Benim eşim neden böyle:((( ?

Dün ufak bir tartışma yaşadık babanlara git biraz kafanı dinle birbirimiz üzmeyelim dedi bende gdicem zaten dedim buyur git dedi, bugün sabah çocuğuda aldım, kolumda iki tane kocaman çanta kalkıp otobüse bndirmeye bile gelmedi arkamızdan baktı pencereden tam binerken bebeğimle beraber bir güzel yere kapaklandım, neyseki bişey olmadı yavruma araba aniden gaza bazsa hareket etse çok kötü şeyler olabilirdi :((( yardım etti insanlar bindim otobüse aradı arkamdan çocuğa bişey oldumu dyo, ayakkabıların çok yüksek ondan sana gyme dyorum bilmem ne, sen ne ne dyosun ya dedim kolumda ikitane kocaman çanta kucağımda çocuk arabaya bile bndirmediğin gbi bide konuşuyosun dedm kapadım telefonu suratına birsürü şey yazmış watsaptan sana o telefonu kapatmayı sorarım o çocuğa bişey olursa ben sana biliyorum, baban gelip alamadımı kış günü afana göre gdyosun daha birsürü şey cevap vermedm watsaptan engelledm, mesaj atmış kendini düzeltene kadar gelme istemiyorum dye, ben napıcam bu adamla daha 3 yıl oldu evleneli herşey nasılda bitti bukadar çabuk, neden bu kadar sorumsuz, çok moralim bozuk ağlamaktan helak oldum, lütfen bişeyler söyleyin :'(
Benim eşim neden böyle:((( ?