Sevgilim hediyemi beğenmeyip yere attı 😭😭?

Bugün sevgilime öylesine hediye aldım ben severim hediye almayı neyse bu ilk baktı hediyeye iyimiş falan dedi pek memnun olmadı farkettim ama üzülmedim ilk sonuçta beğenmek zorunda değil tabii. Daha sonra biraz dolaştık eve git artık dedi hiç öyle birşey demezdi neyse bende tamam dedim çantama defter koymuştu elinde taşımamak için unuttu onu almayı. Birbirimizden uzaklaştığımızda benim aklıma geldi koştum arkasından ve aldığım bilekliği parçalayıp yere attı gözümle gördüm. Ve o an gözlerim doldu ağlamaya başladım beni farketmedi bende eve döndüm akşam hediyeyi beğenmedin sanırım diye mesaj attım oda yo çok beğendim düşünmen yeter dedi. Hiç böyle kötü hissetmemiştim. Sizce ona belli etsemmi etmesemmi? Sormalıymıyım neden öyle yaptın diye çok üzgünüm 😢😢😢😢😔😔😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar konuştum dedmki nekadar karaktersiz birisin birde beğendiğini söylüyorsun yazıklar olsun falan dedim oda seninle alakalı bir durum değil seni çok seviyorum lütfen ayrılma beni yanlış anladın bu durumu sana açıklayamam haklısın ama ben senin verdiğin çöpe bile değer veririm kafam karışıktı gidip o bilekliği topladım yerden seni seviyorum lütfen ayrılma deldi. Ve bilekliğin resmini attı. Cevap vermedm. Belki başka birşeye sinirlenmiştir. Ne yapayım dostlar?
Sevgilim hediyemi beğenmeyip yere attı 😭😭?