Kız arkadaşım bana hiç katlanmıyor hemen çekip gidiyor neden?

Kız arkadaşım 18 yaşında ben 22 yaşımdayım. 7 aylık bir ilişkimiz var. İlk 1-2 ay çok kötü geçti benim için çünkü kız hep bişeyler saklıyodu ediyodu, yalan söylüyodu, güven sorunu yaşatıyordu. İlk zamanlar çok zor dönemler geçirdim.

Kendini düzeltmek için çok çabaladı söz verdi etti ama benim güven sorunum yine de tamamen yok olmadı. Kız arkadaşım son zamanlarda o kadar saygısız ve hassas oldu ki, bazen ona bunca zamandır o kadar değer vermeme rağmen çok ağır sözler söylediğinde ağlayasım geliyor resmen. Boşa değer veriyormuş gibi hissettiriyor bana.

Verdiğim değerin karşılığını aldığımı hissedemiyorum son zamanlarda. Çok saygısız olmaya başladı.. Mesela hoşuma gitmeyen bir davranışı var, onu bu konuda uyardığım zaman hemen isyan ediyor. Hiç dinlemeye kalkmıyor, tahammülü kalmamış.

7 aydır hep ona nasihatlar ettiğim için, neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlatıcam diye kendimi yıprattığım için artık sıkıldı galiba. TAhammülü yok en ufak bir bağırmama falan. Mesela erkeklere bakıyor, niye bakıyosun bakma yanlış anlaşılcak diyorum.

Öylesine bakıyorum, iç geçirerek bakmıyorum millet ne düşünürse düşünsün sonuçta onlar benim umrumda değil diyor. İYi de ne olursa olsun yanlış anlaşılır, erkekler bir kızın en ufak bir bakışından hemen cesaret alırlar, çoğu erkek şizofrendir diyorum..

Yaa offf çok abartıyosun yeter bee diyor.. Bu sefer de sinirlerim tepeme çıkıyor, biraz bana saygılı olsana sen diyorum, sesimi yükseltiyorum.. Erkekliğimi hiç hissettiremiyorsun diyorum.. Sırf sesimi yükslttim diye, hemen ben gidiyorum diyor.

Kolundan tutuyorum gitme dur bir insan gibi konuşalım diyorum yok.. Bana sesini yükseltemezsin sen diyor, bırak ben gidicem diyor. Ya bu kız önceden böyle değildi, neden şimdi böyle oldu anlam veremedim. Benim suçum ne ki.. Onu korumaya çalışıyorum, çok fazla yanlışları var. Hiç takmıyor beni son zamanlarda ve onu karşıma alıp konuşamıyorum çünkü saygısı yok dinlemiyor bile hemen isyan ediyor; yine mi aynı konu off diye.

Yorumlarınıza ihtiyacım var teşekkürler
Kız arkadaşım bana hiç katlanmıyor hemen çekip gidiyor neden?