Çekinip soramıyorum da. Yanlış anlamasından korkuyorum.
Arabada boş yerler olsa bile arkama geçiyor
Arabada boş yerler olsa bile arkama geçiyor
Abi pis pis dusuncelere girmeyin bak kardesim erkekler cok kiskanc falan oluyolar ya buda bir tur kiskanclik senin kalcani gormesinler diye kimse gecerken ellemesin dayamasin diye benim sevgilimde arkamda durur cok kiskanctir ve bunu buyuzden yaparlar sakın su mallarin dediklerine inanma yok fordculuk falan yok oype bisey istese seni eve goturur ortamda milletin gozu onunde namusunu kirletmez ayiplanacak bisey yapmaz sana sirf seni kiskandigindan korumak istediginden yapiyo
Başkasının sana yakın olmasını istemiyordur, sana güven vermek istiyor. Yanında olduğunu hissetmeni istiyor. Neden yanlış anlasın? Müstehcen birşeyler yapmak istiyorsa bunu dolmuşta mı yapacaktı...
arkanı kolluyor mantıklı bende mesela dolmuşta cam tarafı var ya kapınn yanında oraya yaslatırdım arkasını önü bana dönük kollarımla bir sağ omuzun birde sol olmuzun ordan demirlere tutardım ne saga aysın ne sola ani frende diye bu sekilde kollamak iyidir
sürtünmüyorsa tamamen seni diğer üstü insan altı öküz mitolojik canlılara karşı korumak için yapıyordur
Cevap
55Cevap
Muhtemelen arkadan dayayıp sarılıyor arkadan sarılmak hoşuna gidiyor oda öyle gideriyor ihtiyacını sanırım veya otobüste seni korumak adına hani biri değmesin geçerken bişey yapmasın falan diye korumaya çalışıyor dicem ama ilk durum bence daha baskın :D
Sadece ben fortlabilirim demek istiyor esli erkeklerin vahsi dogadaki standart hareketidir
Belki başkası arkana geçer taciz etmeye kalkar diye çekiniyordur korumak amacıyla yani ama niyeti kötüde olabilir
Fırsattan istifade sana dayamaya çalışıyor herhalde 😄
sevgilin senin arkanı koruyor fortçu diye tabir edilen sapıklar var kadınlara arkadan cinsel organını değdiriyor sorabilirsinde sakıncası yok
Şimdi eğer erkekler ile dolu bir yere girirsem sevgilim ile bende aynen sevgilimin arkasına geçiyorum korumak için ama her yer boş olduğunda toplumun arasında yapmam öyle boş yerler varsa adam gibi otururuz senin gi biraz abaza galiba
Arkanda duruyorsa eyvallahda, dayiyorsa sikinti buyuk.
Araba boşken bile yapıyosa abartıyo ama yapmasında kötü bişey yok bence sevgilin işte koruyo.
arabada bos yer varsa niye oturmuyosun ki😂 seni sapiklardan koruma amaçlıdır muhtemelen
Ayakta durabilecek boş yerler var demek istemiştim
Enteresan boşluk olsa Sevgilim boş olan yere oturur bende başına dikilirim kafes olurum ona
Sevgilini sen tanıyorsun ne amaçla yaptığını sen bilebilirsin. Ya koruma amaçlı ya da neyse.
Bir tür koruma dürtüsü tutuşudur. Bazen ben de yaparım. Ya da aile içi sürtmeli minibüs seksi... Sevgilini sen tanırsın. Sen seç...
sımdı adamın ıcınde kalmıs demekkı fırsat buldumu artık :D
Başkası arkana gecip degmesin die ama kendi degdiriyosa bilemicem
:D :D
O kadar insan söylemiş benim söylemem anlamsız olur maksat yorumum bulunsun😁
Arkanı sağlama alıyor. Sana geçerken sürtmesinler diye.
başka bir erkek oturmasında ben hemen kapayım dediği içindir heralde
arkayı güvene alıyor senin :D blokluyor saldırıları :D
başkası arkana gecmesin diye yapıyor kasayı koruyor yani :D
diğer erkeklerden korumaya çalışıyor. Art niyeti yok. Bunu erkekler karısına da yapar
Fordculuğa alışmış demekki Boşlukları dolduruyor ://
Arkana başka erkek geçmesin diye belki bazıları korumacı oluyor niyetini bilemeyiz
seni diğerlerinden koruyor işte ne güzel, başka bir adamın gelip arkana geçmesini mi istersin?
amacı hersey olabılır bunu bız bılemeyız kendısıne sormadan anlayamazsın
koruma içgüdüsü. yabancı sürtmesin :d
bunun cevabı çok açık. Net yani. Dupduru
Tuhaffff. Sizin yaşlar kaçki
22 yaşındayım ben o da 23
adam biliyo demekki ne oluyo :D
Seninki dolmuşta çocuk yapma peşinde
Yanlış anlaması mı kalmış bunun
Gtü kolla.
ya da o kolluyor kendi başına 😀
bir yabancı adam geçicene sevgilin geçiyo işte
kalçana kimse bakmasın diye bence
Namus koruyor ajjsjdjdj ya da dayıyor
arkadan uzatmak istiyor belki adam
Arkanı kolluyor işte.😃
Tek bir sorum var değdiriyor mu değdirmiyor mu
Hayır
Değdirmiyorsa koruma amaçlıdır
sen hayırdır birader de kafa at
Tensel temas olmuyorsa koruma içgüdüsü.
erkeklik dürtüsüdür sevdiğini koruyor.
Abi Yonetmen dayamasin dedi
hep destek, tam destek :D
Kıçını kolluyor işte anlamayacak ne var. 😊
Ondan başkası sana dayanmasın diye
Arabada 5 evde 15 diyor
Dayıyo kullanıyo seni sjsjsj
Nedeni belli değil mi :D
Zaman kötü diyor adam
Fordculara önlem alıyor :))
bence sevgilin sana niyeti bozmuş olabilir
biri arkana gelmesin diye ya da :D
Baskasi dayamasin bir tek ben dayayim diye
arkanı kolluyor sjsjsjjs
Diğer insanlardan seni koruyor.
O geçmicek de ben mi geçicem mk'
Koruma bahanesi ile kendi sınırını aşıyor.
Arkana başka bir erkeğin geçmemesi için
İçi fesat aklı fesat gönlü fesat
Seni korumak için olmasınmı
Başkası dayamasın diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar