Hocam bana seni seviyorum dedi

Merhaba, önceden bahsettiğim bir konunun sanırım son haddine ulaştım.Bugün olanlar oldu.Hoca meselesi...

Belki bir kısmınız biliyordur.okuduğum lisede bir hocamız var ve sürekli beni izler ne yapsam ne konuşsam ders içinde dışında, lafımı bile ediyor.Adamla her dakika göz gözeyiz.Bu iğrenç birşey tabiki.Bununla ilgili sınfım dan bazı arkadaşlarım imalı konuştukları oldu.

Bugün olansa şu aynen anlatıyorum:

Derste tahtaya birkaç kişi kaldırdı.Tahtaya bir oyun açtı.hafıza oyunu.Herkes dalgasında felan.Bende hocam ben bunu anlamadım.ben oynamasam -zaten oynamaya hevesliler de vardı- dedim.biraz geri çekildim.O da bana dönüp hafif sırıtarak ''senin oynamayan zorunlu'' dedi.ben bilmiyorum falan dedim.Oynamaya başladım.ama olmadı pek yani.yapamadım.Ona basıyorum olmuo buna basıyorum neyse.Rezil olduk tabi.Kenara geçtim başkası yapabilir mi vs dedim.Hoca durdu.Sen dışarı çık! beni bekle! dedi.

Neyse bende çıktım.Çıkar çıkmaz peşimden geldi.Koridor boştu.Bağırmaya, çağırmaya başladı.Hepsini hatırlayamıyorum ama korktum gerçekten inanın.Bana dedikleri, bunlar senin görevin,yapmak zorundasın, bu ders.. Bende ben size karşı bir saygısızlık yapmak istemedim hocam.Yanlış birşey yaptıysam özür dilerim dedim.Hoca hala olanca gücyle bağırıo bişeyler dio falan.Dediki ''Ben sana iyi davranmaya çalışıyorum'' -sanki kötü bir öğrenciyim de- dedi.Ben hep yere bakıodum zaten.Özür dilerim hocam.Yanlış anlaşılmak istemem falan dedim.Sınıfta birtek sen mi oldğnu zannediosun falan gibi bişeyler dedi.Bende ben sadece yapamadım hocam dedim.Kusra bakmayın.falan.Sonra sustu hoca.Bi baktım.Adam yüzüme mal mal bakıo.çok sakin bakıodu ama.Sonra bir anda döndü.Artık senin velinle görüşmenin zamanı geldi falan dedi.Telefonunu alıp yürüodu.Bende ''neden bu kadar büyütüyosunuz ki'' dedim.Dönüp üzerime yürümeye başladı.''ben mi büyütüyorum dedi.Ben özür dilerim dedim tabi hep.Duvara yapıştım resmen korktum baya.Hoca bişeyler diyo falan.Sonra Ne dedi biliomusnz? ''Seni Seviyorum'' Dedi.Bunu derken o ben hala özür diliyodum.Snra tekrar ''seni seviyorum'' dedi.Ben şöyle kafamı kaldırıp baktım.Hocaya yüzüme bakıodu.Sonra bir sessizlik tabi.Ardından durup tabi öğrnci olarak falan.dedi.Bende başımı salladım.Bu biraz daha bağırdı falan.Ben duvara yapışıp kapıya doğru gidiorum tabi.Adam sustu dediki''bak yine aynı şeyi yapıyosun'' dedi.Ben o sırada korkudan uzaklaşıodum hocadan.Neyse sustu.Gitti sınıfın kapsını açtı.Gir diye işaret etti.Bnde girdim.falan aynı mal hareketlere devam etti tabi.İzlemeler vs.

Noluo arkadaşlar bunları yazarken bile korkuyorum.Bunu hakedecek bişeymi yaptım.Nedir bunlar?
Hocam bana seni seviyorum dedi