Çok sevip de çok kavga etmemizin sebebi ne?

Ben 20 o da 23 yaşında ikimizde aynı üniversitede okuyoruz. 3,5 aydır beraberiz. Birbirimizi çok sevdiğimizi biliyoruz. Mutlu olunca çok mutluyuz kavga edince çok kötüyüz. Benim eskiden birileri girmesi hayatıma ve onları sadece kısa süreli tanıma amaçlı olduğunu bildiği halde onun için çok büyük sorun oldu hep hallettik dedik ama hep tekrar sorun oldu. Onun için çok şey yaptım arkadaşlarımdan oldum, kıyafet konusunda dediğini yaptım. Eskiden çok sosyal ağ kullanıyodum ve biraz bağımlısıydım o istedi diye hepsini kapattım. Sürekli karışmasına falan izin verdim. Genelde kavgalarda büyük şeyler değil herkesin normal dediği şey bizde sorun oluyo. Kavgalarda da hep suçu bana atma hep senden çıkıyor gibi davranıyor. başta kavgalara alttan alıyordum ama artık bende eskisi kadar alttan alamıyorum. Ama hala düzeltmek için onun tam tersi güzel şeyler söyleyip düzeltmeye çalışıyorum. Sinirlenince ne dediğini bilmiyor. Ayrılmayı denedik en fazla bir gün ayrı kalabildik. Artık napcağımı bilmiyorum yardım edin. Neden bu kadar kavga ediyoruz bilmiyorum. Ve artık kavga etmek istemiyorum. Ben sorunları çözüp mutlu olmak istiyorum onunla çünkü gerçekten çok seviyorum. Ne yapmam gerekiyor ne düşünüyorsunuz yardım edin
Çok sevip de çok kavga etmemizin sebebi ne?