Sevgilime kredi kartımı verdim geri nasıl alcam ya da borcunu ödemesi için ne demeliyim fikir verin :( ?

Merhaba arkadaşlar yaza nişanlanmayı düşündüğüm ailesiyle falan tanışıp görüştüğüm bir sevgilim var 2 ay önce kredi kartımdan 400 liralık 9 taksitle alışveriş yaptı hemen ödeyeceğini söyledi böyle diyince bende sıkıntı olmaz diye dşündüm bide kartımı vermesem güvenmiyo diye düşünürdü çok yakın arkadasıda yok kart isteyecek. Neyse sevgilim kartın hep asgari ücretini ödüyo ve ödediği miktarda tekrar alışveriş yapıyo bu aralar maddi durumda sıkıntılı oldugunu laf arasında söylemişti ama yinede kafam karışık ona güvenmiyor değilim tabi ki. Yinede kartımı tekrar almak istiyorum sizce ne yapabilirim ne diyebiilirim lütfen akıl verin. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi ben üniversitede okuyorum yemekhaneye o kartla gircem sen bana taksidi elden ver ben karta yatırırım desem nasıl olur sizce
Sevgilime kredi kartımı verdim geri nasıl alcam ya da borcunu ödemesi için ne demeliyim fikir verin :( ?