AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
bikininin iç çamarışırından bir farkı olmadığını düsünüyorum ama bikini giymemekte namuslu olmak değildir bnce.
Hayir dogru deyil. Edepli olanda bikini giyinebilir ve denize girebilir neden olmasinki?
Yakışıyorsa kendine yakıştırabiliyorsa herkes giyebilir ama Ülkem abazalarının bolca olduğu plajlarda sokmam kadınımı bende girmem.
Mayo giyecek hali yok ya ağır başlılık demek konuşmasıyla oturması kalkmasıyla giyinmesi ile değildir
o kadar açık giyinmek iyi bişey değildir ancak her öyle giyinende basit kız değildir, o şekilde giyinen çok kaliteli kızlarda tanıdım, namuslusunuda tanıdım öyle yargılamamak lazım ama yinede giyilmese daha hoş olur
bence takılma kim ne düşünürse düşünsün sana yakışanı giyceğine eminim.
Teşekkür ederim.
namus kalpten olsun yeterki öyle kapalılar varki görüyoz başını örtmüş alttan daracık pantolon giymiş herşey meydanda
Evet bu da ayrı bir konu gerçekten benimde anlatmaya çalıştığım bu giyim hiçbir zaman kişiliği göstermez. Kimse insanın içindekilerini bilemez.
nasılsa herkez sonunu biliyo dinde zorlamada olmaz anca uyarı kimseyi yargılayamazsın belki çoktır ama o bahsettiğim kapalıdan kat kat daha namusludur
aynen öyle..
şunuda eklemek istiyorum ki herkez bilir dinimizde kadının sadece elleri ile yüzü açık olabilir bunun senin sorunla bir alakası yok sadece söylemek istedim
Pardon? Dinimizde kadının saçı kapalı mı olması laızm
evet
bu yorumdan sonra artık birşey demiyorum. herkesin düşüncesine saygılıyım..
konuyla alakalı olmadığını söylemiştim ayrıca saç konusunda ciddimiydin
Ben dinimizde saç örtmenin zorunlu olduğuna inanmıyorum. Ama saçını örtenlere de saygı gösteririm. Ama saçını örtüp de tayt giyen daracık giyinen abartılı makyaj yapan insanlara saygı gösteremem..
o senin bahsettiklerin zaten örtünmek değildir senden bir ricam lütfen eğer varsa evinde kuran-ı kerim bir bak yanılmıyosam nisa suresindeydi örtünmeyle ilgili ayetler
Kuran okuyan biriyim. Nisa suresini de okudum ama bak Nisa suresinin yorumu kişiden kişiye değişir. Benim düşüncem bu o kadar kimseyle tartışmak da istemiyorum..
[>
artık nasıl yorumlarsan
bide buraya bak istersen link
sonuçta, açık birisi nasıl dar giyinince namuslu oluyor da kapalı giyinince mi namussuz oluyor. Ne içirdiler sana? Hani namuz kalpteydi:D kendinle çelişiyorsun. onların kalbini nerden biliosun?
al işte ben ne diyom bu ne diyo şu yorumları bir oku konuyla alakası olmadığını söylemişim dimi
Arkadaşım bak ben ne anlatıyorum sana sen ne anlıyorsun. Şimdi ben ne kadar namuslu olursam olıyım bir bikini giydiğimde beni namussuz düşünen insanlardan bahsediyorum.. Benim giydiğim bikini modeli bu link bunun neresinde bir edepsizlik var söyler misin bana?
buda doğru bir yorum
ben bişey demiyom herkez özgürdür yine savunuyorum namus kalptedir
insanların giyisisi ruh hallerini yansıtır giyisisine bakarak bir kızın veya erkeğin karekterini anlamaya çalışırım namuslu edepli terbiyeli kızlarda öyle bikini falan giymez sen nerde yaşıyorsun
İzmir.
ortam neyi gerektiriyorsa giymeli:) denizde uzun kollu giyecek değil ya:)
ağırbaşlı kız nerede nasıl giyinip konuşacağını bilir. denizde giymesinde sakınca yok
Kesinlikle doğru..
bikini giymeyen, asklı giymeyen kız bana göre kokana kız olarak geliyor aklıma :) link
plajda her bikinili kıza cinsel gözle bakan sapık bir toplum olduk.
Aynen öyle..
katiliyorum size Hanim-kiz. haklisiniz. Bazilari hemen isi tersine cevirmeye hazir ama ben sizi cok iyi anliyorum.
Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Evet şu yorumları okudukça en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz insanlar kalplerini karartmış beyinlerini aldırmış düşüncelerini köreltmiş o kadar gerikafalı olmuşlar ki ben açık saçık giyinelim minnacık giyinelim her tarafımızı açalım demişim gibi benim efendi olmadığımı hanım olmadığımı söyleyenler bile çıktı. Oysa ben dedim ki bikiniyi edeple giyiyorum ailemin yanında giyiyorum özel bölgelerimi kapatıyorum dedim.
Bosversene sen onlari? Uzulme sonucta herkes dusuncesini deyismes sen istiyosun diye. Ben baktim o bikiniye resimde hos bir gorunusu var dedigin gibi ozel yerlerini kapatiyor ve gostermiyor. Ilk defa gordum boyle bikini desem yeridir ama iyi yani.
Bu bikini modeli yetmişli ve seksenlerin retro model bikinisi. Gerçekten en beğendiğim bikini modeli bu hem çok şık hemde oldukça düzgün görünüyor severek de giyiyorum.. Kimsenin düşüncesini umursamıyorum lakin insanların tepkileri gerikafalılığı beni üzüyor..
Bosver uzulme deymez uzulmeye uzulmekle kalirsin onlara bir sey olmaz bence bosver uzulme inanki.
Takmıyorum artık kafama bu düşünceleri öğrendikten sonra..
En iyisini ediyorsun bosver takma.
bikinyle namus kıyaslanmaz,ama ben giymiyorum askılıda giymiyorum,namuslu gözkmek için degil,kendimi rahat hissetmiyorumöyle dye gymiyorum
neyle gireilm denize havuza kıyafetlemi
Evet saçma bir düşünce gerçekten..
gelinlikle gir :D
Bikini esit degldir namussuzluk gostergesi ama tahrik etmek edepsizliktir her zaman vucut hatlarini belli etmeyen seyleri giymek gerekir yoksa gunaha girmis olursun
Evet benimde bikiniden kastım her tarafını belli eden minnacık el kadar birşey değil bikini ama gerçekten düzgün ve güzel duran bir bikini.. Teşhircilik zaten ayrı bir konudur.
Aynen
o öyle keyinir şu şeyle keyinir kimse kimseye garışamaz agır başlı kız bikini kiyebilir lakinki öyle degildir benim söleceklerim bu kadar
bayanlara özel plajı,havuzu olan yerleri tercih ediyoruz ailemle ağırbaşlı bir kız bence erkeklerin arasında girmez ben rahat edemiyorum erkeklerin arasında ama bikiniyle girenlerede saygım var tabii..
gayet normal bence kızın biris yazmış sevgilim havuza boşaldı üstmde haşema vardı hamile kalmam heralde diye onun için dert etme böyle şeyleri mesajı aldın sen :)
:)
Size kesinlikle katılmyorum , terbiye edep ahlak ağırbaşlılık sizin ne kadar müslüman olduğunuzu ve ne kadar iyi bir insan olduğunuzu gösterir...Eğer giyinimiz sorunuzdaki gibi olursa bu söylediklerimle çelişir Allah'ın emirlerine karşı çıkıyorum demiş olursunuz böyle giyinerek... sonuçta nefis ve şehvet var insanlarda edebin yarısı örtünme yarısı da zihninde düşüncedir .
Denize girerken bikinisini giyip çıktığında üzerine bir elbise giyen bir kişinin edepsiz olduğunu nefsine yenik düştüğünü düşünmek gerçekten çok yanlıştır.. Allahın emirlerine karşı çıkıp çıkmadığımı düşünmek kimsenin haddi değildir. Allahla kul arasına kimse giremez, günahla sevap kime yazıldığını kimse bilemez.
Tamam haklısın arasına giremeyiz ama bu bir düşüncemiz olmayacağı , günah olmadığı anlamına gelmez...Bana göre günahtır sana göre olmayabilir bu benim fikrim...Alalh boşuna kural kuymamış , herşey karşılıklı kaşınırsan kaşırlar malesef ,her insan hata yapmaya müsait.
Her insan kendi hatasından kendi sorumlu, kendi günahından kendi sorumlu. Kaşınırsan kaşırlar lafı da gerçekten içinde kaşınma isteği olan kişiye aittir..
Aslında herşey ortamdan ortama göre dğeişiyor , İzmirle , Antalya ile İstanbul plajları bir olamayacağına göre farklılıklar kaçınılmaz.
İzmir plajında insanlar birbirlerini biliyor ve kimse kimseye bakma ihtiyacı duymuyor ama İstanbul plajında herkes birbirine yicek gibi bakıyor burda bikini giymeyi bırak mayo bile giyemem.
Sebebi basit ; Yaşam koşulları , yetişme tarzı ve bulunduğu bölgenin koşulları...Ama bana göre İstanbulda'kinin öyle bakışı İzmirdekinin masum iyi niyetli olduğunu göstermez kesinlikle.
İzmirde kimse kimseye bakmıyor en azından ailemle gittiğim yazlığımızın olduğu denizde öyle bakan yok gerisi beni ilgilendirmez.
hayır tam tersi bir kız bikini giymiyorsa saklamak istediği birşey vardır diye düşünürüm :/
şu kalıplardan bir kurtulamadık, sokakta başörtülü gezenlerin de neler yaptığını biliyoruz...
Kesinlikle bende bunu anlatıyorum. Ben kendimi biiyorum beni bilen de biliyor. Kimseye ne kadar namuslu olduğumu da anlatmak zorunda değilim. Türbanlı görüyorum oho bir sürü sevgili değiştirmiş sokak ortasında öpüşüyor. Benim bu zamana kadar 1 tane bile sevgilim olmadı mini eteğimi de edepli giyerim bikinimi de edepli giyerim. Ama namussuz gözüyle bakılması beni üzüyor. Ve böyle düşünen insanlar da varmış yorumlarda görüyorum..
sana katılıyorum bende kapalı bir bayan olmama rağmen sürekli bakışlar beni rahatsız ediyor
peki bikini giyenleri namussuz edepsiz ahlaksız görüyor musun kapalı bir bayan olarak bunu cevaplar mısın tüm içtenliğiyle? ayrıca mesaja cevap veremedim özel de senin..
hayır görmüyorum çünkü bu insanın içinde olan birşey ve tamamen kişilikle alakalı. öyle kapalı insanlar var ki inan açıktan daha beterler. bence böyle kıyaslama yapmamak lazım. bu arada son ki cümlenide anlamadığımı blirteyim. :))
O zaman düşüncenize saygı duyuyorum. Haşeme giyip de içine hiçbir şey giymeyip her tarafını belli eden bayan bile gördüm ben.. Mesaj atmışsınız ya bana arkadaşlara açık mesaj gönderme özelliğiniz bu yüzden cevap veremedim diyorum :)
beni ekleyin öyleyse :)) ben ekleyemiyorum :))
Kimseyi eklemiyorum kırmamak gerekirse :(
yok önemli değil ok
Alakası yok ama ben kıskanırım sevdiğimi :) çözüm düşündümde bulamadım valla :)
Sevgilisi meselesi ayrıdır o konuda birşey diyemem. Sonuçta sevgilim varsa tabi daha da usturuplu giyinmeye çalışırım millete vücudumu göstericek halim yok..
hay ağzını öpiyim lafın gelişi :)
:)
ağırbaşlı kız bikini giyemez diye bişey mi varmıs ikisi farklı konular biri karakter biri giyim
Öyle düşünenler varmış..
herkes ben mı (: ağırbaşlı kız dersen benım aklıma gelen yerınde konusan konusunca boş konusmayan tutarlı biri gibi bişey geliyo ister türbanlı olsun ister bikinili ister siyah ister sarısın
Evet haklısın bravo
türkiyedeyiz canım aaa denıze bikinile girilir mi battanıye sarıp grecek denıze
boşver sen söylenenlere herkesin kendi kararı kimse kimseye karışamaz
Ben söylenenlere aldırmıyorum. Ben sadece önyargılarımızı kıramadığımız ve insanları giyimlerine bakarak iç dünyalarını bilmeden yargıladığımız için üzülüyorum.
insanoğlu işte bazen bende yapıyorum o dediklerini elimde olmadan
Evet bunu yapan çok var.. Bende bunu yapmamaya çalışıyorum, yapmamak da en güzeli.. Tamam bazı şeyler vardır çok yadırganıcak şekildedir bu apaçık ortadadır buna lafım yok mesela daracık bir taytla sokakta dolaşmak, minicik bir etekle dolaşmak..
ya onlarında kendi kararları işte, bizlerin bakmaması gerek bence sonuçta özgürlük
Evet..
bikini giymek baslı basına bir saçmalık bence acayip acık ben bir bayan olarak rahatsız oluyorum
nasıl birşey giymek lazım peki ?
Alakası yok. Çıplaklık kriterim olmaz ama sırf erkek için soyunanlar dediğin gibi
bana kalsa cıbıl girerim en rahatı o da, öküz çok işte.
önemli olan tavırdır ne giyindiğin değil. ;)
Kesinlikle öyle..
benim sevdiğim kız bikini giymesin ortalıkta o kadar abaza varken olmaz durum bu erkek olmadığı yerde istediği gibi giyinsin ama bir abazaların benim kız arkadaşıma bakması gururumu kırar ve bende dayanamam döğüşürüm
Peki sen sevgilin olmayan bikinili kızlar için de aynısını düşünüyor musun ?
evet onlarda giymemeli ben bakmam arkadaş günah haram giymesinler müslüman ülkede yaşıyoruz
Müslüman ülkede yaşadığımız gerçekten çok belli oluyor biliyor musun..
belli olmadığı için belli edin sizde arkadaş bak kadınlar plajıda giymelerine karışmam ama ulu orta yerde bence olmaz
Tamam işte sen bence ne demek istediğini anlatamıyorsun. Aslında bahsettiğimiz aynı şey. Benim bahsettiğim düzgün bir bikini giysin bayan denizine girsin ama denizden çıkınca da bir elbise giysin öyle her tarafını açıp güneşlenmesin..
sen belitmemişsin ki kadınlar plajı diye kız :) bak beni rahatsız eden etraftaki erkeklerin bakması yoksa kadınlar plajında umrumda olmaz sonuçta seviyorsak kıskançlığımızdan :)
ohoo birde kadınlar plajı çıktı ben kadınlar plajına gitmiyorum abimle babamla annemle kuzenimle yazlığımıza gidiyorum ve böyle bir durumda gelmiyor başıma neyse kimse kimseye bikini giyince namussuz gözüyle bakmıyorsa herkesin düşüncesine saygım vardır..
namusuz gözüyle bakmıyorum sadece kıskanıyorm
tamam o zaman sorun yok:) bu konuda saygı gösteririm.
bu arada gözlerin lens mi doğal durmuyor gibi sanki
Kendi gözlerim.
ala ala parlak duruyor demek ki ışıktan
elamı yeşil mi çok tuhaf bir rengi var anki ama güzel
Işıktan. Ela.. Teşekkürler.
menimk ide ela ama bu kadar açık renkli değil koyu benikisi ondan emin olamadım sordum
Bilmiyorum gözlerimin ela olduğunu düşünüyorum çünkü bazen bal rengi bazen yeşil bazen kahverengi oluyor sürekli renk değiştiriyor..
ett benimki de karanlıkta kara oluyor :))
Doğrudur.
bişe demedik şaka yapalım dedik alınmıyon demi ?
Alınmam.
tamam (:
gayet iyi bakıyorum.Hatta bu yaz ekip halinde baktığımız oldu.Önyargı falan yok direk baktık.
ağırbaşlılıkla bikininin alakasını kurabilen ilk insansın tebrikler:)
Yorumlara baktığınızda bu düşüncenin nerelere kadar gittiğini görebilirsiniz..
Anlaman için bir kütüphane dolusu kitap okuman lazım:)
edepli bir kızın mayo, bikini açık kıyafetler giymesi uygun olmaz. haramdır haram...haramı bilmiyorsan zaten diyecek bir söz yok.
Gören de 5 vakit namaz kılıp inzivaya çekiliyorsun zannedecek. Ne var bunda arkadaşım tatil beldesinde aç abaza itler olmadıktan sonra ? Değiştirin şu kafayı edep yerlerini mi açıyorlar ?
blackss86 ağzına sağlık kardeşim..
blackss86 nevar bunda demek olmaz.. dinin hükümleri bellidir. lakin kimsenin bunu yaptırmaya zorlama hakkı yoktur..
din kuralları senin dünya görüşüne göre düzenlenemez. erkeğinde hanımlarında nereleri açık olabilir nereleri kapanmalıdır bellidir. eğer İnanıyorsan İman ettim Diyorsan uymalısın. ha inanmıyorum diyorsan karışmam sana. istediğin gibi yaşa.
Bikini giymek de mi haram. Hahah bu yobazlardaki kafa neyin kafasi amk ya hayati yasayamadan geberip gdecekler
kim ne istiyorsa giysin
senin din-ahlak kültürünü severim ben. çok merak ettiysen ölüdeniz'e gel temmuzda bebiş yüz cük.
Ben din-ahlak meselesi yapmadım burda hatta bikini giymeye karşı çıkanlara tepki gösterdim yorumlara bakmadan sanırım yorum yapmışsınız.. Ölüdenize de geldim o gördüğüm manzara beni ilgilendirmiyor herkes kendinden sorumlu. Bende izmirdeyim..
ölüdeniz<3
saydığın karakterde olan biri bikini falan giymez !
doğru değil ruhu giymesin bedende değil ruhdadır o*luk
Sen boşver onları, denize eşofmanla mı gireceksin.
Eşofmanla, haşemayla girenleri de görüyoruz zaten.. Onlara bile yicek gözle bakanlar var ..
Yapacak bir şey yok.Ne yaparsan yap, birileri eleştirecek.
Kesinlikle haklısınız.
Zaten erkekler kızları çıplak düşünebiliyor. Bikini olunca çok az bir işleme gerek kalıyor. :)
Gene boş geyikler dönmüş sitede.
hiç aklıma öyle şeyler gelmedi giyebilir
terbiyeli kız kendini sergilemez başkasına
++++++++++++++++
kesinlikle yanlışşşş. ne alakası var
katılyroum sana
Teşekkürler :)
ağırbaşlı = asi hatun
bikni giymesn gtsn şort giysin arkadaş
kızlar bikini size çok yakısıyor
o zaman derim ki altı şiş üstü kebabhane :P
ne alaka bacım
Yorumları okursanız alakayı görürsünüz :)
Tabiki doğru değil .
toplum abaza
taşlanmalı kesinlikle.