+1 yılzeki kadına taparım ben.
bu kadınlar, genel çerçevede bakıldığında; önceleri kendilerini göstermek istemezler. salağa yatarlar, karşılarındaki erkeğe öyle bir his verirler ki erkek kendisini dünyanın efendisi zanneder. böylece, farkında olmadan kadının kölesi haline gelir; zira biz erkeklerin belki de en büyük hastalığı egolarımızın tatmin edilip şişirilme ihtiyacıdır.
zeki kadın bu durumu iyi anlamıştır ve konunun tüm inceliklerine hakimdir. erkeği krallar gibi yaşatır, bu kabuğun altında da çaktırmadan onu dilediğince manipüle eder. tabii adamımız bunu anlamaz, zeki kadın ise bir süre sonra sıkılır.
lakin, zeki kadınların patladıkları nokta, kendilerinden zeki erkeklere tosladıkları andır. bu erkekler, zeki kadının davranışbilimini yaklaşık olarak bildikleri için salağa yatarlar ve kadının kendilerini yüceltmesine izin verirler. böylece kadın erkeğini istediği gibi manipüle ettiğini zannederken, hep kendisinin söylediğinin olduğunu düşünürken, aslında kazın ayağının hiç öyle olmadığını bilmez. erkek de kadının kabuğunun üzerine bir kabuk örmüştür zira, kadın bunu hemen hemen hiçbir zaman fark edemez.
keyiflidir bu kadınlarla ilişki yaşamak, sevilesi ve özen gösterilesidir zeki kadın. nesli azalmıştır çünkü; adeta melezleşen genler arttıkça zeki kadın miktarı azalmaktadır.
hele bir de güzelse bu kadın; tadından yinmez.33 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi zeka derken ne tür bir zekadan bahsediyoruz? Mesela çok aşırı zeki bir kızla çıkmıştım, çokta güzeldi ama zekası matematikseldi, yani iq çok yüksekti, iyi de bir kızdı ama, sosyal hayatla ilgili şeylerde çok donuktu, kendisine öğretilen örf - adet lerin dışına çıkamıyordu dolayısıyla keyifsiz bir ilişki olacaktı o yüzden hem güzel hem zeki olmasına rağmen ayılmak zorunda kaldım.
Benim için zeka çok önemli tabi kadın da bana çekici geldiği sürece, yani hiç beğenmeyeceğim bir kadından sırf zeki diye etkilenmem,ya da bahsettiğim gibi çok çekici ve güzel olur zeki de olur ama hayatımız seks falan olamayacaksa onunla da ilgilenmem
Zekası ile kendi yaşam tarzını kurabilen, kendini özellikle bizim toplum gibi geri kalmış bir toplumun dışında tutup, Avrupai bir şekilde kişiliğini geliştirebilen, diğer insanların düşüncelerini önemsemeyen, onlar gibi yaşamaya özenmeyen (i-pahalı ama işe yaramaz cep telefonu almayan, iğrençe görünümlü ama pahalı marka anane çantaları takmayan vs...)
ve bana çekici gelen bir kıza hayır demezdim :)00 Yorumla
+1 yılzekiler elbette dikkatimi çeker..hele zeki bir erkek konuşmasını bilen ne konuşacağını bilen yerinde espiriler yapan her konuda tartışmaya açık bilgili...ama gerzek her fışkıya gülen saçma espiriler yapıp zorla güldüren dişlerini görmekten bıktığım erkek arkadaşlarımda oldu dikkat çekmeye çalışsalarda yerlerdeler.
13 Yorumla- +1 yıl
aynen bişede diyemiyosun güldüğü sanıyor avanak uyuz oluyorum.
zekanın iyi niyetli kullanımı çok çekici gelir.. yani zekayı erdemle taçlandıranlar..
aksi halde zekasını sadece çok para kazanmak, en iyi mevkiye gelmek, insan ezmek, laf ebeliği yaparak kalp kırmak vs.. gibi yönlerde geliştirenler, benim için boş teneke...128 Yorumla- +1 yıl
aferin çokiyi bu
- +1 yıl
en güzel cevap
- +1 yıl
doğru demişsin.. artı +
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılDikkatimi çeker diyorlar ama ilk görüşte evet daha sonra korkuyorlar. Saf ve söz geçirebildikleri hatunlar daha çok tercihleri kolay yönlendirildikleri için. Boşa denmiyor zeki kadınlar genelde hep yalnızdır diye.
21 Yorumlaher zaman dikkatimi çekmiştir zeki insanlar..toplumda yerleri çok farklıdır.kendilerini belli ederler..etmelidirler çünkü akıl herkeste vardır ama zekaya herkes sahip değildir.özellikle herikisinede sahip olmak zordur..
11 Yorumlamillet birindeki zeka seviyesini ne bilim birine laf sokmada onu ağzının payını vermede zannediyor aslında bu kalburun tam altı bir nüans.Benim gözümde zeki bir insan sadece kendini düşünmeyen hareketşerinde çok yanlı düşünebilen, pratik hareket edebilen , iyi bir dinleyici olan ve mevzularda empati kurabilen kişilerdir.ha sınavlarda başarılı olupta otomatik plota bağlamışlar var bunlar zeki insanlar değildirler çünkü adam şarteli kapatmış birkere:))
yaşamayı bilen zekidir !10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zeka başka şey akıl başka şeydir. Akıl zekayı kullanabilir ama zeka aklı herzaman kullanamaz. Örnek olarak filimlerdeki kötü adamlar hep akıllıdır ama laboratuardaki kullandıkları bilim adamları zekidir
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Akla zekaya önem veren biriysen tebrik etmekten başka bir şey demem
11 Yorumlaerkeklerin geneli olarak konuşmak istiyorum söylemek isteyipte karizma yapmak için söyleyemedikleri şey bir yanıma çok zeki orta güzellikte bir yanıma taş gibi ama biraz sakar ve aptal bir kız konsa tabiki sakar ve aptalı seçerim çünkü hem güzel hem çabuk kandırırım hem sakarlığı şirin gelir bir erkeğe bir kıza yardım etmek çocuğu konuda sevgilisinden fikir alan yardım istiyen kızlar her zaman erkeği mutlu eder.
00 Yorumla
+1 yılzekilik bile göreceli ilişkilerde. herkes sevdiginin en az belli bir seviyede zeki olmasını ister. kişiye göre değişir bu seviye. zevklere, kültüreya da eğitim seviyesine göre farklılık gösterir. hem kim aptal aptal konuşan biriyle beraber olmak isterki, özellikle kadınlar?
01 Yorumla
+1 yılzeki insanlar dikkatimi ceker evt...hatta sadece zeki insanlar dikkatimi ceker:D
11 Yorumla
+1 yılzeki başka akıllı başka demek. zeki insan uyanıktır devamlı kuşkucu ve kapsamlı düşünür tehlikeli biridir kendisine ve çevresine zarar verir genellikle çok iyi rol yapar seri katiller hep zekidir. akıllı insan ise sade düşünür doğru ve yanlışları helal ve haramları bilir uyanık değildir sınırları bellidir.
10 Yorumla
+1 yılVardı zeki bir arkadaşım buralarda ama sonra üyeliğini sildi gitti yeni bir üyelik açıp buralarda takıldığını düşünüyorum.Ulaşsın bana özledim onu :(
Ayrıca zeka çok önemli kurulan cümleler düşünceler vs... Ayrı bir hava katıyor.10 Yorumlasen benim kayıp ikizim olabilirsin aynen bendede öyle zeki bir insan konuşsun susmasın ben onu dinliyim zeka anlayışım seninkiyle aynı o yüzden açıklamıyorum garip ama birini zeki bulunca ister istemez bana yakışıklı da gelmeye başlıyor
02 Yorumla- +1 yıl
ilginç
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zeki insanları severim ama bu sitede çok yok bence. Yorumlarını beğendiğim üye sayısı da bir elin parmakalrını geçmiyor tanıdıklarım arasından ki birçoğunu az çok tanırım.
08 YorumlaZeki insanlar ile olmanın avantajları var ise dezavatajlarıda vardır, zeki insan dediğin gibi mesajları daha çekicidir ve onu bir çok insandan ayırır hatta yeri gelir senden bile ayırır. Dikkatli olman gerekir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılZeki insanları radarda belirleyip bir şekilde etrafımda topluyorum. Hayatımda çevremde bu insanların olabileceği en uygun yerlerde ve mesafede (uzak/yakın) zeki insanları tutuyorum. Zeki olmayan insanlarla zaten samimi olamam.
00 Yorumla
+1 yılgerçekten çok ilgimi çekerler ama tırsarım biraz da sen kendine uyanık dersin ama o ayakta uyutur seni ( her zaman ki negatifliğim üstümde =/ )
04 Yorumla- +1 yıl
sorudan azcık uzaklaştım gibi geldi =)
- +1 yıl
ok thnx =)
yorum okumuyorum pek, arada sırada güzel cevap vermiş hemcinslerimi görünce helal olsun diyip geçiyorum. etkilenme söz konusu değil hele çekici gelmesi asla!
12 Yorumla
+1 yılzeki insanlar konuşmadan bile anlayabilirya da başka birşey konuşrken bile ne anlatmak istediğini anlar öyle insanlarla konuşmak bişeyler paylaşmak anlamlı oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. zeka ve espri yeteneği olan erkek kadar ilgimi çeken birşey dah yok arkadaş ya.
10 Yorumla
+1 yılZeka bir insanın en büyük sermayesidir.Ama herkezin sermayesi eşit değil tabiki :) Benimde yorumlarını beğendiğim bir kaç arkadaş var.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. zeki birini kilometrelerce öteden tanırım. genelde insanlar zeki ama çalışmıyor çünkü :D
00 Yorumlaben akıllı kadınları severim
düşünen
çok bilen
az konuşan00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılzeki insanları bende severim ama bulunduğum ortamda benden zekisini istemem kabullenemiyorum bide kadının çok zekisinden hep uzak dururum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi zeki adam seviosun
onlardan bir kaç tane biliyorum diosun
ama onların sana verdiği keyfe karşılık adamları onore etmekten kaçınıosun
değişik bir tarz :)06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkeyif deyince aşkın aklına geliyor olması
daha daha ilginç :)
Cevap sahibi+1 yılnedir bu sabah aşkla kalkıp akşam aşkla yatmak
bi anlayabilsem :)- +1 yıl
bu gibi siteler de toplumun temel taşları olan gençliğin eriyişini, üzülerek izleyen biriyim yazmışın profilini .toplumun temel taşı olan gençlerin ne yaptığı sana mı kaldı? üzülerek izliyorum derken neyi izliyosan bizede anlat..ağzın kulaklarına varmış..saman altından su yürütenleride biz izlerken gülüyoruz.
Cevap sahibi+1 yılzavallım benim
gayet iyi bilirsin sende insanın ne demek olduğunu
ama sanırım bir amacın var seninde
olsun olsun amacın neyse yürü nasılsa sanaldayız
dimi !
+1 yılvalla benı aklıyla zekasyla etkıleyecek kız henuz cıkmadı..
hep etkıleyen ben etkılenen onlar oldu maalesef10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOvunmek gibi olmasın benim zeki olduğumu söyleyip pas atan kızlar oluyor demekki var :D güzel ve normal kızlar çoğu
00 Yorumla Bence zeki olmasından daha önce bir adım daha gerektiren birşey var Ego Eğer zekiyse ve egosu hatsafadaysa benim gözümde aptaldan başka birşey değildir
00 Yorumla
+1 yılHayra kullanılırsa sevilir şerre kullanılırsa kısmen sevilir.
