fuckbuddynizden hamıle kalsaydnz napardınız? benim başıma gelmiş olabilir aldırma günah ailene büte kaldım dersin felan dedi
Cevabın nedir?
+1 yılSizin gibileri nasil okutup guveniyor aileleriniz? Dogu'da okumak isteyip okutulmayan kizlarimiz var... Bazen Musluman olmaktan supheleniyorum sizin gibilerin rahatini gordukce. Bir de ogretmen olacakmissin... Senin yetistirecegin nesilden hayir gelir mi? Yaparken unuttugunuz Allah'i bir yeriniz tutusunca hatirliyorsunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o çocuğu çöpe atarsın da 9 ay donra haberlrde görürz bebeği
07 Yorumla- +1 yıl
Aynen valla. Ye naneyi çocuk yap üzerine bir de evlenme. Ya ne insanlar var karaktersiz. Yuva kuramayan. Sen anne olacaksın Anne. CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR demiş peygamber efendimiz.. Ne deyim bilemiyorum daha
Soran+1 yıl@Ertuğrul0626 ben evlenmeyeceğim demedim ama okulum var ve onun isteyip istemeyeceği belli değil
- +1 yıl
Ne demek ya. Onun isteğine mi bağlı? Kanunen onun babası o. İsmini kim verecek ona? Salak saçma şeyler düşünmeyin. Günah ya
- +1 yıl
Okuluna devam et. Okul mu öneemli bir bebek dünyaya getireceksin ya bunun sorumluluğu var hem bu dünyada hem diğer tarafta. İki dünyan da zehir olur. Yapma. Eğer kabul etmiyorsa git davacı ol o beyinsizden.
Soran+1 yıl@Ertuğrul0626 ertuğrulcum korunmadık tamam ama farkındaysan gebeyim demedim olabilir dedim okula nasıl o halde devam ederim ailem ne der napar bilmiyorum onun okulu bu yıl bitiyor ben başka şehirde okuyorum memleketlerimiz ortak evlenmek isterse benim şehrimde olur fakat hem evlenmeyip hem aldırma demesiyle nlacak bilmiyorum
- +1 yıl
Onun önlemini alın o zaman. Kendine de yazık o çocuğun geleceğini de karartmamalısın. Sen önlemini almazsan Devlet-i Aliyye büyüktür o alır senden...
Soran+1 yıl@Ertuğrul0626 karartmam devlete vermem zaten ya evleniriz ya da ben gizlemek isterim onu ama her zaman tek değilim ailemde var o zaman çok zorda kalırsam kürtajı düşünrm
+1 yılYetişkinlerin dünyasına hoşgeldin. Bende ilk yetişkinlik deneyimimde mersine okumaya kayıt olmak için gittiğim gün içki içmekle oda kiralamak arasındaki içkiyi seçmiştim, içip Türkiyenin en uzun ikinci sahilindeki parkta uyumuştum...
04 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş :D
- +1 yıl
o zaman o mevsimdeki taş soğuğunun boynuma eklemlerime verdiği zarar iyi değildi ama, şimdi gayet güzel.. bin nasihattan daha etkili...
Soran+1 yılteşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
rahatlattıysa teşekkür etmen değerli benim için, seninkinden daha büyük bir dert değildi tabi, herkesin kendi derdi önemlidir, yaptığımız seçimler bizi zor durumda bırakır bazen, bunları yaşarken verdiğimiz çabaları hatırlarda rahatlar ya da pişman oluruz. Umarım rahatlayacak çabalar verirsin.. İyi geceler.. :)
+1 yılAldırmadıktan sonra bakacak mısın? Bakmayacaksan ne anlamı kaldı?
Geçmiş olsun bacım, fuckbuddyn şimdi günah diyor da yarın çocuğun yüzüne bakmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılbakmaz valla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka bute kalmakla hamile kalmanin ne diyeceksin ailene anne ben büte kaldım hocalarda geçirdi mi diyeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum inşallah bir şey olmaz
Aldırma günah mı günahı bilseniz salaksaçma şeyler yapmazdınız
17 Yorumla
Soran+1 yılolanla ölene çare yok
Soran+1 yılpeki :D
Soran+1 yıldalga değilde tam kesin emin değilim ondan yoksa neden paylaşayım
Soran+1 yılsende
+1 yılvay anasını be ye naneyi sonra kılıfı uydur. Sana büt yetmez vize finali de al ki kafam rahat olsun
012 Yorumla
Soran+1 yılpekala
- +1 yıl
sence de utanc verici bir şey değil mi fuckbady ne yaw? Mutlu musun şimdi? Değimiş mi yani?
Soran+1 yıldaha bir şey belli değilki
- +1 yıl
pes yani devam et kızım sen de pek farklı değilmişsin kendi fuckundan. yarın öbür gün afedersin ama sana siktiri çekerse ne yapacaksın?
Soran+1 yılçekemez hiç mi duygusu yok ben istemedimki bunun olmasını ipler onun elindeydi
- +1 yıl
ya çekerse? sen bilrisin Maşallah çok rahatsın. Sizin gibiler yüzünden hesabımı kapatacam ama burda tanıştığım bir kız var sırf o bu hatalara düşmesin diye druyorum. Bu ne rahatlık vallah pes. Bu arada çok safsın
Soran+1 yılrahatım çünkü kesin bir şey yok arkadaşım kaza sonucu olabilir korunmadık yani
- +1 yıl
iyi sana bol rahatlamalar hatta daha çok rahat ol ki rahatlıktan rahatlık doğur
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
yemin ediyorum kafa yok sende boş ver be nasılsa büt var çocuğu bütte geçersiniz
Soran+1 yılben bütten bahsetmedim o öylesine salladı
- +1 yıl
ne fark eder kızım:)
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılyav eşin olacak kişi olur anlarım da.. fuckbuddy nedir arkadaşş. özür diliyorum ama bildiğin o.. puluk bu yani başka bişey değil umarım kalmamışsındır ama kalmışsan bile o çocuğa çok çok yazık..
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım kalmam
- +1 yıl
e inşallah
Aldırma günah mı? Bakacak mıymış haspam? Nikahı bassın o vakit. Saçmalamayın.. Doğurman daha günah.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yaşam üzerine soru?
Fuckbudynden halime kaliyosun gunah değil çocuğu aldiriyosun günah?
Sen neyi yasiyosun ya da neyi yaşamak istiyosun.. yaşam anlayışını şeyediyim..01 Yorumla
Soran+1 yılöyle dedi işte bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkınamıyorum herkez hata yapabilir. ki sevgilimle bende yasıyorum bunu ama sıradan bir erkek degil zaten baska hiçkimseyle yaaşamadım evlenecegim erkek riskine girdim bunun eğer zamansız bir zamanda olursa aldırırm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ailene büte kaldım ne demek. Bütünlemeye mi kaldım diycekmişsin neymiş ne yakmış.
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılne trolü allah aşkına fuckbuddym olması sevişmem hamile kalmaktan korkmam ve insanlarla bunu paylaşmam çok mu tuhaf? ben ne durumdayım kimsebillmiyo
Soran+1 yılbu saatte onu yapacak gücüm yok ve psikolojimde
+1 yılfuckbuddy bulmam için hangi siteyi önerirsin? cevap verirsen sevinirim...
06 Yorumla
Soran+1 yıldicek söz yok ya
- +1 yıl
neden? sen bulup yapınca hoş güzel keyif, biz sorunca mı tu kaka olduk?
Soran+1 yılben site sormuyorumki hem o tanıdığımdı senin gibi netten bulmuyorum
- +1 yıl
netten bulduğun insan değil mi? tanıma şansın olmuyor mu? aynı dili konuşamıyor musun internetten olunca? tanıdık olunca masum bir davranış keyifli bir davranış oluyor, internetten olunca günah haram vs. vs. mi?
Soran+1 yılinsan tabikide fakat güvenemezsin hemen herkese
- +1 yıl
hah işte böyle konuş canımı ye, doğrudur güvenilmez hemen de, tanıyabilme şansın da vardır...
Gizli Üye(30-35)+1 yılE çocuğa kim bakacakmis Butler mi? Ne berbat bir fuckbuddy mis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayaller aleminden fuckbodyler falan😆duyanda gercek sanar
02 Yorumla
Soran+1 yılkanıtlamak zorunda değilim
Cevap sahibi+1 yılsen fıckbodyle falan takılıyorsan ben talıbım sana hadı gorelım bakalım. ama hayatl dunyanızda hep bunlar
G*te giren şemsiye açılmaz geçmiş olsun hacı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya
+1 yılYaparken düşünecektin
022 Yorumla
Soran+1 yılben korunmak istedim fakat o yapmadı
- +1 yıl
Bu tür ilişkilere bizler alışkın olmadığımız için zamanla sevgili durumuna geçiliyor o yüzden sadece canım çekti o kişiyle yapayım mantığı olmuyor, asıl onu yaptıktan sonra zamanla bir birbirini daha yakından tanımayı istiyor insan. Süre geçtikten sonra yakınlaşmaya dönmüş ve çocuk olmasını istiyorsa seni sahiplenmiş
Soran+1 yılistiyor mu bilmiyorum ama hiç önemsemedi yani olursa olsun takmadı hatta içine boslmak istiyorum dedi sonra çekti tam boslmk üzreyken cektm felan dedi condm takmadı
- +1 yıl
Sahiplenme duygusu başladıysa bu yönde eğilimi var demektir, hamile kalabilirsin
Soran+1 yılişte başladımı bilmiyorum benimde okulum var ünv öğrencisiyim nasıl olur hiçbi fikrim yok eğer olursa tabi
- +1 yıl
Fazla isteklisin bu konu da ama bilmediğin bir insanda başına iş açarsın, çok fazla bu yönde eğilimin olursa aşırı tanımadığın bir kişi olursa, hamile kalman çok yakın
Soran+1 yılbildiğim bir insan istekli değilim. aksilik olursa nolcak dedim aldırıım dedim günah dedi büte kaldım dersin dedi ben naparımki tek başıma evlilikten her buluşmamızda bahsedetti ama evli olmak istermiydin ne güzel olurdu vs
- +1 yıl
Hayatın tadını çıkar tabi ki bu güzel ama hamile kaldığın da okul hayatına engel olacak
Soran+1 yılolacak gizlemeye çalışırım olursada
- +1 yıl
Gizleyemezsin elbet bir gün açığa çıkar
Soran+1 yılolursa zaten kasım başında doğar okula gitmem o zamana kadar
- +1 yıl
Çocuk olursa doğacak mı?
Soran+1 yılkarşımdakinin tepkisine göre bu hiç takmazsa ben tek başıma naparımki :(
- +1 yıl
Sadece yatak birlikteliği için olan bir birlikteliğin var ama bunun yanın da hamile kalırsan olacak olan çocuğunla tek kalma korkun var, o zaman neden sadece güvenmediğin bir yolu seçip, tek kalma durumun olduğunu düşünüp niye bu yönde bir beraberliği seçtin
Soran+1 yılyatak evet ama bizim aramızda güzel bir ilişki var yani herkesten kıskanır felan bir çekim var ben o yolu istemedim korunmak istedim o kabul etmedi geri ceklmeyi kullandı aldırmamı istemiyor olursa fakat kendi ne yapacak bir fikrm yok
- +1 yıl
Olursa çocukla tek başına kalacaksın arada ki çekim sadece gönül eylendirmekten ibaret olacak böylelikle yanlızım tek başımayım hayatta ne yapacağım diye söyleneceksin. Biz de yatak birlikteliği mantığı tam olarak düzgün ilerlemediği için çiftlerde sorun çıkıyor aralarında
Soran+1 yıltek kalmam ya evlenir benim ünv şehrimde yaşar ya kürtaj başka çaremi var ama o doğmasını istediğini söyledi
- +1 yıl
Doğmasını istiyorsa zaten sizinkisi sevgili durumuna geçmiş, seni sahiplenmiş demek oluyor
Soran+1 yılsevgili değiliz fakat aldırma dedi günah cinayet dedi sizce başka bir kadın olsa karşısında aynı şeyi dermiydi gerçekten günah diyemi böyle dyor
- +1 yıl
Yaptığının arkasında duruyor bu belli, senin tepkini merak ediyor bu konuda
Soran+1 yılnolur bilinmez bu yolun sonu.. sizide sıktım k. bakmayn
- +1 yıl
Önemi bile olmaz sorun değil sonuçta sizin de kafanız karışık
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir cana ıymak zor ama mecbursan aldır.
06 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
Cevap sahibi+1 yılO zaman aldir ne diyelim ama keske dikkatli olsaydiniz canim
Soran+1 yılbelli değil daha bir şey şüphe sadce
Cevap sahibi+1 yılKan tahliliyle hersey belli olur netten arastirmani tavsiye ederim gebelik testine guvenmezsen boyle yapabilirsin
Soran+1 yılŞu an belirtiler var ama yumurtlama belirtileride aynı o yüzden adet gününü beklicem olmazsam test yapıcam
Cevap sahibi+1 yılPskolojik olarakda boyle hissediyor olabilirsin gebelik testini de 2 tane almani tavsiye ederim daha garanti oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 25,4b cevap paylaştı. Böyle bişey tıbben imkansız.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıltıbben imkansız olmasını dilerdim
İkinizin ortak kararı evlenin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğini sanmam yani önceki iliskilerimizde olursa şeyimde olmaz demişti sonra ev araba olsa evlenirmiydin dedi bende evet dedim şimdi nolur bilmem
Yapma be çok kötü şimdi
00 Yorumla
+1 yılAldırırdım onun bebegini:/
00 Yorumla
+1 yılFena fucklamıs desene :)
00 Yorumla
+1 yılFuckbady ne la?
