Subayların aşk konusunda çok çok çapkın olduğunu biliyorum buna rağmen bir subayla evlensem çok mu aptallik yaparım 😒
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
89 ülkede görev yaptım bir kıza ters gözle bakmadım sebep göz zınası vermesin rabbim o yuzden gozlerin nur olduğuna inanırım nur ki ahirette kılın bile hesabını alacak rabbimin bana bunlamı geldin demesinden den korkarım DOLAYISIYLA B DİYORUM !
rutbe değildir asl olan adam olmaktır gerisi traş !
Evet sen aralarında 10 da 1 sindir 2 bile zor çıkıyo ama malumun subay sendromu diye bişey var genelinde kafamı karıştıran bu
çapkınlık ayrı bir mevzuu ben gemiye binmedin bınen arkadaşlarım oldu sonu hep husran o yuzden sana tavsiyem subaydır uzmandır vs dir ote karekterine bak ters bır durum varsa gerekirse bu özelliğini beğenmıyorum de değişmeyecektir inan askerlik bir kalıp gibidir nasıl ince ince işlersen o kadar meyvesı guzel olur ben askerlerimi hayatımda ezmiş adam değilim ama gel gelelim özel hayatındaki sıkıntısı askerliğe yansıtıyorsa o zaman bende sigorta atar karısıyla papaz olan çok ast subay çeker benden onun için sana tavsiyem psikopatlık derecesine bir bakı ver çunku ben psikopatının da psikopatıyım !
Şu an cidden yazdığın da bişey anlamadım neyse 😁
diyorumkı karekterıne bak hanııııım huuuuuu !
Tamam be ne bagiriyon 😂
Ben olsam benle evlenmezdim ayrıca bildiğiniz gibi çapkın değiliz iş bazen çok yoğun ve psikoloji çok da bozuk olabiliyor katlanacak kız az bulunur
Ona katlanmak problem değil Şark a gitmekte problem değil problem olan klasik subay sendromu.. benim babamda subay biliyorum neyin ne olduğunu
Hayır 13 14 yaşında kuleliye başlıyorlar full erkek sonra harp okulu 3 5 habiş dışında kız yok sonra mezun olunca iyide maaş alınca bir kendinden geçiyor bu arkadaşlar hani kız mi o gibi nerde hemşire nerde öğretmen.. böyle Teğmenlik zamanı çok hızlı geçiyor ustegmenlikte birazcık daha akillaniyorlar subay sendromu bu işte benim korkum bu kadar cılkını çıkaran bu arkadaş evlendikten sonra yine aynı şeyleri yapar mı?
Zaman diyim o zaman
Bazen egomu kasıyonuzz sanki çok merak ediyorum baya egoist gördüm hatta onu geçtim biri oruç tutmazsak günahımızı alacağını söyledi :))
Kulelide sevgilisi olmayan sigara içmeyen kaç kişi vardır acaba
@aşırıosmanlıcı yok kardeş neyin egosunu kasacam ben günlerce aç kaldım susuz kaldım günlerce uykusuz kaldım kurstan kursa sürüklendim hatta bir karakolda daha yeni kar var diye 10 gün ekmek gelmedi öyle sandığınız gibi değil herşey ayrıca o lafı diyeni allah affetsin banane milletin günahından. Ego kasacak bir artım yok yani.
Komutanım Allah yardımcınız olsun millet bir menteş kampına dayanamıyorken sizin durumunuz zor ama bazı komutanlarımızı anlamak bazen zor oluyor şu hele oruç meselesinde çok şaşırmıştım, oruç tutmayın günahınız bana denir mi?
Kim demiş çapkın olduklarını şehir efsanesi bunlar ; benim gödüklerimin hepsi çok iyi birer eşti , bir elin beş parmağı bir olmaz.
Benim babamda subay ben işin içindeyim neyin ne olduğunu biliyorum 😊 sevgilimde üsteğmen bütün devreleri de biliyorum fena yani bunlar sana melek gozukmuslerdir dışardan çooook beyefendiler maşallah 😂😂
Öyleyse evlenmeyin sizde.
Aslında seviyorum ama evlenmiyecegim kızların çoğu diplerine düştüğü için ben hicc ugrasamam öyle şeylerle 😂
Çocukluk arkadaşım subay hem de denizci şimdi evli gayet iyi yanı bilmiyorum bence genellemeyin :D
Tabi karar sizin.
@H-PuNiSheR @Sevişgen-Tilki @Gebetto 😀 kızlar ilgi alanıma girmiyorlar siz el atın duruma
@Gebetto komando 😂
Cevap
15Cevap
çapkınlıgı geçtik asker ve polisle evlenen kimi tanıdıysam psikolojisi bozuk sinir hastası olmuş. çünkü stresi aşırı bir iş
Sabah akşam silahlarla uğraşıyorlar.
Simdiden bozdu psikolojimi zaten 😂😂
Sevdiğin insana göre yorum yap mesleğine göre değil ön yargılara göre değil ONA göre yorum yap o nasıl biri bunca zamandır onunlasın güvenmiyor musun
Ben zaten subay kızı yım ve hep aralarında büyüdüm ne olaylara şahit oldum bilemezsin mesleğe bakıp evlenmeyi düşünmüyorum öyle olsa zaten subayla evlenmem çünkü ben mimarim bana herzaman engel olucak guvenmesem kafam karışmaz tek guvendigim erkekte diyebilirim ama subay sendromu diye bişey var ona çok yakalaniyorlar
Capkinlik degil ama ruhsal olarak cok saglam olmuyorlar. Stresli bir isleri var sonuçta
ben astsubay çocuguyum asker camiasını bilirim olanıda var olmayanıda var
Ben subay çocuğuyum olanida var iyi saklayanida 😂
insanın karakteri olmadıktan sonra ne meslek yaparsa yapsın boynuzlar saçmalığa bak bunun mesleğimi olur
Vaktin varsa oku asagidaki yazılanları aynı şeyleri tekrar anlatmayacagim
Subay'mi Asker oldugu icin saygi duyarim yoksa umurumda degildir :)
Hatta babam cok subay kovalamistir :D
subayla evlenilir evet burdan tum subaylara soyluyorum merhaba
İnsanın iyisi kötüsü karakteriyle alakalıdır meslekle ne alakası var. Her subay çapkın olur diye bir şey mi var allahtan korkan zinadan kaçan ne subaylar var kişiyi mesleğiyle değil kişiliğiyle ahlaklıyla değerlendir
10 da 1 bilemedin 2 belki oda
benim bir arkadasım vardı babası subaydı gecesı gunduzu yoktu hep calısırdı asabıydıı cokta ciddiydi bir kere yüzü gülmezdi adamın
Yok bizimki öyle değil babamda subay benim çevresine sert bize pamuk.. sevgilimde öyle çok güleç komik tir beni korkutan subay sendromu
o zaman sorun yok canımm sevıyorsan evlen
Neden evlenilmesin? vatanı görevini yapan bir insanımız Türk askeri ne kadar güzel bir şey hemde
çok değil canım aptalın önde gideni olursun bir rütbeli ile evlenilir mi hiç
Çok zor olduğu kesin iyi düşünün
ben evlendim sen yapma pişman olursun
Niye evlenilmesin canım. Evlenilir.
Tehlikeli 😂
Alakası yok inan bak :)
Alakası var mı diye sormadım çok alakali olduğunu biliyorum 😂
Yok anladım rahat ol demek istedim
Karakterle alakalı bu meslekle ne alakası var?
Hepsi bir değildir sonuçta
çapkın oldukları doğru kuzenimden biliyorum :D
Onu kim diyor palavra bence
ewlen de gör. içi seni dışı beni yakar.
Asker candir ya ♡♡
Neden ewlenilmesinki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar