Dün ufak bir tartışma yaşadık babanlara git biraz kafanı dinle birbirimiz üzmeyelim dedi bende gdicem zaten dedim buyur git dedi, bugün sabah çocuğuda aldım, kolumda iki tane kocaman çanta kalkıp otobüse bndirmeye bile gelmedi arkamızdan baktı pencereden tam binerken bebeğimle beraber bir güzel yere kapaklandım, neyseki bişey olmadı yavruma araba aniden gaza bazsa hareket etse çok kötü şeyler olabilirdi :((( yardım etti insanlar bindim otobüse aradı arkamdan çocuğa bişey oldumu dyo, ayakkabıların çok yüksek ondan sana gyme dyorum bilmem ne, sen ne ne dyosun ya dedim kolumda ikitane kocaman çanta kucağımda çocuk arabaya bile bndirmediğin gbi bide konuşuyosun dedm kapadım telefonu suratına birsürü şey yazmış watsaptan sana o telefonu kapatmayı sorarım o çocuğa bişey olursa ben sana biliyorum, baban gelip alamadımı kış günü afana göre gdyosun daha birsürü şey cevap vermedm watsaptan engelledm, mesaj atmış kendini düzeltene kadar gelme istemiyorum dye, ben napıcam bu adamla daha 3 yıl oldu evleneli herşey nasılda bitti bukadar çabuk, neden bu kadar sorumsuz, çok moralim bozuk ağlamaktan helak oldum, lütfen bişeyler söyleyin :'(
Cevabın nedir?
+1 yılSiz evilisiniz her ne kadar ikinizde ters tepkiler versenizde birinizden birisi alttan almak zorunda bazen siz bazen ise eşiniz eğer öyle olmazsa bu iş boşanmaya da gider aile içi şiddete de gider. Bebek ile düşmenize üzüldüm geçmiş olsun yara bere olmadan atlatmışsınızdır İnşallah. Bence eşinizi seviyorsanız bu evlilik yürüyecek diyorsanız evinize dönün ve eşinizle olduğunca tartışmamaya çalışın tartışma yarattığı konularda da alttan alın o zaman eşiniz de yavaş yavaş yumuşamaya başlar belki ve aranız düzelir eğer öyle olmuyorsa da eşinizin yumuşak olduğu bir günde düzgünce bu evliliğinizdeki sorunlarınızı konuşun beraber çözüm arayın eğer o da olmuyorsa da boşanmayı yavaş yavaş düşünün derim ama öylr olacağını sanmıyorum. Eşinizle aranız düzelecektir :)
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, Allah razı olsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılOturup konuşmayı denediniz mi? Madem bir çocuk var ortada ikinizde fedakarlık yapıcaksınız. Bunu sadece ondan bekleme. Yeri geldiğinde suçun varsa sende özür dilemeyi denemelisin. Bence bugün git evine çocuğu bahane et başka yerde yatmıyor falan de. Eğer babanlarda kalmaya devam edersen kocanı daha çabuk kaybedersin. Evli bir kadınsın üstelik çocuklu bir annesin bir şey yaparken artık 3 kişilik düşünmelisin. Önce çocuğunu sonra eşini sonra da kendini. Böyle durumlarda genelde kadınlar daha fedakar oluyorlar. Erkeğin pek de umrunda olmaz sen olmazsan bile başka olur gözüyle bakarlar dünyaya. Bence kocanı evde tek bırakmamalısın. Git evine otur eğer eşin çok rahatsız oluyorsa o çıksın gitsin. Sen niye çocuğunla kalkıpta gidiyorsun. ;)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimi erkek eşinden dolayı huzursuz olur kimi kadınlarda eşinden dolayı huzursuz olur. Senin kaderine benzer kaderi bende yaşıyorum. Sana tavsiyem sen onun ayaklarına gitme o gelsin. Sana kendini düzeltene kadar gelme demiş ben senin yerinde olsam o gelene kadar evine gitmem. Niye gelmiyorsun dediğinde kendimi düzeeltene kadar gelmemi istemeyen sensin bende düzelene kadar gelmiyorum. Mahkemeye filan gitme seni mahkeme köşelerinde süründürüp donuna kadar neyin varsa hepsini alırım de. Bundan sonra izle kafayı duvarlara vurmasını