00 YorumlaKastettiğin hangisi "Intelligence Quotient" - IQ ya da "Emotional Quotient"-EQ ?
01 Yorumla
+1 yılZeki insanı gözünden tanırım. Ve o iki kelam edip zekasının şeytani olup olmadığına bakarım. Değilse pek bir severim :)
00 Yorumla
+1 yılZeki bir kadından etkilenmemem için hiç bir sebep yok. Bir de kendine bakıyorsa tamam.
00 YorumlaEskiden vardi da artik kimisi gitti kimisi de iyice civitti..
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Merhaba
zeki kızlar ilgimi beninde dikkatimi çeker00 Yorumla
+1 yılSinemada uyarlanan Hannibal Lecter karakteri dikkatimi çekiyor.
00 Yorumlazeki insanlar dikkatimi çekmez zekasını iyi ve doğru şeyler için kullanan insanlar dikkatimi çeker
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Susmak bos konusmaktan cokdaha iyidir bence :-)Yorumlarini, tarzini begendim bir kac uye var elbette :-))
00 Yorumla
+1 yılİnsan da ne eksikse o ilgisini çekiyor. Benim ilgimi çekmez mesela.
Akıllı olsun, karakterli olsun, prensip sahibi olsun, düşünceli olsun ama varsın çok zeki olmasın :)01 Yorumla
+1 yılZeki dediklerin maymunluk yapanlardan bahsediyorsan
onlar zeki değil sadece maymun :)00 Yorumla
+1 yılzeki ve kişilikli insanlar benimde dikkatimi çeker daha sıcakkanlı olurlar burdan moralim bozukken bile yorumlarına güldüğüm zeki arkadaşlar var
00 Yorumla
+1 yılhacı sen zekiliği konuşma ve düşüncelere göre yapıyorsan bence sen zekii olamayabilirisin?
1 düşünce okuyamazsın
2 nerden bileceksin düşüncesinin gerçek olduğunu
3 konuşmalarıda zaten senin aklını çelmek içindir
4
5
6...03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÖnemli olan zeka değil, akıldır. Ben zeki insanları önemserim ama akıllı insanları severim:)
02 Yorumla- +1 yıl
kelime oyunlarında iyisin:)
- +1 yıl
kelime oyunu yapmıyorum. Akıl başkadır zeka başkadır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır.. Sosyal yaşantısı olan bir insan dikkatimi çeker.. Muhabbeti güzel olmalı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı yaklaşımı çok olabiliyor insandan insana fark var.. Zekasını bir yerde kullanıyor ve sürekli onunla ilgileniyor benim tanıdığım bir kısım insanlar böyle en azından..
+1 yılbenimde çekiyor. nasıl başarılı oluyor gibisinden filan .yürüyüşüne bile dikkat ederim ben:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzekilik görecelidir bana göre en zeki insan ahiretine en çok yatırım yapandır
00 YorumlaKendi cevaplarımı dönüp dönüp okuyorum <33
42 Yorumla- +1 yıl
+1 yılevet herkes bana dönüp dönüp bakar ne kadar zekisin diye sırtımı sıvazlarlar niye sırtımı sıvazladıklarını çözemedim şimdi
01 YorumlaVar var. Arkadaş listemdekilerin çoğu mesela...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. zeki erkekler çakal olur ha..sölim bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. zeki insanlar her yerde dikkat çekerler
00 Yorumlakendilerini belli ediyorlar zaten
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılzeki kızlar her zaman 1 adım öndedir :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Zeki erkek candır.
10 Yorumla
+1 yılzeki insanları severim muhabbet iyi oluyor
00 Yorumla
+1 yılgüzel soru. Belirtmek istedim
01 Yorumla
+1 yılZeki insanları severim.
00 Yorumlamal adamla işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılevet, elbette çeker. merak uyandırır
00 Yorumla
+1 yılzekiyeleri hiç sevmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. benim de dikkatimi çeker
00 Yorumlaara sıra oluyor.
00 YorumlaZekiye göre değişir
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne