şunu çok iyi anladım ki onu asla iyileştiremem ve düzeltemem olan bana olacaktı. İyi ki bitmiş diyorum ve asla önermiyorum en yakın yoldan dönün bitirin alışında her şey dahada zorlaşıyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Benim yaşadıklarım bunlar. Bir kız var benden küçük ilk başta aşırı ilgi sevgi gösterdi. Sonra yalanlar manipülasyonlar yapıyordu. Bende hiç adetim değil ama ayrılıyordum. Bir kaç gün sonra ağlayarak arayıp sensiz çok zor çok özledim yapamıyorum diyordu. Barışıyorduk tekrar aynı şeyler. Tekrar ayrılıyorum tekrar ağlıyor barışıyoruz. En son ayrıldık aradı barıştık buluşma günü ayarladık bu güne bahane üretti gelemeyeceğim dedi ( yalan söylediğini biliyorum) . Sonra dedim belli ki artık olmayacak. O dedi biz birbirimize geç kalmışız. Arkadaş kalalım dedi. Ben dedim arkadaş felan kalamam bitsin gitsin artık yoruldum. Kendisi dedi ayrılmıyorum felan. Sonra ben hayır dedim bitti. Saydı sövdü engelle beni dedi. Bitti
Kız arkadaşım narsist bir insandı bunu iliskinin 5 6 ayından sonra öğrendim ve defalarca hata yaptı birkez olsun özür dilemedi ve ben bu durumdan rahatsız oldumu söyledim her defasında, deniyorum çabaladım laflarını aldım ama aslında samimi bir özür veya hatalarını asla kabullenmek istemedi evet narsist bir insanı idare etmek gercekten zor elimden gelen herşeyi sevgi, saygı, anlayış, hediye aklınıza gelen her fedakarlığı yaptım hatayı bile kendimde aradım o derece ama hiçbir zaman bu kişilini bırakmadı ama sevdiğini biliyorum hemde çok ama bağzen sevgi kalmak için sabretmek için yetmiyor.
01 Yorumla
+1 yılKardesim ben cok denedim , kizi degistirmeyi. Ama insan karakterinde var o , ne kadar yaklasma desekte yaklasmak isteyeceksin. Kendin yasa ve gor , sonra yasamadigin icin pisman olursun. Yalniz sonuca hazir ol..
23 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar denedin
- +1 yıl
@Karkraliçesii bunun hakkinda konusmustum , yukaridaki searchbar'da : " sevgilim cok kavgaci yaz " benim bundan 2 ay onceki halimi okuyabilirsin..
- +1 yıl
Teşekkür ederim bir narsistte benim ilişkimi bir türlü bitiremedim
Beğenilme gereksinimi, empati yapamama!!! Bir sürü problem vs vs. İşin zor ama illa ki ben seveceğim bu kişiyi diyorsan uzun bir süreç bekliyor seni
50 Yorumla
+1 yılçok sabırlı biri değilsen sinir sistemini yarle bir eder. bu tür insanlar sadece kendi mutluluğunu düşünür. kendi efosu için sizi kırıp döküp parçalamış umutunda olmaz. hatta sizi takıntı haline getirdiyse elde etmek için de herşeyi dener. tecrübeyle sabit. bence hemen kurtul ondan.
20 YorumlaKişiliksiz bir adamla ilişki yürütmeye calisiyorsan sen de malsın ne diyim. Adam narsist narsist. Kendinden baska kimseyi dusunmuyor sen de diyorsunki boyle biriyle nasil iliski yürütürüm :D Haftaya toplanıp mantığını zikmeye gelcez.
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet oldu. bikaç kızın sürekli peşinden koştuğunu evlerine çağırdığını söylerdi. ben de gülüp geçiyordum. birgün göstererek yaptı. hiçbişey söylemeden hayatından çıktım. kendini aşırı önemsediği için gurur yapıp peşinden gelmeyecektir. rahatça terkedebilirsin.
10 YorumlaOnu o haliyle kabul edebileceksen yaklaşmayı bırak, koşabilirsin. Ben ben tavırları, aşırı ilgiye ihtiyacı ve eleştiriye tahammül edemeyen yapıları var sonuçta. Zor ya. Kendini ona kaptırmadıysan bırak bence.
20 Yorumla
+1 yılAllah bana bir kız arkadaş verse ahh bir bilseniz nasıl yalnızım ölsem de kurtulma care mi ama keşke kız arkadaşım olsa da bir kere sarılmak öpmek nasip olsa nasıl bir duygu ki? Allahım bir kadın ver bana ne olur Allahım.
10 Yorumla
+1 yılbenimde kişilik bozukluğundan şüphelendiğim biri var. örneğin bir dedikleri bir dediğini tutuyor mu? erkek arkadaşımın bir dediği bir dediğini tutmaz. asabi olur felan . bende en sonunda ayrılmıştım beni hiç sevmemiş. ne gibi belirtileri oluyor?
11 YorumlaNarsistlerden hem kendi hem ailen hemde ileride okacak cocuklarin icin uzak durmalisin bunun baska yolu yok
40 YorumlaNezaman narsist oldugunu fark ettin? Bende de yeni bitti iliski... hersey güzelken birden aileler tanistikdan sonra degismeye basladi... sonradan ilgi görmedigine yandi... ve ben fark ettim onun bir narsist oldugunu.. arkadaslari yoktur ve hep ilgi pekler halbuki verebildigkm her zamanimi ona ayirmistim...
00 Yorumla
+1 yılAnarşist bir yapım var ama narşist değilim bazen kız arkadaşım bana narşist der ama bunun anlamını pek bilmezdim öğrendim kısacası mükemmeliyetçi ve egoist kibirli bir kişilik oluyomuş böyle insan katlanmak ne kadar kolay olur bilemedim :)
00 Yorumla
+1 yılMalesef ben 4 ay boyunca bu işkenceye katlandım, ayrılalım dediğimizde bana sen ayrılma lütfen ben senden ayrılayım diye ciddi ciddi yalvarmıştı...
21 Yorumlahep ikinci planda kalırsın sonra sevdigin icin surekli iltimas gösterirsin bir süre sonra ne kadar yıprandığına bakıp hayret edersin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende de var o. Şöyle diyeyim bizim gibilerden uzak durun, baya zor ayrıca narsistik kişilik bozukluğuna sahip insanların duyguları yoktur aşık olamazlar mutlaka bir çıkarı vardır
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılEgoist ve bencil insanla ne paylaşımı yapılır? Güldürme beni :)
İlişkisi sevgisi bile yalan...
Kaçtım bile, işim olmazdı benim.10 YorumlaKişilik bozuklukları tedavisi olmayan ve de kişinin hem kendisine hem de sosyal çevresine büyük zararlar veren rahatsızlıklardır. İlişkinizin boyutunu bilmiyorum ancak o kişiden uzaklaşmak sizin yararınıza olacağı kanaatindeyim
01 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yıldevamlı pohpohlaman gerektiği bir kesin ama bir süre sonra seni ezip iğnelemeye başlayıp kendine yakıştırmadıgını dile getirmeye başlarsa gerçekten duygusal açıdan yıpranırsın
10 YorumlaZarar görmemek için nasıl yaklaşmalıyım diye bir şey yok. Böyle biriyle ilişki yaşadığın sürece duygusal olarak zarar görmemen mümkün değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. he haklısın he deyince tüm kişilik bozukluğu sahip olanlarla ilişki yürütebiliyon...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yürütmeye çalıştım onun öfkesi ve benim fazla duygusalligim bitirdi ilişkiyi.
10 Yorumla Benim eski sevgilimde öyleydi. Cok seviyordum ama kölesi gibiydim. o insanlar asla hata kabul etmezler. Yurumedi zaten bitti. Ama işkence gibiydi resmen
01 YorumlaÖyle direkt teşhis koyamıyorsun..
Egoist sevgilim olduda..
Narşistmiydi emin değilim00 Yorumla
+1 yılBen de biraz var demişlerdi arkadaşlarım ama şakasına sanırım cünkü benim ilişki içerisinde bencilliğim falan yok
00 Yorumla
+1 yılOlmuştu evet bana karşı daha dikkatli davrandığı icin sorun olmadı, anlayışlı ve sevgi dolu olmak yeterli..
00 YorumlaBenim eski sevgilim öyleydi. Ona istediği cümleleri ver ve kesinlikle özgüvenini kaybetme.
00 Yorumla
+1 yılCok dikaktli oo insanlar intihara ve cinayete cok meyilliler benden söylemesi
00 Yorumlakaç arkana bile bakmadan... onun büyüsüne kapıldın mı psikolojin alt üst olur..
20 Yorumla
+1 yılBen denedim olmadı yürümedi zaten ve bnde çok etkilendim
10 YorumlaÇok zor olsa gerek. Düşünsene, aşık olduğun kişi kendine aşık.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnsanlar değişmez sana bir şekilde zarar verceni düşünüyosan başlama bile
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı. narsıstse kendısını senden cok sever hıc ugrasma ruh hastasıyla
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojidir düzelir Allah karaktere zeval vermesin
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı. Narsistlik kişilik bozukluğu sayılmaz. Hep haklısın, iyisin , on numarasın, aslansın, kaplandın diye geçinebilirsin 😂
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani mesela ben narsist olabilir miyim bunu nerden anlayabilirim? Çünkü benim davranışlar da bir garip normal olmadığımı söylüyolar..
00 YorumlaOldu! Ejdarhasi vardi kizin, diyorum cek sunu benim yanimdan diye kiz diyorki ne ejdarhasi... hem kisiligi bozuktu hem yalanciydi. sanki hayvan sevmiyoruz biz...
00 Yorumla
+1 yılNarsistik kişilerden tiksiniyorum, ihtimali bile olamaz..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılhiç sevmem o tipleri
hep bir küçümseme halleri filan
yorar insanı00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. Herkesin bahsettiği ruh hastası biziz. Bizden uzak dur. Yapabilirsen...
00 Yorumla
+1 yılBuradan tanıştığım bir tane şizofren vardı...
Uzak dur derim. Eve konulacak şey değil...00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. bir süre yürüttük dahada yürürdüde şiddet uyguluyordu şırfıntı :/
00 Yorumla
+1 yılNarsist birine selam bile vermek gelmez içimden, sen bir de ilişkiden bahsetmişsin :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. ınsanlar ıyılerle yasamak ıster bu yuzden ınsanlar kotu olmalı sevgı demeemelerı ıcın
00 Yorumla
+1 yılHer türlü zarar görüceksin. Benim bir arkadaşım narsistti ve aramızda çok problemler yaşandı. Kötü ayrıldık diyebilirim.
00 YorumlaNarsist birine ilgi duyan insanda da vardır bir bozukluk.
06 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı olduğumu iddia edemem ama sorumun cevabı bu değil.
Soran+1 yılKeşke fikrimizin olmadığı konulara görüş yazmasak tabii.
Soran+1 yılOna teşhis koyan ben değilim yalnız. Sizin bahsettiginiz gibi bir uzman. Bilgisi olmadan konuşan kim acaba?
Aslında o sorunun ben herkeste bir kıdımda olsa olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaDüzelmiyecek birşey yok sen düzelttireceksin yanında olacaksın bu kadar 😄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılNormal olanla yürümüyo bide kisilik bozuklugu olsa..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cevap çok basit, yaklaşmamalısın.
40 Yorumla
+1 yılÖncelikle onun doktora gitmesi lazım yoksa senin de ruh sağlığını etkiler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. ben kimseyi değiştirmeye çalışmam herkesi olduğu gibi sevmek lazım yoksa orijinalliği bozulur
00 Yorumla
+1 yılsenın onu degıtırmeye calısmam demen senın fark etmeden degısmen demen
00 Yorumla
+1 yılyol yakınken kaç kurtul...
sevilecek en son insan tipi...
üzüntü başka bir şey değil...00 Yorumlabu tür insanlarla kişilk mişilik kalmaz olanıda kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılEvet en son ilişkimde karşı tarafın kişilik bozukluğu vardı
00 YorumlaKimle konuştuysam hepsinin kişiliği bozuk çıktı zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hiç narsistik kişilik bozukluğu olan biriyle ilişki yürüteniniz oldu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler