Ya ne kadar saçma cevaplar vermişler. Bak şahsen bu anlattığıni bende bir erkekte yaşadım. Böyle beni görünce baka kaliyordu arkamdan bakıyordu vs vs. Ben pek pas vermiyordum ama yinede baktığını gördüğüme gore bende bakıyordum tabi. Neyse sonra bir gün merhaba dedi yanima geldi buyrun falan demistim oyle sohbet basladi ve iki yil sevgilim olarak kalmıştı o kisi. Yani harbiden hoslamis etkilenmiste olabilir canım
32 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir insan olmadığını ben biliyorum. Gayet efendi isinde gücünde olan dürüst bir insan. Hemen popona bakmistir falan bide çoğu erkek yani. Sen hemcinsine böyle bir yakıştırmayı nasıl yapabiliyorsunuz? Cevabın içim çok teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
Adam mecnun olmuş çöller aşıyor sende Leyla'nın hakkını ver artık ✌
70 Yorumla
zihniyetine göre değişir bacım insan herşey önce zihniyetini degiştirmeli kzlara bakanda vr bakmayanda ben şahsn yolda yürürken bir kızla göz teması bile kurmuyorum abi bir gün ben döner bakarsam baska bir gün baska biri döner kız kardesime bakar bana göre olay bundan ibaret
110 Yorumla
Yüzüne bakmaya kıyamadığı insanın arkasından bakıyorsa evet seviyordur. Niyeti cinsellikse zaten namusu olmayan önünden de bakar , arkasından da bakar.
140 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Sürekli ve rahatsız edici şekilde yapıyorsa Kızın gidip erkeğe ne ayaksın olum sen diye tepki vermesi gerekir
140 Yorumla
+1 yılHer erkek kadınların farklı yerlerinden hoşlanır. Kimi ince bel sever, kimi geniş kalça sever. Kimi büyük göğüs görünce bakmadan edemez, kimi küçük göğüs sever. Kimi uzun bacaklara bayılır, kimi kıvırcık sarı saçlara. Kimi çilli kızlara bayılır, kimi minyon çocuksu yüzlere. Bir erkek sana dönüp bakıyorsa sende hoşuna giden bir şeyler mutlaka vardır. Ama buradan seni sevdiği manası çıkmaz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bakış tarzı ve baktığı yere gore değişir.. öküzler de kızların arkasından bakar.. kalçalarına.. Mesele o bakış tarzıdır.. ve sadece o tek kıza öyle bakakalmaktir..
20 YorumlaFilm veya dizilerde olur pek çok onunla karıştırdınız galiba.. Bu döneme bakarsa erkekler karşı cinsin genelde kalçalarına bakar. Ama herkezde bu kural yoktur. Eğer ki arkası dönük saçlarına bakıyorsa ya ondan hoşlanıyordur. Ya da öylesine güzel kızdır diye..
20 Yorumla
+1 yılkızları saf sanardım lan hepsi poposuna bakıyordur falan demiş , kızlar türkiyedeki abazalar sayesinde eğilmiş asker olmuşlar resmen, hangi durumda ne olacağını iyi biliyorlar :D
30 YorumlaArkasından bakarken ne düşündüğü neresine baktığı önemli :) Arkadan bakarken içini geçirip ahh ahh yanımdan geçtin gittin ne vardı farketseydin dercesine fikirleri varsa sorun yok. kalanını söylememe hiç gerek yok sanırım :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılanladim tesekkurler :)
Ah ah sizi ergenler sevmeyi arkadan bakarak algılıyorsunuz :)) bende sizin yaşınızdauken bir kız vardı yürürken belki 20 defa arkasına bakıp bana bakıyordu , en sonunda ben dedim herhalde o gelip teklif edecek , neyse adet yerini bulsun dşye ben teklif ettim kabul etmedi :)) böyle bır sey işte güvenilmez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. bakmak var bakmak var :D
https://i.hizliresim.com/yLQ6Jj.jpg33 Yorumla- +1 yıl
Aldım fotoğrafı helal et :D :D :D :D
Hayır kızın bel ve kalça oranını hesaplayıp , altın orana uyup uymadığını kontrol ediyordur... Ne ayıp herşey bilim için
49 Yorumlakizin yapmasi gereken.. pas vermeden yoluna devam etmek. erkekler göte bacaga bakmayi severler illede seni sevdiklerin den degil yani. basit kiz olma hemen
00 Yorumla
+1 yılNiye arkasından Bkıyor. Arkadan bakan erkekle ilgili pek doğru Şeyler gelmiyor aklıma. Ama son saniyeye kadar görmek zamanı en iyi şekilde kullanmak için bakıyorsa seviyordur. Kaçırma 😀
10 Yorumla
+1 yılçekici olduğun için bakıyorda olabilir, güzel olana bakarız çünkü sevmemiz gerekmez
20 YorumlaArkasını dönmek. Yani ona bakan erkeğe dönmek. Kavuşsunlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. arkadan bakmak derken nereye baktğı önemli sana bakıyorsa hoşlanıyor olabilir ama kalçana bakıyorsa abazadır
10 Yorumla
+1 yılSevişmek istediği konusunda her türlü iddiaya girerim..
de, sevmek ayrı20 YorumlaYani neden ve nereye baktığıda önemli. Herşeyi düşünmek lazım. Doğal olarak yani bir erkek kızın arkasından başka birşey içinde bakabilir. Acaba dönüp bakıcak mı diyede bakabilir.
00 YorumlaSorun seviyor mudur ama sonra etkilenmiş midir yazmışsın hangisi? Sevmiyordur, sevgi o kadar kolay değil. Etkilenmiş olabilir.
00 YorumlaBelki sadece g. tü güzeldir :) dönüp baktı bana aşık mı elim eline değdi bana aşık mı valla şiştim :)
00 Yorumla
+1 yılBakar baska kızlara bakmasından iyidir hoslandigi kıza baksın ne güzel. Ayrıca caktırmadan bakması azcıkda olsa utandıgını gösterir diye düsünüyorum :)
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılee baska kızlara da bakıyordur bunu nereden bilcem ki. :) zaten öyle direk kafasını cevirerek falan bakmamıs arkadasm ondeyken farketmis, ben soyle gecerken gozunu kaydirmis az. sence kotu mu? yoksa olabilirmi? :)
- +1 yıl
Bilemezsin iste orda güven devreye girer :) bence olabilir :)
Gizli Soran+1 yılanladım tamam tesekkürler :)
Seviyordur. Kızın yapması gereken şey daha dar elbiseler tercih etmek olmalıdır. 😹
10 Yorumla
+1 yılerkek önünüzdeyken gözlerinize bakmakyerine vücudunuzu süzüyorsa arkanizdan bakacağı yerde malumunuzdur net
00 Yorumla
+1 yıl1 defa bakıyorsa raslantı 2 defa bakıyorsa dikkatini çektin 3 defa bakıyorsa seviyor garanti :)
243 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne alaka her oraya baktigini seviyormu yani
- +1 yıl
defalarca bakmaz hiç bir insan sorunun ne ki arkandakine bakıyorsun kavga sebebidir yani bir yerde seviyorsa defalarca bakar baktığımızdan biliyoruz yani :D Hem her oraya ne demek sana bakıo işte bakıosa sevio senleyken veya senle yokken aynını yapıyorsa zaten çocuk sorunludur yani abazadır.
Gizli Soran+1 yılya cocuk bana hep bakiyo zaten hissediyorum biraz bana bos olmadigini ama eminde degilim emin hic olamadim olamiyorumda.. ama bakiyor yani
Gizli Soran+1 yılve sen soruyu pek anlamamissin ben baska sey kasdetmisdm ama buda guzel :))
- +1 yıl
bakıyorsa sende yem at 1-2 bak göz göze kal konuşmadan uzaklaş sonrasında zaten anlarsın seni nasıl sevdiğini :)
- +1 yıl
kastettiğini söyle cevabımı söyleyeyim :)
Gizli Soran+1 yılnerden anlacem ki :)
- +1 yıl
hayda ben şimdi anladım ahahaha :D tam kavrayamamışım uykusuzluk etkisi var tabi Allah seni napmasın ya valla hoşlanan erkek bakmaz yani adam gibi seviosa aklından geçmez.
Gizli Soran+1 yılhaha aynen farkettim bende tam anlatmak istemedim :D :D ama gozu illa kaymazmi yani
- +1 yıl
Ben kendim ve arkadaşım için diyiyorum 2 mizde çok sevdik farklı kızları tabi yanlış anlaşılmasın :) Ama bir dönüp de bakmadık çoğu insan kadını cinsel alet olarak görüyor ben ise kadını olmazsa olmazım olarak gördüğüm için böyle bu cinsellik her zaman olur ama bazı şeyler eksik kalır ben eksik kalsın istemem her şeyi yaşamak isterim her ilkimi sevdiğimle bundan dolayı bakmadım hadi diyelim kaydı 1 defa kayar sonrasında hiç olmaz. SEVİYORSA GÖZÜNE BAKAR!
Gizli Soran+1 yılarkasina domup bakmak degil diyelim kiz onunde gidiyor ozaman kastettim ben. ama cok haklisin bencedea ama gozlerede bakiyo zaten :D of nasil bir insansa :(
- +1 yıl
ne olursa olsun abi senin arkana bakmak için mi senle geziyor ben onu bunu bilmem bakmaz.
Gizli Soran+1 yılgezmiyorki bir merhaba demisligmz bile yok
- +1 yıl
misal olarak geziyor dedim :D merhaba diyişiniz bile yoksa kaç o zaman gir bir bayan alışveriş mağazasına fark ettiğini belli ettir ama :D o zaman çekinmeye başlar :D
Gizli Soran+1 yılhahah nasil yani hem en yukarda dedinya 3 defa bakiyorsa seviyor garanti falan, e ayni okuldayiz illa yan yana gecerken falan bakilmazmi
- +1 yıl
oraya mı bakılır. ben yüzüne gözlerinin içine diyiyorum 3 defa diye yan yana geçerken hiç bakılmaz.
Gizli Soran+1 yılşu an ben orayı kasdetmedim zaten yav gozleri kasdettim. :) zaten oraya hic bakmiyor ki sadece arkadas bikez farketmis gozu kaymis yan yana gecerken gozlerime bakiyor ben bakmadigim icin goremiyorum arkadas diyor bana
Gizli Soran+1 yılyinede anlayamıyorum hoslanıyormu yoksa amacı ne :(
- +1 yıl
gözlerine bakıyor ise amacı yok zaten hoşlanıyor seviyor demektir yahu şans ver fazla kurcalama bir ilişki yaşayın.
Gizli Soran+1 yıltamamda bir sans bile istemeyene nasil sans veriyim. bir merhaba demisligimiz bile yok anca bakismak
- +1 yıl
bir arkadaşın gitsin sıkıştırsın sürekli bakıyorsun fark ettim hoşlanıyor musun diye hoşlanıyorsan söyle falan diye zaten gelir o :)
Gizli Soran+1 yılyuh yani bakmaya utanan ben bunu yapicam hee :D yook sakat is o
- +1 yıl
Senin bileceğin iş ne desem yapmıon :)
Gizli Soran+1 yılbakmak iyidi ya ben onu yapiyim eniysi :/
- +1 yıl
sadece bakmakla kalırsın o zaman biraz jest mimik yap saçlarınla falan oyna ona bakarken ki anlasın.
Gizli Soran+1 yılTebessum de olurmu
- +1 yıl
Tabi ki olur.
Gizli Soran+1 yılAma ozamanda beni kotu kiz sanmasindan korkuyorum
- +1 yıl
Arkadaşım siz kızları anlayamıyorum bir ipucu bir yardım edin dünyaları yıkalım ama hiç bir şey yapmadan bizden bir şey beklemeyin.
Gizli Soran+1 yılYa tamamda ozaman basit kiz diyorsunuz anlamadim ki.. bide bakinca havalaniyorsunuz ego tavan yapiyor :(
- +1 yıl
onuda sen ayarlayacaksın işte ne bak ne bakma öyle rastlantıymış gibi yap bakarken 1-2 defa öyle yap göz göze gel gözlerini kaçır başkasıyla konuş sonrasında hiç bakma o gelir.
Gizli Soran+1 yıle ozaman ha baktim ha bakmadim raslanti gibi yapacaksam ne anlami kalir ki?
- +1 yıl
Arkadaşım ciddi ciddi istiyorsan dediklerimi yap gör ona yok buna yok diyeceğine her şeyi birleştirip yap sonuca bak.
Gizli Soran+1 yıltamam kızma özür dilerim sadece yanlıs birsey yapmak istemedim.
- +1 yıl
yanlış bişey değil bakmak merak etme k. b biraz sinirliyim sevdiğim kızla problem yaşıyorum az :(
Gizli Soran+1 yılAa inşaAllah duzelir ne oldu neden? :( gec gordum kb
- +1 yıl
Öncelikle EiC için çok Teşekkürler. Ö. d o iş olmadı herkes yoluna koyuldu. Bir şey olmaz biri gider biri gelir.
Gizli Soran+1 yılonemli degil ve nasil oldu ya birden.. neyse dedigin gibi uzulmemek lazim Allah boyle hayirli gormus napalim ilerde cok daha mutlu olrsun inşaAllah..
- +1 yıl
Sevgime inanmayanı zorlayamam benim gibi kimse sevemezken hep ben yardımına koşuyorken her şeyi benden isterken iyi ama sevince kötü oluyormuşuz bende dedim yolun açık olsun selam dahi verme. Bana 1 adım gelene 10 adım giderim 1 adım kaçandan da 100 adım kaçarım. Aynen bir işe kalkışırım olmaz zorlarım olmaz ise biraz daha zorlarım yine olmadıysa vardır Allah'ın bir bildiği der yoluma bakarım.
Gizli Soran+1 yılCok güzel bir düsünce öncelikle tebrik ederim.. Konuyu tam olarak bilmiyorum ama cıkarttklarmla seni baya bir sinir etmis demek ki.. sevgine inanamamis.. belki de guvenenemistir? .. zamaninda ufak hatalar yapmissan belki oyuzdendir.. eger yapmamssan hersey guzel gidiyoken demisse ayrlmak icin buyuk ihtimal bahane aramistir boylesi daha iyims.. Allah belkide seni korumak istemistir daha iyilerine laik gormustur. Ama alnina o yazildiysa mutlaka eninde sonunda senin olacaktir zaten. Uzulmeye gerek yok.. sabr zaman.. Yolun acik olsn kardes :)
- +1 yıl
Öncelikle çok teşekkürler evet haklısın sabır zaman Allah seninde yolunu da bahtını da açık etsin kardeşim. ):
Gizli Soran+1 yılNe demistim uzulmek yok. Amin cumlemizin inşaAllah..:)
- +1 yıl
Evet üzülmek yok Amin İnşallah. :)
Bende bunu sevecek g. t var mı diye de bakıyo olabilir. Acele etme sakin ol.
10 Yorumla
+1 yılOglan gözleriyle tecavüz etmis buda etkilendimi acep diyor..
Eline gecmedigine dua et :D10 Yorumla
+1 yılkızın yapması gereken şey üstüne kabanını giyip hızla uzaklaşmak olmalıdır
10 Yorumla
+1 yılHoslaniyordur kesin ama sevgi ama ask ama cinsel Tutku olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızın arkadan görüntüsünü seviyordur. Kız dar pantolon giyerse etkisi daha büyük olur.
10 Yorumla Dediğin gibi olsaydı kahvede oturan amcalar aşkolik olmuştu.
10 Yorumla
+1 yılHer erkek bir kızın arkasından bakmıştır mesele nereye baktıği
Saçlarının dalgalanışına mı?
Yok alttaki popo'ya mı ?00 Yorumla
+1 yılBakar da pek kötü düşunceğini sanmiyorum yani düşunmem
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yıltamamda niye bakiyor ozaman hoslanan bir erkek hic mi utanmaz bakarken :)
- +1 yıl
Ya kötü birşey düsünmediği için utanmasına gerek yok tabi bu her bakan için geçerli değil bide her arkasindan bakan arkasina bakmaz ;)
Gizli Soran+1 yılarkadas bir ara tam olarak farketmis ama gozlernin kaydigini. neyse peki ya o onden gidiyorsa ben arkadaysam o beni sollayinca arkasina donup bana bakiyorsa arkadamiyim daha diye falan. hoslaniyomu cocuk benden hoslanmiyomu anlayamyorum nasil aaa :(
- +1 yıl
bir ilgi söz konusu ama hoşlaniyor demek için biraz daha tanımak lazım
Gizli Soran+1 yıltanisma baya bir zor olacak sanirim:)
Gizli Soran+1 yılhatta olmaz bile tahminim :D
- +1 yıl
ya olmaz deme sonuçta basit bir tanışma bunda kötü birsey yok denemelisin :)
Gizli Soran+1 yılben bir kizim ama hem ben yapamam o yapsin :(
- +1 yıl
haklısın onun yapması beklenir ama sende cocuga belli edicek birsey yap ne bileyim ona guvenicek ve cesaret vericek birsey belli et yani
Gizli Soran+1 yıltamam gulumsemeye calisicam.. ama arkadaslari hep yaninda oluyor kotu dusunmesin sonra veya arkadasiyla dalga gecmesin.. iyi olurmu sence bunu arkaadasinin yaninda yapmam?
- +1 yıl
Evet tek ken yapmalısın bunu sadece bakişlarınla belli edebilirsin gülümsersin sık sık bakarsın goz goze gelirsiniz cocuk anlar zaten yani bunlarda işe yarar ve ayrıca arkadaslar cabuk dalga gecer onlarin anlamamasıni sagla :)
Gizli Soran+1 yılama söyle bir problem var o hic yalniz olmuyorki yaninda hep bir arkadasi var yalniz gormuyorum hic nasil olcak :(
arkasına bakıyorsa düşüncesi farklıdır. bir içim su şu motorlara bakya diyerek düşünüyordur. genellikle erkekler böyle düşünür poposuna baktığı kızların
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl? Tamamda sadece birkez caktirmadan gozunu kaydirmis sık sık yaptigi bisey degil hatta hic yapmiyor
Gizli Soran+1 yılbunu biraz daha acarmisin :))
Gizli Soran+1 yılama ben onu yapamam iste benden bunu beklemesin ben bir kizim ve utangacim hani yapamam..
Gizli Soran+1 yılama o erkek ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazisida kazin arkasindan kalcaya bakar😆bakis acisi önemli😆
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtkilenmistir ama hangi anlamda neresinden etkilenmistir dusunmek lazim biraz :D daha fazla kivirtmak djsjjsjsj saka bir yana oyle bir durumda bir sey yapilmaz yoluna devam edersin
00 Yorumla
+1 yılhacı çok sevenler telepatik yolla mı ürüyor çocuk yapıyor? cinsellik olacak agaa !
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsen soruyu pek anlamamıssn sanırım hem ne alaka kalbinle seviyosun sen o olmasada olur
- +1 yıl
hıı tımam. s. s.
Gizli Soran+1 yıloyle ama :D
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Offf ne çalkalıyor yavrum beaa diyordur sende gel burada seviyormu diye salak gibi kendi kendine triplere gir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok saçma. ne alaka. belli davranışlara hareketlere dayanarak seviyor sevmiyor diyemezsin bunu anlayın artık
20 Yorumla
+1 yılYa etkilenmiştir ya da başka bir şeye bakıyordur :D
00 Yorumla
+1 yılBir erkek arkandan bakiyorsa, ya seni seviyordur ya da çok güzel kalçalarin vardir :}
10 Yorumlabelki begendigi icin bakiyordur belkide popona bakiyordur:)
00 YorumlaYanındaki erkek ve ya kadın olsun ikisi içinde geçerli bence. Karşı cinse saygısızlık , kendini tanıtmada da eksi puan.
00 YorumlaArkandan bakana kadar bisey yapmamissa bosver sende bisey yapma. (Karsidan geliyorsa gecerli, arkandan geliyorsa sapiktir kaççç)
10 Yorumlayapılan her şeye bir anlam yüklemek gerekmez, bakıyor dahi olsa bunun sonucu illaki seksüel bitmek zorunda da değildir.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbu ne demek oluyor? tabi kide oyle bitmek zorunda degildir ama hani hoslaniyorya yoksa gercekten hoslanmiyormu diye suphelik duydum sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizin arkasindan bakan erkek popona de bakmış ola bilir. İlla ki etkilenmis demek degildir
11 Yorumla- +1 yıl
sakıncalı bir durum.
+1 yılHer ihtimali düşünmek lazım belki de sadece bir kızın arkasından bakmıyordur.
00 Yorumla
+1 yılne zaman türk kadını sevmekle hoşlanmanın farklı şeyler olduğunu anlayacak çok merak ediyorum.
10 YorumlaArkasından bakıyorsa kaseye bakıyordur kızla pek ilgisi yoktur.
10 Yorumlaher açıdan bakar hoşlanan adam :D sağ , sol , ön , arka :D
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yıle kizin diger kizlardan ne farki kaldi ozaman
Gizli Soran+1 yıldegilse hoslaniyosa :)
Gizli Soran+1 yılsonucta erkek bu bana cok baksada, herkesede ayni sekilde bakiyor olabilir erkek bu anlayamam ki hcbiturlu emin olamam ki
Gizli Soran+1 yılya ne bence gayet mantikli :D
Gizli Soran+1 yılerkekler butun kizlara bakmiyormu Allah askina :)
Gizli Soran+1 yılaman iyi tamam
Arkadan derken? 2 türü vardır. Azmı ve hoşlanmış. Arkana bakıyorsa azmış, yüzüne bakıyorsa hoşlanmıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek demeyelimde gotu ya da saclari belkide beli guzel diye bakiyor olabilir
10 Yorumla vücuduna bakmak isterse arkasını dönüp bakar hoşlandıysa uzaktan görür direk yüze odaklanır erkek sonuçta radarlar hep açık
00 YorumlaEtkilenmistir tabi bir erkek ya gulmuk icin bakar ya da şoka girdigi icin
00 YorumlaHer Baktığımız kızdan etkilenip hoşlansak işimiz vardı :D
00 YorumlaYani açıkçası daha cok arkandan nasıl baktığı ve nerene baktığı önemlidir, ha birde neden yüzüne degilde arkandan baktığı...
00 Yorumla
+1 yılBence seviyordur gözlerine uzun uzun bakması ya da gözlerini kaçırıp kaslarını hafif çatması sevdiğine isarettir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbütün erkekler kızların arkasından bakıyor :D
ama sevdikleri için değil ib. ne oldukları için :D :D02 Yorumla- +1 yıl
ib. ne olsa erkeğe bakar, senin gibi kaş. ar a değil ;)
Bir kızın arkasından bakıyorsa kalçasından etkilenmiştir bu kadar netdir
00 Yorumla
+1 yılKızdan etkilenmiştir ama hertürlü etkilenmiş olabilir ;)
00 YorumlaSeviyor Olabilir ama poposunada bakıyor olabilir de :-D
00 Yorumla
+1 yılKim Kardashian'la karıştırılmış olabilirsin, ona bakıyordur :P
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılArka sakat hemen kaçmalısın
50 Yorumla - Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne