Nisanlim bana hakli olarak dokunmak istiyor?

Baski altinda kalarak nisanlandim amcamin ogluyla.. onun bunlardan haberi yok o beni 5 yildir seviyordu bana asikti tamam istemeyerek nisanlandigimi biliyor sen istemiyosan nisanlanmiyom falan desede dillere destan bir Nisan yapildi. Simdi 7 aydir nisanliyiz ben 3 sene nisanli kalcam 25 yasimda evlencem dedim onlara ee normal olarak cocuk gidip gelip sarilmak öpmek istiyor. Gecenlerde arkadan gelip elleriyle saclarimi kenara atip belimden sarildi sonra boynumdan öptü nefesini iyice hissetirerek artik 7 aydir nisanli oldugumuz icin tuhaf kaciyo benim böyle yapmalarim ne yapmaliyim sizce yardim edin? Not: beni cok seviyor cok deger veriyor okumus efendi birisi tipide iyi ailede cok zengin baba malini devam ettiriyo yani sirti saglam öf herkes iste cok hevesleniyom keske benim nisanlim böyle olsaydi ailesi benim icin ölüp bitseydi diyolar ama bilmiyorum fikir verirmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Devammi ettirmeliyim yoksa atmalimiyim yüzügü eger atarsam yapayalniz kalcam rahat batiyormus gibi olcak biraz.. atmazsam da bilmiyorum hic bir zaman ask nedir bilmiyecem gibi..
Nisanlim bana hakli olarak dokunmak istiyor?