016 Yorumla
Soran+1 yıltamam boşver sen
- +1 yıl
Allah sana karakter nasip etsin o çocuğa da mutlu bir yuva. Öyle bir bebek doğmak istemezdim
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
Evlen kurtul bu düşünceden. Hep darbe yersin hayatın boyunca. Kendine temiz bir sayfa aç bacım. Çocuğunu asla atma çöpe möpe. İlerde kahrolursun da iş işten geçmiş olur.
Soran+1 yılokulum var bölümüm güzel bırakamam geleceğimi çöpe atamamki
- +1 yıl
Ama çocuğu atarsın öyle mi?
Soran+1 yılhayır atmam tabiki eğer olursa ben acımasız bir insan değilim ünvde okuduğum şehirde evde kalıyorum ya orda bakarım ya da evlenmek isterse evlenirim bilmiyorum daha kesin bişey yok fakat şimdiden korkuyorum kafam karışık
- +1 yıl
Hiç kafanı karıştırma. Git testini bir yap gecikmeden. 10 hafta süresi var aldırman için. Ya erkenden aldır ya da bekle sapasağlam doğsun ondan sonra evlenin bak çocuguna. İlk önce bir bak bakalım ama hamile misin değil misin
Soran+1 yılbakıcam 30 ocakta oldu ilişki geri ceklme yöntemyle ama bu yoldan hamıle kalan cok var ve arkadaşım dikkatsizdi biraz yani 1 saniye önce bıraktı anlamıssındır
- +1 yıl
canım o okuduğunuz üniversitede fuckbaddy mi öğretiliyor. Ne gelenek kaldı ne kültür kaldı ne din kaldı ne de güzel Türkçemiz kaldı? Allah bilir öğretmenlikk okuyorsundur
Soran+1 yılevet öğretmenlik okuyorum kimliğim gizli beni sevdiğini düşündüm bende sevdim bir hataydı korunmamam herkesin kendi tercihi
- +1 yıl
Bacım sen bu zihniyetle devlette öğretmenlik yapma girme lütfen. Yeni nesli zehirlemeyin. Ya zihniyetini değiştir yola gir. Ya da başka ülkelerde çalış fuckbaddy bulacağın ülkelerde. Çalıkuşunu hiç okudun mu? Bir öğretmenin hikayesini?
Soran+1 yılyorum ypmak istemiyorum ama kimseyi zehirleme niyetim yok herkesin kendi doğruları kendi hayatı buraya azarlamayamı geldiniz yardım istedim sadece
- +1 yıl
Bacım yanlış anlama azarlama gibi bir düşüncem yok. Sadece amacım sana yolu göstermek. Seni şu materyalist düşüncelerden kurtarmak. Yoksa benim ne çıkarım var bu işte? bak ben de bu devletin assubayıyım ve yeni neslin bizlerin verdiği bilgilerle yolu aydınlanacak. ha yemişsin bir nane yok mu herkes yiyor. Bende yedim zamanında. problem yok ama bunun tedbirini aldım. Sen aydınsın okuyorsun bilmiyorum yaşın kaç ama. gerçekten hayat toz pembe değil o sorumluluğu üzerine alacaksın hayatını geleceğini düşünerek tasarla. Bir Çalıkuşumuz olacaksın doğuda tek başına belki bu vatana hizmet için öğrenci yetiştireceksin. Ama bu zihniyetle olmaz
Soran+1 yılpeki sağol
- +1 yıl
İnşallah birşeylerin farkına varmışsındır umarım. Gelecegin öğretmen hanımı. o kelime basit bir kelime değil. Nutuk u okumanı çalıkuşunu okumanı şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer hamileysen de ailene durumu anlat. Yaptım bir hata de. Onlar senin için ne uygunsa bulur yolunu. Gelecekte de Mutlu bir yuvan da olur inşallah.
Aldırırdım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. De git gece gece
02 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim dalga geçmek gibi bir amacım yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne güzel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Fuckbuddy ne?
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem