eski sevgilimle devamlı gittiğimiz bir kafe vardı. ayrıldığımızdan beri hiç gitmemiştim. ( geçen yazın başında ayrıldık ve onun öncesinde 3 yıllık bir birlikteliğimiz vardı) dün okuldan çıkınca oraya gidesim geldi. ama nasıl bir dürtü anlatamam. eski sevgilim 2 ay önce bir kızla çıkmaya başladı ama ne kadar flört ettiler bilemiyorum. ne kadardır tanıyor bilemiyorum. dün gittim kafeye girdim gözüme o kız çarptı. eski sevgilimin sevgilisi. gözümü uzunca bir zaman alamadım şok anı gibi alamadım kendimi kal geldi öylece. sonrasında önünde oturan ve bana arkası dönük olan sevgilimi farkettim. oturdum masaya. ve o an yaptığımın yanlış olduğunu anladım canım inanılmaz yanıyordu gözlerimden yaşlar akmak üzereydi, puslandı puslandı .. sevgilim arkasına dönüp beni gördü ağlayarak yerimden kalkıp dışarıya attım kendimi. kesinlikle aklımın ucuna bile gelmedi arkamdan geleceği. yürüdüm yavaşca. sakinleşmeya çalışıyordum kenara yaklaştım. arkamdan bağırıp tuttu kolumdan. duvara yasladı. sevgilisi arkamızda kafenin kapısındaydı öylece kaldı orda. gözlerimi silecekti ki eski sevgilim , bağırdım . neden bağırdığımı bilmiyorum ama bırak beni sevgilinin yanına git gibi şeyler söyledim. ama nefesini hissetmek beni bitirdi. Şu an onu öylesine istiyorumki.. kafam çok karıştı. napsam? arasammı? arasam gelirmi.. neden yaptı bunu. bana karşı bişeyler hissediyormudur hala? bişeyler söyleyin nolur. ben 21 yaşındayım o 23. ( yaş aralığı nedeniyle belirtmek istedim.)
Güncellemeler
+1 yıl
şuanda arayıp çağırmak istiyorum ! elim telefona gidip geliyor.. arasammı ? gelirmi ? nolur bişey söyleyin:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer