Hayali bir sevgili yapıp onu sevmek sizce ne kadar mantıklı (lütfen okuyun uzun olduğuna bakmayın )?

bugüne kadar hiç sevgilim olmadı olabileceğinide düşünmüyorum bugüne kadar benden hoşlanan kimse çıkmadı ya da benim hoşlandığım kızlar beni hep reddedip durdular bende hayal gücü geniş biri olarak kendime hayali bir sevgili yaptım onunla her gün yatmadan önce saatlerce hayal kurup hayalimdeki şehirde hayalimdeki evde hayalimdeki sevgilimle aşkımla vakit geçiriyorum ve bunu her gün gece yatmadan önce yapıyorum cinsel şeyler değil bir sevgili çift ne yapar bilmiyorum onun elini tutuyorum onunla geziyorum onunla birlikte neler yapılırsa onu yapıyorum ama cinsel şeyler değil ben anlamıyorum neden gerçek hayatta bir sevgilim olmuyor çok çirkin birisi değilim çok itici birisi değilim övünmüyorum ama her konuda herkesle tartışabilecek kadar kültürüm var Allah a çok şükür ama nedne olmuyor anlamıyorum ben neden birine onu sevdiğimi aşık olduğumu söyleyince benden nefret ediyor tiksiniyor veya benden soğuyor anlaıyorum ya da neden kabul etmiyor anlamıyorum birini sevdim mi çok seviyorum onu unutamıyorum ve bende bu durumdan çok sıkıldım kendime böyle bir hayali sevgili yaptım sizce şizofren miyim veya deli miyim ya da ya da abazamıyım kesinlikle değilim yolda gördüğüm bir kıza yavşamıyorum çok ilgimi çekmezse bakmıyorum ki genelde çoğu kız ilgimi çekmiyor çekenlerde özel insanlar oluyor benim için ben bazı şeyleri anlamıyorum neden böyle bu durum anakuzusu biriside değilim neden yani birisi bana bunu açıklasın gözünüzü seveyim benimde sevilmeye hakkım yok mu? beni sevebilecek bir insan yok mu?
Hayali bir sevgili yapıp onu sevmek sizce ne kadar mantıklı (lütfen okuyun uzun olduğuna bakmayın )?