00 Yorumla
Allah yardım etsin, eşin yanlış yapmış, düşüncesizlik etmiş, birşeylere morali bozuk olabilir, ama bu demek olmuyor ki işte veya aile dışında ki olumsuzluk ları eve yansıtsın, burada da yanlış var. Eğer ki evliliğininiz iyice kötüye gidiyorsa Aile büyüklerinden yardım alın, şimdi ki neslin trendi haline gelen boşanmalara hemen başvurmayın. Sende kafanı dinle eşinde dinlesin, ama sorunları halledin ;) hadi göreyim sizi, siz mutlu bir Ailesiniz :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, Allah razı olsun...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe diyimki bu kadar saygısızca ilgisizce davranan adama ne denir öküz desem az gelir seni babanın evine yolluyo hemde yolculamıyo birde götürmesi gerekiyorken baban gelip alsaydı ne demek kendisi sorumluluk bilincinde olsa düşünceli olsa babasının ayağına gelip kızını torununu almasını nasıl düşünebilir hem babaya nasıl denir gel beni al ipleri koparırsan denir ancak böyle birşey çocuğunda seninde Allah yardımcınız olsun ailen den manevi destek bulursun biraz kafan rahat eder inşallah sonrasında enine boyuna düşün
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılıyıkı erken yasta evlenmemısım. boyle seylerı gorunce halıme sukredıyorum. ıyı tanımıs mıydın arkadasım evlenırken? yoksa bu yonlerı sonradan mı ortaya cıktı.. ask evlılıgı mı yaptın? ortada bır cocuk var konusup halletmek zorundasınız.. cocugun vebalıne gırmeyın bence. ıkınızde bır sure sakınlesın, tekrar konusun ucuncu kısı de uzaktan veya yakından mudahale etmesın. bır yerde o da odunlugunu bırakmak zorunda. kacarı fılan yok. eslerın bırbırlerıne hakları var. ayıp etmıs cok. sıgırmıs yanı. kusura bakma dostum.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim,
Sanırım o kafasında bir şeyleri bitirmiş. Nedeni nasılı olmuyor maalesef.^yıl 5 yıl 20 yıl farketmiyor. odun her zaman odun. Bence bundan sonra (barışsanız bile) işler eskisi gibi olmayacak. Ayaklarının üstünde durma düşüncesine hazırla kendini. Ve hayat uzun unutma. Kendine zindan edeceğin bir hayatı yaşamak istemiyorsan kurtul bu hastalıktan.
Biliyorum belki bekara koca boşamak kolay diyeceksin ama benzer yollardan bende geçtim. Olmuyorsa olmuyor kardeşim. Uzatmak acıyı maalesef kangrene çeviriyor. Umarım güzel bir hayat yaşarsın.10 Yorumla
+1 yılYa arkadaş biz nerden bilelim neden kavga ettiğinizi? Ya da diğer sebebleri nerden bilelim yani? Ayrıca sen orda bebeğinle düşeceksin ve o görmesine rağmen gelmeyecek öylemi? Düşmanın dahi olsa gelir. burada takılmayı bırakta git yuvanı kurtar sana burda kimse yardımcı olamaz
20 YorumlaEşini daha tanımadan kıl oldum. Sen nasıl beraber yaşayabildin kim bilir... Dayanılmaz çekilmez bir adam.
Seni sevmediği ortada kırılma ama.. boşver zaten çokta matah biri görünmüyor.
O senin ayağına gelene kadar gitme sen ve gelince eğer tekrar aynı şekilde karaktersiz davranıyorsa bırak artık kopsun bu ilişki bence. Çocuğun mutsuz bir evde büyüyeceğine mutlu ama eksik bir evde büyüsün daha iyi bence. Tabi bu sadece benim fikrim sen bilirsin...01 Yorumla
+1 yılYani o kendi soylemis git babana diye sende darilmissin elbette bu sozune gitmissin ama babanin esine kizmasi lazim sen niye bu kizi bize yolluyorsun onun evi orasi cok basinizi dinlemek istyrsan sen git evden desin.. nedemekmis o cocukla beraber yollamak sizi. cok uzuldum inan.. ya cok sinirlendi konu neydi ki? yani bilmiyorum amaci neydi
00 YorumlaEvlenirken iyice düşünüp mantıklı kararlar alsaydın, öyle 2 sevmekle yürümüyor evlilik. Babanlara gitmek yerine keşke oturup konuşsaydın, probleminiz ne anlasaydiniz. Anladığım kadarıyla birbirinize saygınız bitmiş. Dikine gitmek yerine onun hoşlanacağı şeyler yap iyimser ol
00 Yorumlailk yıllar böyle olur deprem gibi eger bu depremlerden sağ salim çıkabilirseniz düzelecektir durumlar çünkü aşk kalmaz evlendikten sonra sadece sevgi ve saygı kalır iki tarafta alttan almayı ögrenmeli erkek adam sinirliyken kadın ise karşılık vermemelidir
00 YorumlaGüzel insanlar ile karşılaşmak hayattaki en büyük temennim👏 Senin odunda merhamet yok sonra erkeğim diye gezer sinir oluyorum böyle tiplere üzülme oluruna bırak bu yaştan sonra yontulmaz senin öküz onu öyle kabul etmekte fayda var çocukların adına...
00 Yorumla
+1 yılToplumsal bunalımların, kavga ve dövüş ortamının tek ve en güçlü doğuş sebebi sevgi eksikliğidir. Bunun en doğru tedavi yolu ise SEVGİYİ aramak, yaşamak, uygulamaktır. Hoşgörülü olursanız seversiniz. Sevilirsiniz. Karar verirseniz ve de bu yolda çalışırsanız her şeye ulaşırsını :( :(
00 Yorumla
+1 yılGitmiycektin canım sıkıyor sa kendi gideydi camdan bakip bay bay yapaydin 3 yildir ayni yastiga bas koydugun icin ona ettigin hizmet icin ve evlat verdigin icin mi böyle altinda yatan baska nedenler olabilir babana gittiysen gelip almayacak madem ama eninde sonunda gelicek surundur biraz
00 YorumlaBiraz soğumaya bırak. Babanın yanında çok rahat olduğun izlenimi ver. Detaylara girme.. O koşacaktır bence. Bebek için üzüldüm ama hayırlısı olsun; her şeyin bir çaresi vardır. Bir de boş vaktinde kendini onun yerine koymayı dene; belki senin de hataların vardır...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. malesef insanlarımız evlendikten sonra o sorumluluğu herkes kaldıramıyor ağır geliyor onlar hem evlilik hayatının rahatlığını yaşayayım hemde bekarlıktaki özgürlüğüm olsun istiyorlar ondan oluyor hep bu mutsuz evlilikler
birde sana yardım etmeyip otobüse yalnız binmeniz onun çok sorumsuz karaktersiz olduğunu gösteriyor00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı geliyorsun ona ama büyümen gerek artık düşün bir çocuğuna nerdeyse zarar verecekmişsin... Adam haklı, o daha büyük fedakarlık etmeyi göze almış tatlı bulduğu kızın olgunlaşmasını isteyerek... :)
00 YorumlaAyrıl. Bu kadar kolay mı diyenlere kulak asma. Ayrıca seni hemen babanın yanına yollayacak kadar kolay görüyormuş o olayı. Alttan alma. 1 ömür boyunca bu adamla yaşayacak olan sensin. Kendini düşün çocuğun büyümeden ayrıl.
00 YorumlaAslında sorumsuz değil, sorumsuz olsa arkanızdan bakmaz düştüğünüz için arayıp sormaz sanırım fazla kızmış ve geri adım atmamak için inat yapıyor. Bırakın devam etsin özlem girince araya yumuşayacaktır sabırlı olun bekleyin.
00 Yorumla
+1 yılya canım benim o adam sanki seni istemiyor gibi. k. bakmada senin bebişine yazık değil mi? ya sana? allah aşkına kendine ve bebişine iyi bak. kocandan sana hayır gelmez ama yine de sen bilirsin.. allah yardımcın olsunn..
00 Yorumla
+1 yılkendını uzme bıraz kafanı topla gelır arar sorarsa gıdersın aramadan gıtme bıraz burnu surtsun nedemek kadını yarı yolda bırakmak yaa adam dıyolar bıde bunlara ıste tobe yarabbım yaa konusalım senınle ok gızlı olmadıgın bı soruda denk gelırız ıns
00 YorumlaBak iyi dinle beni ins duzelir dicem ama zor bu havada seni babana yolluyo kocaman cantalar ve cocugunla atobuse bindirmiyo dustugunu gorup yine gelmeiyo bide artistlik yapiyo tlf acip pes yeminle erkekligimden utandim sen otur babanin ewinde cocugunla o ne halt yerse yesin ararsada daha duzelmedim gelmicem de sen once yavrunu dusun havalar soguk allah korusun bide hasta olursa ki babasi degil sen ugrascan yine sen otur babanin ewinde en iyisi yaza kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa böyle insanlarla nasıl evlenıyorsunuz? Füzel gel nedir abi ya siz evlisiniz beraber çözeceksiniz beraber konusup hallolucak hersey bildiğin atmaya çalısmıs. Zamane kızlarımız garip garip adamlarla evlilik hayali kurup evlenıyor sonra ortadakı durum işte.
00 Yorumla
+1 yılhaline üzülmemek elde değil. gerçekten bir insan nasıl bu kadar hanzo olabilir ya da neden olur çok merak ediyorum. hani yardım edebileceğim bir durum varsa bana yardımcı olmak isterim.
00 YorumlaBabanlara git demek ne kadar kolay ya. Çok istiyorsa kendisi evden belli bir süre uzaklaşsın. Terbiyesiz. Burnu sürtüne kadar dönme. Gerçi sana çok değer verdiğini sanmıyorum. İyice düşün. Gerekiyorsa hiç dönme. Adamda ne sevgi ne de saygı var.
00 Yorumla
+1 yılKabahat sende ki evden git dediginde gitmissin. Adam olsaydi o pislik seni ve cocugunu rahatsiz etmez siniri gecene dek kendi giderdi.
00 Yorumlaİnsan böyle yazılanları gördükçe okudukça evlilikten soğuyor. Ya herkes mi böyle?
Allah başa verme ya.
Ne diyim bilemedim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Kavgalı da olsa sahip çıkardır erkek. yapavsk bir şey yok gibi görünüyor sen sadece kendini üzme bu adam böyle demek ki. cocugu da düşünmüyor yalan konuşmasın gelir kendi bindirirdi hatta. kendi götürürdü sizi babana
00 YorumlaSiz öncelikle anne ve babasınız oturup güzelce konuşacak yaştasınız ikinizden biri alttan alsaydı ufak bir sorun evde gitmeye kadar büyümeseydi güzel olurdu evlilik terapisti bu gibi soruları çözmek için var.
00 Yorumla
+1 yılkocan şerefsizin tekiymiş eğer maddi özgürlüğün var ise kendine bakabiliyorsan bırak gitsin sorumsuz adam bugün böyle yarın daha beter olacaktır bırak ki tek başına yemek yapamasın ütü ütüleyemesin işlerini yapamasın o zaman değerini anlar
00 YorumlaSenin herif odun sanırım biraz!!! zamana bırak biraz burnu sürtsün yarın birgün yemek çamaşır ütü v. s derken arayıp aşkım demeye başlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi var evde :(
+1 yılEvlilik Terapistine git ve gururunu bir kenara bırakıp ciddi ciddi açık bir şekilde konuş.
00 YorumlaNe yasadiniz bilmiyorum ama kiymet bilmeyen insanlardan usandim artik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılbu ne ya resmen ufaktan kovmuş.. bırak gitme istiyorsa çok kendi gelip alır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. her insan karsiligini istiyor yoksa seven olmazdi hala sevgi diyolar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Benim eski eşimde böyle aniden sinirleniyodu gerci hic bu kadar yapmadı ama biraz da karakter meselesi canım sıkma canını adam olsun önce terbiyesiz.
00 YorumlaVallahi işte eş seçerken çok dikkatli olmak gerekiyor. Klasik Türk erkeği eşine ve kadına değer vermez
00 YorumlaBoşuna göz yaşı...
Olan geçmiş, bitmiş geçmiş olsun deyip önüne bak, orada mutlu olacagınızı sanmıyorum00 YorumlaBana özelden mesaj atmısın aynı durumda sayılırım seninle birbirimize yardımcı olalım
00 Yorumla
+1 yılHer tartisma da baska yere gitmeyin baban vs nolursa olsun evinizde kalin asla yataklari ayırmayın
00 Yorumla
+1 yılOyle her tartismada anne baba evine gidilmez. Iliskinizi gozden gecirin
00 Yorumla
+1 yılŞu an o adamı parçalamak istiyorum vay hayvan herif.
00 Yorumlavalla normalde evlenıp bosanmalara karsıyım ama bence bır huyuna suyuna gıtmeyı dene olmazsa zorlama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbunuda böyle idare edecen bişey yapamazsın bence. olmadı ayrılcan değişmez yani rahatlığa alışmış bir defa. sorumsuzluğa alışmış anladınmı.
00 Yorumla
+1 yılilişkiniz bitmiş benim anlam veremediğim seni sevmiyor tamamda cocuğunuza neden değer vermiyor zorlama bence anlar seni
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce ne kadar süre sevgililik döneminiz oldu ve aşık olarakmı evlendin
00 Yorumla
+1 yılAfedersin ama eşin tam bir kalasmış. Yontulmamış odun 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor olsada alttan al bence, evliliğin en zor yönü bu olsa gerek.
00 Yorumlasorunun nereden çıktığına baktınız mı? neden buralara geldiniz?
00 Yorumlasakinleşmeniz lazım keşke gitmeseydin dönüşte sıkıntılar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla anlattıkların dogruysa tek kelimeyle dram ya :( eşin de tam takozmuş ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor..
Eşin seni gözden çıkarmış artık..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO ufak tartışma neydi? bir anlatirmisin
00 Yorumla
+1 yılSorumsuz işte.
Kaç yaşında acaba Eşiniz?02 Yorumla
Soran+1 yıl34 yşnda
- +1 yıl
Kusura bakmayın yaşının olgunluğuna erişememiş.
Kendinizi üzmeyin yapı meselesi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesafeli konuş eşinle yüzgöz olma
00 YorumlaMerak etme gunumuz erkeklerinin cogu boyle
00 Yorumla
+1 yılgel rangeroverimle bırakayım babanlara
00 Yorumla
+1 yılah ah aşk evliliklerinin hazin sonu
00 Yorumla
+1 yılsen san ki sütten çıkma ak kaşık mısın?
00 Yorumla
+1 yılAglama olmuyosa ayrıl teyze :/
10 Yorumlaböyle kadınla bende evlenemezdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Hatali davranmis oturup konusmali
00 Yorumla
+1 yılMalesef Turk erkeklerinin yarisi boyle
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri