Kotu zamanlarinizda yaninizda olan maddi manevi destek saglayan kızı ozlermisiniz?

Sevgilimin kotu zamanlarinda yaninda oldum gecenin bir yarısı sırf canı sigara istedi diye umraniyeden gungorene gittim gece saat 1 de bir bucuk saat yol cektm bir 10 dk icin vs. Unutamadigi asik oldugu kiz vardi kiz bunu uzuyodu ben mutlu etmek icin ugrasiyodm dun kizla msjlarini gordm kizin pesinden kosmalari olsun kiza yalvarislari olsun vs. Karsisinda agladm degmez dedi haketmedm dedm bnde haketmemistm ama barismiyo iste dedi msjlari gittin okudun okumasaydin ayrilmicaktin bn kizi unutmadgmi soylemedm bilerek ayrilirsin diye dedi.. Beni kiz barisana kadar yaninda tutmak istedi sanirm ben burdan bunu anladm.. Yeri geldi kontor yukledm paket yaptim o paketi o kiza kullanmasi koydu haliyle.. Benzin parasini yeri geldi bn verdm evden cikmiyodu evden cikardm gezdirdm kafasini dagitmasina yardmci oldm.. Smdi ben aklina gelmezmiym pisman olmaz mi hic bu kizi nasl kaybettm demez mi?
Kotu zamanlarinizda yaninizda olan maddi manevi destek saglayan kızı ozlermisiniz?