Beyler bayanlar .. Sorum net.. Askin zitti nedir ? Dusunuyorum bu soruyu bir haftadir.. Bir cevap bulamadim.
Gizli kimden gizleneceksin ki bu soruda?
Gizli kimden gizleneceksin ki bu soruda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk birçok duyguyu içinde barındırır.Tam anlamıyla zıttı yoktur bence ama hissizlik diyebiliriz.
Hissetmek ya da hissetmemek.Çok karmaşık değil.
Mantıksız mı?Sanırım ne demek istediğimi anlatamadım.Neyse.
Yok niye kırılayım.Aşık olduğun bir insana olan hislerinle,aşık olmadığını birine olan hislerini düşün,o zaman ne demek istediğimi anlarsın.Hoşlanma,heyecen,tutku,saplantı,sevgi vs
Bu dunyada her insana karsi iyi kotu bir seyler hissediyoruz.
Tanimadiklarimiza bile. Kendi adima soyluyorum. Hic tanimadigim biri eskiden nefret ettigim bir kisiye benziyorsa ona karsi bir onyargim oluyor. Bir nefret hissediyorum.
Bir sonuca baglarsam eger, dedigim gibi asik olmadigimiz insanlara karsida hislerimiz olur bu yuzden bence askin zitti hissizlik degil.
Bu arada sizi kirmadigima sevindim. Vakit ayirdiginiz icin sagolun.
Rica ederim.
Nefret değildir nefret aşka benzer bir şekilde ötekine bağlar insanı hiçbirşey hissetmemek bence
Aşıkken onun nefesi kadar yakın olmak istersin bittiğinde ölse bile bir tarafında olmaz
Nefrettir de bir haftadır bu cevabı nasıl bulamadın bende bunu merak ettim
sıcakla soğuk siyah ile beyaz bunlar birbirinin zıttı ise aşkla nefret de birbirinin zıttıdır. sıcak soğuk duyu algısı, siyah beyaz ikisi de renk, aşkla nefret de histir, eğer zıttı değil diye düşünüyorsanız sizin için dünyada zıt olan hiç bişey yok
ya aşk derdim ya da sevgi
Aşkın zıttı gene aşk bro ama sadece şekil değişikliği olur
Cevap
1Cevap
aşk bana göre az mutluluk çok acı demektir.Aşkın zıttı olsa olsa huzurdur.Çok mutluluk az acı.
aşk deyınce aklıma nefret gelıyo dırek nefret bence
Nefret aşkı gösterebilir
Aşkın zıttı aşık olduğun kişiden soğumak başkasını sevmen .
özgürlüktür .. aşkya özgürlük olmaz çünkü
bence aşkta özgürlük yok ne olursa olsun aklında oluyor düşünüyorsun bişey alıyosun o beğenir mi vs vs ..
ilgisizlik umursamazlık olabilir
nefret bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar