erkeğimin bir adım arkasında durmalıyım hep. karakterli ve güçlü olmalı. sizce?

kadın erkek zaten eşit değildir kadın erkeğin sol kaburga kemiğinden yaratılmıştır bunun sebebi ne ayaklar altına alınsın, nede çok baş üstüne çıkarılsın göğüs hizasında tam kalbin üstünde, yani kalbinde taşınsın, orda olsun diye sevgiye ihtiyacı olduğu için. kadınlar ince yaratılmışlardır korunmaya sevilmeye ihtiyaçları vardır onlar duygusal varlıklardır. şimdi hep islamiyeti kadın düşmanlığı ile itham etselerde cenneti anaların (kadının) ayaklarının altındadır diyen bir din islam dinidir kadınada herzaman hakkı verilmiştir
kadın ve erkek birer yarımdır ancak bir araya geldiklerinde bir bütün olurlar ikiside tek başına tam olamaz...
Kadınla erkek her zaman yan yana olmalılar. Omuz omuza.
Neden üstün olsun ki bir erkek bir kadına?
Kendini bir tık aşağıda görmek demek, kadınlara yapılan her türlü şiddeti haklı çıkartabilirsin o zaman. Çünkü o senden bir tık aşağıda. Sende doğru olan her şey onda yanlış olabilir.
Yok yok yatmadı benim kafama. En iyisi mi eşit olsunlar. Eşitlik demekte aynı olmak değildir bu arada.
www.bravebosom.com/.../we-can-do-it.jpg
O benim yanımda dursun tam belirli konularda birbirimize üstünlüklerimiz olabilir ama eşit olalım hem yan yana kalalım. Ben öne geçtiğimde onu bekliyeyim veya geri adım atayım ya da o öne geçtiğinde de beni beklesin veya geri adım atmayı bilsin... Yoksa öteki türlü ilişki de kadın ya da erkek fark etmez birisinin devamlı üstün olmasına karşıyım ben.
Bir erkegin benden ustun olduguna inanmiyorum. Ha yeri gelir alttan alabilirim saygida da kusur etmemeye calisirim bu zaten her iliskide olmasi gerekendir.
Cevap
19Cevap
Kadın ve erkeğin üstün olduğu farklı konular vardır, ancak sadece erkek ya da sadece kadın üstündür gibi bir genelleme yapmak genelde bir çok insanın düşebileceği bir hatadır. Kadın ve erkek çok farklı şekillerde yaratılmıştır, her iki tarafında üstün olduğu farklı özellikler vardır. Bu yüzden duruma göre üstünlüğü belirlemek ya da bazı noktalarda eşit olduğunu kabullenmek sağlıklı bir ilişkinin temel kurallarından biridir.
bütün kızlar senin gibi düşünse bizim gibi delikanlılar yalnız kalmazdı zaten artık malesef çoğunluk da ben üstünm piskolojisi var
atma neden üstün olsun?
istdigin erkegi ayarlarsın degil mi?
istedigin zaman biriyle birlikte olabilirsin?
istedigin zaman sevgilin olur istedigin zaman olmaz
düzgün işlerde iş yerlerinde kızları daha cok secerler
bankaların %80 i kız
yani sen neyin üstünlügünden bahsediyorsun ya
resmin süper mesela sevgilin olmak işsteyen sayısız erkek vardır
Allah erkeğe kadını koruyasın diye güç vermiştir bir erkek vardır ki bin bayandan üstündür , bazı bayanda vardır ki bin erkekten üstündür... derecelendirmeyi , hangi konuda yaptığınza bağlı...
Kadın kadının kurdudur ve bu değişmeyecek o yüzden eşitlik bir hayal. Çünkü ikinci sınıf insan olma sevdalısı kadınlar bitmeyecek.
Cinsiyet değiştir memnun değilsen 😀
@Ertuğrul0626
Ben kendi adıma erkekten aşağı bir varlık olduğumu düşünmüyorum ve o şekilde yaşamıyorum. Bu benim için yeterli.
Ben, kadın ve erkek eşitliği savunucuları açısından genel konuştum.
Köle ruhlu erkeklerde var. Bir kisi çıkıp birşeyler diyor diye. Bundan bütün kadın veya erkekler etkilenmiyor.
Bizim toplumumuzda kadının sorumlulukları bellidir. Sen o sorumlulukları dört dörtlük yerine getirdiğinde zaten level atlamış oluyorsun diğer kadınlardan bir üstünlüğün oluyor. Ama erkeğin de vazifesi ayrıdır onun da belli sorumluluğu vardır onu en iyi şekilde yerine getirdiğinde diğer ereklerden üstündür. Yani herkesin pozisyonu farklıdır anlıcan
@Ertuğrul0626 Kime göre level atlıyorum? Evliyim ve evde ütü, ev temizliği, yemek ne varsa eşimde yapar. Bir kaç kendini bilmez beni alkışlasın, puan versin diye hiçbirşey yapmam.
Biz ortak hayatı paylaşıyoruz. Bu şekilde mutluyuz evimizin içine kimse karışamaz.
O yüzden herkes ne hali varsa görebilir. :)
Evinin içine karışan kim? Kocanla anlaştıysan problem yoktur zaten.
Aynen ilk defa senin gibi tarafsız ve sağlam düşüneni görüyorum tebriklerrrr😊
Esitlik Adalet kanun karsısinda olabilir Toplum içinde olmadiğini düşünüyorum bazen rahatsiz olsam da artik normal geliyor
Kadınlarında üstün olduğu konular var o yüzden dengeliyor bence elbette ki güçlü olacaktır erkek kadınının yanında ki güçlü erkek karısını bir adım gerisinde değil başının üstünde taşır ;)
Sen eziksen biz napalım ayrıca o karikatürle eşitliğin alakası ne çok saçma :) bence kesin sevgilin maço kurtulamıyorsn ondan bu yüzden iyi anlayışlı sevgilisi olan kızları kıskanıyorsun.
Bence değil karakterli ve güçlü olmak geri adım ilgili değildir yanında olmasıyla aynı adımı atmasıyla alakalı
Erkeğin karakterli ve güçlü olması onu bayanlardan daha üstün yapar mı gerçekten? Ve neden kendinizi daha aşağılara çekmek istersiniz, anlamam ki?
bence kadınlar erkeklerden daha üstündür neden dersen o 250 gr ile herşeye sahıp olabılır.
Hayır Eşitliğe inanırım. Sizin gibiler yüzünden zaten kadınlar eziliyor siz kendinizi eziyorsunuz
ruhen ve bedenen üstünlük var
Her zaman değil. Bazen o bazen sen.
iki cinsiyetin kendine has guclugu var
Yani sen karaktersiz ve güçsüzmüsün
Alkış
Kısmen evet
Bence değil
Fiziksel olarak üstünder okadar
Fıtrat üzerinde bakmak lazım
durmalı güçlü plmalı :)
eli silahlı
Herkes kendi kulvarında üstündür