Eski erkek arkadaşım tehdit ediyor. Çok korkuyorum. Ne olur yardım edin. ?

3 yıldır birlikteydik. En sonunda onun işsiz, meslekimiz olması ve hiç çaba göstermemesi beni kızdırdı ve ondan ayrıldım 3 ay önce. Zaten artık sevmiyordum da. Kısa süre sonra yeni bir erken arkadaşım oldu. Çok mutlu başladık. Ama o eski erkek arkadaşım bana mesajlar atmaya başladı. Ben de erkek arkadaşım olduğunu, beni tahat bırakmasını söyledim. Bu canım daha da sinirlendi. Bu defa benimle yaşadıklarımızı aileme anlatmakla tehdit etti beni. Hatta ablama cinsel birlikteliğimizi, okulumun yazdığını falan her şeyi yazmış. Ben bunları tabi ki ailemden gizliyordum. Sonra onu ikna ettim, ablama yazdıklarının doğru olmadığını söyledi. Yeni erkek arkadaşım çevresinden yardım istedi. Onlar arayıp tehdit ettiler, bir tanesi de kuzeni gibi konuştu ama fayda olmadı. Ablam da tehdit etti yine olmadı. Çalıştığımız yere silahla gelip sevgilimi öldürmekle tehdit etti beni. Herkesin içinde küfürler yağdırdı. Hala içip içip kuzenim gibi konuşan adamı arıyormuş. Aramıza giren herkesi vururum diyormuş. Yeni erkek arkadaşımla olaylar olduktan sonra hep gizli saklı görülüyorduk ama o da baktı ki tehditler bitmiyor, evinin adresini bile öğrenmiş, o yüzden benden ayrıldı. Imkanım olsa seni alıp yurt dışına giderim ama yapamıyoruz, diyor. Bana veya ona zarar verecek siye çok korkuyorum. Ayrıca yeni erkek arkadaşım bu kadar fedakarlık yapmışlar ve onunla çok mutluyum ondan ayrılmak da istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün annesini aradım. Kendisi numarasını değiştirmiş çünkü. Biraz önce de abim aradı annesi ve kız kardeşiyle konuşmuş. Ama abim ayrıntıları bilmiyor tabi. Olay nereye gidiyor, bilmiyorum. Çok korkuyorum.
Eski erkek arkadaşım tehdit ediyor. Çok korkuyorum. Ne olur yardım edin. ?