Görsele katılıyorum.
Görsele katılmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben kızlara bakmıyorum açıkçası böyle hangi kızların bana aşık olduğunu anlıyorum ben bir kıza aşık oldum hiç gözümde göremediğim karanlık ışığı aydınlattım ama hoşlanmadım beni direk aşık etti bana yaptıklarını tek tek araştırıp soruşturdum internette oda çok severek aşık kendime güvendiğimde teklif etcem inşallah ama bizim arkadaş ortamına gelirsek önce yüze bakarlar sonra belden aşaya bakarlar bunların hepsi hep yarım kalmış sevgilerdir.
Aynen öyle B
Biz kızlar olarak A diyoruz.
Hatta çoğu erkek de A diyor :D
Karadenizin havasından suyundan mı aynı safa düşemiyorsunuz 😂
Bizim için de mi geçerli o? :/
Di değil 😂
Ben açıkta da kullanırım. Denizci kızıyım ben. 😄
Bu ne celiskili gorsel be canisi. Gorselin basina katilmiyorum sonuna katiliyorum. Tipe bakiyorlar.
Önce tip.
Cevap
16Cevap
katılmıyorum görsele. aşık olacağım kızın eli yüzü düzgün olsun ortalamanın bir tık üzerinde olsun yeter. dünya güzeli olmasına gerek yok. çok güzel kız korkutur hatta beni. karakteri, eğitimi, huyu, görüşleri, hünerleri asıl seçimi yaptırır benim için
erkek hiçbizaman yeni sevgili olduğu birine aşık olmaz sevgili olursun verirsen sever vermezsen uğraşır bu uğraş sonunda seni daha çok sevmeye başlar zamanla bağımlılık yaparsın sensiz duramaz olur takii verene kadar boşa demiyolar evlilik aşkı öldürüyo diye
İnsan tanıdıkça güvenir ve güven de tanımaya bağlı olduğu için, basit bir önerme ile tanıdıkça aşık olur dersek bunların hepsini kapsamış oluruz.
Dış görünüş sadece hoşuma gider. Tanımadığım insanı sevmem de aşıkta olmam.
Tipine bakıp hoşlanıyor ama sonrasında tanıdıkça sevip, guvendikçe aşık oluyorlar. Kesinlikle doğru.
Görsele katılan arkadaşlar, hayatı boyunca gerçekten sevilmeyenler insanlar...
b dedim
Bana gore erkek ilk görüşte sever sonra sonra aşık olur
Tipe bakanda var Cebe bakanda var
Erkeğe göre değişir Adama göre değişir bu olay
Hiçbiri. Aşık olmak ne güvenmekle ne tanımakla ne de tiple alakalı. Olacaksan oluyorsun
Hayır katılmıyorum. Ama ben kadın olarak tipe bakıyorum lan
Oyle.. ilk goruste aska inanmayanlardanim
önce tip sonra aşk sonra sevgi:DD
Görsele katılmıyorum kanks
katılmıyorum tabi alakası yok
Görsele katılıyorum :D
tam tersi kadınlar öyle aşık olur
Bence hepsi değil
Katılmıyorum.
Çok fazla doğru :D
Erkekler sevmez ki.
Gorsel dogru