Öncelikle selamlar. 2009-2013 arası biriyle bir sevgilik yaşadım. O Zaman'dan beri hayatımda biri yok ve 1,5 yıldır kapalıyım. Eski erkek arkadaşım ( sözde benim yüzümden) nişanlandı. Ama kızla nerdeyse 2 yıllık ilişkisi var. Konu şu x 2 yıldır 2-3 ayda bir beni hep arar. Sadece konuşuruz. Ama konuşma ilerledikçe konu cinselliğe kayıyor. Ben konuyu kapatmaya çalışıyorum "işte sen hep böylesin hep beni soğutuyorsun hep senin yüzünden böyle şeyler oldu deyip" duruyor. Ben de bazen onun konuşmasına izin veriyorum açıkçası. Sırf konuşmayı sürdürelim diye. Çünkü ben ondan çok etkileniyorum. Ve seviyorum. 3 aylık nişanlı. Yine beni arıyor ve görüşmek istiyor. Oda kiralamak istiyor. Saçlarını çok özledim sadece sarılıp yatmak istiyorum diyor. Şimdi mümkün olduğunca dobra olun ve dürüst konuşun. Seviyor mu beni kullanmak mı istiyor ben büyük bir günahta mıyım?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Seninle tek amacı cinsellik başkası varken seninle olmayı seçiyor ise bu karakterini ve sana verdiği değeri gösteriyor Ve gerçekten o hotel odasında sadece uyucağınıza veya sarılacak hikayelerine inanıyor musun? Neden hala peşinde dersen takıntı yapmış seni cinsel yönden belki bu yüzden peşindedir ve adam olan gerçekten seviyor ise basar nikahı yanına alır böyle kaçak göçek güreşmez
Seni sevdiği için değil kendi için seni kullanmak istiyor sende istiyor isen sorun yoktur ama beni seviyor vs diye gidersen ancak kendini kandırırsın o odaya gidiyor isen herşeyin sorumluluğunu almaya cesaretin varsa gidin inandım pişman oldum diyenlerden olmayın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende seviyorsun oda iste ne diye uzatiyorsunuz? Sadece sarilip yatmak istiyorum diyen bir erkek seviyordur. Seni 2 yildir unutmamis ve o kiz belki aile baskisiyla biri bilemem ama cocuk seni SEVIYOR. Don ona don ve yeniden bir sans ver.
18 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? Yorumun herkesin yazdıklarından çok çok farklı. Belki sen doğru yerden bakıyorsundur ama ben kolay kolay birini hayatıma alamam alamadım da. Ya yapamaz yine ayrılır Ada'mın evlenişine seyirci kalırsam?
Cevap sahibi+1 yılBen baska birilerinin yorumunu okumadim onlarinki gibide yapmam her ne yazdilarsa cunku suruye ayak uydurmak ruhumda yoktur. Bence herkes her iliski her durum bir sansi daha hakeder. Sagligin bozuldugunda hucrelerin sana ne olursa olsun sans verip seni ayaga kaldirmiyorlar mi? ya da daha genis dusun ne yaparsak yapalim Allah bizi affetmiyor mu? Samimiysek ve gonulden istiyorsak? Iste bu yuzden ilerde keske dememek icin sans vermelisin. Adam seni 2 yildir unutmadiysa sadece baska birinde seni aradiysa , aramaya calistiysa ve goruldugu gibi onuda yapamamis... Sende etkileniyorum seviyorum diyorsan hala neyi bekliyorsun bunu anlamadim? Karaladiginiz sayfayi silin atin diyorum ben. Kaptirmaya devam mi edeceksin yoksa kapicak misin hadi harekete gec derim ;)
Soran+1 yılYa var ya bütün herkesin yorumu bir yana senin yorum bir yana şu an içimde :)) çok güzel konuşuyoruz. Ona Nasıl içim gidiyor biliyor musun. Sırf benimle biraz daha konuşsun diye onun öyle konuşmasına bazen izin verdim. Ve sürekli beni suçlamasından dolayı belki de benim yüzümden oldu diyorum hep. Benim yüzümden onunla oldu. Ve senin söylediğin gibi onu göz göre göre başkasına kaptırıyorum. Sana çok çok çok teşekkür ederim Cidde'n ufkumu açtın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Okudum assagidakilerin yazdigini kullaniliyorsun falan demisler acaba kendileri neler yapiyor : D Ask bu kadar kolay mi ya vazgecmek bu kadar kolay mi? Kullaniliyorsun ne demek ya siz en basindan beri bu iliskinin icinde miydiniz : D Emin ol canim orda oyle diyenlerin hepsi daha dogrusu herkes sevdigine ama gercekten sevdigine bircok kez , defalarca sans vermistir cunku cok sevmistir esi benzerini yasayamaz kimsede o sevginin yuzden... Sadece kalbinin sesini dinle , mantik her zamanda mutlu etmez insani.
Cevap sahibi+1 yılBak birde sunu soyliyim kullaniyor demisler ya. Oyle zevk icin seni arasaydi etsydi bak yanindakide kiz onu kullanirdi demi : D Seni unutamadigi icin ozledigi icin arzuluyor adam gormek istiyor. Varya biz millet olarak on yargilarimizdan kurtuldugumuzda cag atliycaz : D
Cevap sahibi+1 yılEig icin tesekkurler. Iliskinizi tam net bir sekilde bilmiyorum ama benim yorumladigim sekliyle inanki kimse 2 yil ugrasmaz sen bitirdin gel barisalim bak unutamiyorum diye. Assagiya bir teyzede nisanlisina yapamadigini sana yapicak yazmis : D Ulan kiz nisanlisi istese yapar demi : D Evlenicez der yapar. Adam seni arayip unutamadim diyor ama :D
- +1 yıl
Allah askina bu kadar safmisiniz siz sarilip uyumak hikaye cibsellige kayiyo diyo adam nisanli slkizla iliskiye girip nisanlisiyla evlenir hic akliniz calismiyo
Bu gün onu aldatan. Ona ihanet eden yarın size aynısını yapmaz mı? Nişan ki bir evlilik ahdidir. Öyle adam her çiçekten yararlanmak için her fitneye başvurur. Siz yanlış yapıyorsunuz. Onu kaale almayın. Yoksa kıza yaptığınızın aynısını siz de yaşarsınız etme bulma dünyası. O çocuk evlilik arefesinde size bir oda kiralayıp sizinle olup sonra sizi yine bırakır. Ya da kızı bırakır. Sevgi gibi bir şey degil onun yaptığı.
12 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü beni ortada bırakır yani ☺️. Nişan konusu beni çok gerdi zaten sevgili olsalardı yine neyse ayrılırlardı acımazdım. Ama nişanlı. Kızın hayallerini hayatını yakamam onun da ailesi var. Sadece x in başını yakabilsem
Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Günahtasın günahın büyüğü küçüğü olmaz bu bir ikincisi ise kullanıyor hemde fena kullanıyor üçüncüsü sarılıp yatınca s/ikş kalkıcak zor kurtarırsın kendini üçüncüsü kiralık ev en çok baskın yenen evdir dördüncüsü konuşmayı kes yoluna bak zira eşide seni öğrenirse o beddua senin yüzünü bidaha zor güldürür al sana dobra dobra sözler ile anlatım
21 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın. Çok sağ ol.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
30Cevap
+1 yılSeni kaşar olarak değerlendiriyor evlenmeye değmez ama ara ara görüşür kendimi unutturmam evlenincede kullanırım diyor seninde kızlıgını kaybetmeni bekliyor yanı evlenmeni bence direk sil ya da onunla seks yapamak hoşuna gidecekse devam et ama gelecek ve sevgi bekleme ok.
22 Yorumla
Soran+1 yılGerçekçiliğin için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim üzülmeni istwmezdim ama gerçekler acı oluyo işte naparsın ya dünya :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılo seni kullanmak istiyorda ben daha dobra konuşuyum sen niye kapandın ne için kapandın diye sorsam allah kitap dersin bide yaptıklarına bak içiniz neyse dışınızda o olsun sırf dışardan bakanlar iyi konuşsun diye başınızı kapatıp başka yerlerinizi açmayın
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce 'bir yerlerimi' açmadım açmam da. Açıkken de açık değildim. Biraz daha eleştirel yaklaşsanız? Salaklığıma mesela.
- +1 yıl
ben onu mecazi söyledim ama sen anlatmak istediğimi anlamadın kendni kullandırıyosun işte bunun daha açık bir yanı yok senin yüzünden gittim başkasıyla nişanlandım ne demek
Soran+1 yılYok ya anladım aslında da işime gelmiyor sanki. Çok yanlış yapıyorum
- +1 yıl
bunu kendine itiraf edebiliyosan sorun yok
+1 yılSeni sevmiyo kullanıyo büyük ihtimal seninle birlikte olup bir daha aramaz bile madem senin yüzünden nişanlanmış ayrılsın ozaman çokmu zor sevmediği biriyle iki yıl çıkıp nişanlanmaz kusura bakma ama onunla yapamadığı senle yapmak istiyo sence seviyomu seni bacım bukadar saf olmayın seven Ada'm gelir sana oda kiralıyacagına benimle evlen der hevesini alır senden atar kenara bir an önce bitir bu ilişkiyi
12 Yorumla
Soran+1 yılAda'm sözde yarı hacı tamam öyle şeyler konuşuyor ama bana dokunacağını sanmıyorum. Ve inanmıyorum aynen ben de 2 yıl sevgili olup nişanlanmak kolay değil bence. Beni farklı numaralardan arayıp işletiyor bir gün boşluğuma geldi ona başkasının adıyla seslendim. Ahmet sen misin gibisinden. Neymiş o an herşey bitmiş. Sen 2 yıl sevgili kal ben bir an başkasının adını anayım. Yok salağım ben.
- +1 yıl
Can'ım benim sarılmak istiyorsa bunu dışardada yapar niye oda kiralıyo araması sorması yanıltmasın seni inanarak sevseydi seni senden başkasına gitmezdi bunun adı aşk degil istersen git ve gör neler oluyo
Sizce bunun sevap nerdesin de? Yargılamak haddim değil , siz be anlattığınızı biliyorsunuz değilmi 'nişanlısını benimle aldatıyor ' sevgiyi bunun hangi noktasına yakıştırıyorsunuz? Onu sevmeniz suç değil , ona sevginizi ezik kılmanız suç !
22 Yorumla
Soran+1 yılYagılayın yargılayın. Suratıma iyi bir laf çarpın. Çok yanlış yapıyorum. Kim bilir onun gözünde ne küçüğüm ne ucuzum
+1 yılYa bu kadar da insan kör olamaz ya seni sevse senle nisanli olurdu o kizla degil akli fikri cinsellikte seni cinsel obje olarak goruyo tuvalet kagidi gibi kullanip atcak iki kulaginin arasinda bulunan o seyi ara sira kullan sen bu kadar degersz degilsin
10 YorumlaYaptığın öncelikle doğru değil, işin günah boyutu da çabası. Kendini bu tür bir kötü duruma sokma derim; ya nişanlısı ile beraber olsun ya da sana dönsün, denklem aslına bakarsan çok basit. Sonuçta günün birinde tamamen duygusal açıdan mahvolmak var, yuva yıkmak var, vicdan azabı var, yakalanmak var...
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor sevse zaten direk nisani atar sana geri donerdi. Olan sadece sana olucak o evlenip sadece cani isteyince seni gormek isticek. Geri dondugun de ise onun yanin da karisi olucak senin ise ellerin bombos kalicak. Pek uzatma derim ben daha ne kadar boyle gidebilir?
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. An itibariyle engellemeye karar verdim. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ne demek rica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanıyo tabiki de seni sevse ne olursa olsun gerekirse ailesini karşısına alır yine seninle olur nişanı atar yapar yani bişey hayatında sadece sen olursun yani. Belliki nişanlısıyla böyle şeyler yaşayamıyo sana geliyo
16 Yorumla
Soran+1 yılOdada onunla kalmayacağım kesin. Onu sınasam mı yoksa bıraksam mı
Cevap sahibi+1 yılOda da onunla kalmayacağını mı sanıyosun?
Soran+1 yılKalır mıyım? Kalmam ya. Diyorum ki o odayı kiralasın onunla görüşmeye gideyim gelmiyorum diyeyim? Zorlayacak hali yok ya?
Cevap sahibi+1 yılBak gidersen emin ol onunla aynı odada kalırsın sonuçta ateşle barut yanyana durmaz. Zorlamaz ama sonuçta sen hala onu seviyosun ve ona yenik düşersin yine aynı şeyleri yaşarsın
Soran+1 yılHaklısın. Bitmeli
Cevap sahibi+1 yılYa bide şu açıdan bak sen o kzın yerinde olsan yani onun nişanlısı senin arkandan böyle şeyler olsun ister misin? Yapma yani yuva bozanın yuvası olmazmış
+1 yılSana oyle birinden hayir gelmez. Kendin icin yapilmasini istemedigim birseyi baskasi iicn sende yapma. O kizinda hayalleri var ustelik onunda bilmesi gerekio bu serefsizin yaptiklarini. Seni adam gibi sevseydi once o kizi birakirdi gerci nekadar guvenebilirsinki su saatten sonra bence iyi dusun?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinizde 5para etmezsiniz eski sevgilin olabilir ama şuanda başkası ile beraber ya ondan ayrılacak sana gelecek ya da elinin kızının günahına girmicek sana gelelim seviyor olabilirsin sende başkasının nişanlısına bakmıcan postayı koyacan beni bidaha arama dicen okadar basit bu ne ya kim kime dum duma
12 Yorumla
Soran+1 yılYani çok oldu öyle beni bir daha arama çok dedim o da aramamaya karar verdi çok kere 4 kez hat değiştirdi ama yine yine aradı
Cevap sahibi+1 yılOzaman nişanlısına ya da ailesine söylicen
+1 yılIntikam alma hırsıdır şimdilik. Ama seviyorsan eğer onu elde edebilirsin. Istediğini ver ama elden kaçırma. Şunu da söyliyim nişanlısıyla Şu an mutlu değil ve ilerde de olmicak
12 Yorumla
Soran+1 yılBana beni kullanıyor gibi geliyor. 2 yıl ya? Hadi başkalarıyla çıkıp ayrılsa sevmiyor derdim de 2 yıl bir de üstüne nişanlılık.
- +1 yıl
Bellki alternatifsizliktendir. Karşına alıp konuştur onu bir şekiilde. O seni yoklamasın sen onu yokla
+1 yılKonuşmaları kaydet nişanlısına gönder böyle bir insanla olmayı haketmiyor, tabi ki senin yaptığın da yanlış sevdiğin için taviz veriyosun ama kendine gel artık onu nişanlısından ayır sen de numaranı değiştir yoluna bak kullandırtma kendini.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl- Nişanlısı ile hayatı yoktur, o yüzden her kudurduğunda sana geliyordur.
- Senin onda sağlam bir izin vardır O iz dolayısıyla seni atamıyordur.
Tanımıyoruz elemanı kesin bir şey diyemeyiz.13 Yorumla
Soran+1 yılYa işte beni en çok şok eden Ada'm yarı hacı? Ciddi anlamda kötü bir niyeti Nasıl olur anlamıyorum. Ya da ben mi çok salağım
Cevap sahibi+1 yılEtikete bakma, ürüne bak. Benim ev sahibimde komiserdi, ben şehir dışına çıktığımda evimde çok hoş birleşmeler yaşanıyordu :)
Soran+1 yılUpsss.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünahtasın, cinselliğe kayıyo diyosun e buda bariz kullanıyo, nişanlısına sadakati olmayan biri nasıl karaktersizse, nişanlısı olanla böyle konuşan sende ayne derece karaktersizsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yıladam başkasıyla nisanlanmis yani evlilik yolunda bir adım atmış fakat seninle cinsellik konusuyo
sen kapandim diyosun ve onun seninle böyle konuşmasına izin veriyorsun? oda tutalım sarılıp yatalkm diyo ve sen bu kabul edip etmemeyi düşünüyosun hepsini gectim nişanlı oldugu kiza yazik değil mi? sen ve senin gibiler insanı dinden imandan sogutuyosunuz yazık gerçekten yazık00 Yorumla
+1 yılSen yanlış olduğunu bildiğin halde sadece vicdanını rahatlatıyorsun burada. Sadece de sarılıp uyumasını sen istemezsin o durum da
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu anlamiyacak kadar salak olmak gerekir kullaniyor iste seviyorumu var bunun. Ayrica nisanlisi olan biriyle seni sevse bile onun olcan yani Allah akil fikir versin
10 YorumlaBence senle cinsellik yaşamak istiyor sarılmak için oda kiralamaya gerek yok. Birde kapaliyim dedin böyle bisey inançlı birisi için uygun değil
İnanç kapanmayla bitmiyor bunu yargılamak için söylemiyorum bence konuşmam bile uygun değil10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sence seni seviyor mi
Bu durumda olan birisi eğer seni seviyorsa sana gelir ama bunun seni kullanmak gibi bir durumu var geldi bana10 Yorumla
+1 yılBu hikayenin kotu insanı sensin bunun için bahaneler üretmemek gerek. Vazgeç bu ilişkiden lütfen.
10 YorumlaSakın gitme. Bence sarılıp uyuyacak bir tip değil..
10 Yorumla
+1 yılYedekte birinin olmasi her zaman iyidir, aman dikkat et canim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. sen büyük bir günahtasın , çocuk seni sadece kullanıcak sakın izin verme hayatının hatasını yaparsın bidaha o çocuklada konuşma düşün aynı şey senin başına gelse senin nişanlın eski sevgilsi ile konuşsa naparsın?
00 Yorumla
+1 yılBence sevmiyor. Nişanlısı vermiyorsa, adam senden bekliyor bence yolunu ver. Seni sevse onu bırakır sana gelir zaten. Senden cinsellik isteyen adamdan aşk bekleme. Allah kabinr göre verir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni scik ve net sekilde kullanmak istiyor. Sen neden izin verme eşiğindesin? Yazik olur sana...
Birak ne yapiyorsa yapsın; yanindakine saygisi da yok o adamin, yazik ki ne yazik. Bu gunahtan kurtul biran evvel00 YorumlaO kızla evlenecek seninle de hevesini alıyor bu kadar net.
10 Yorumla
+1 yılkendine yakıştırıyorsan ne mutlu sana, tek derdi cinsellik anla bence bunu.
10 Yorumla
+1 yılbedava telekız bulmuş üstelik KAPALI :D
61 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyledir değil mi? Ben onu aramayayım diye 4 kez hat değiştirdi ama numaramı ezbere bildiği için hep o aradı kendi de öyle söylüyor
+1 yılKullanmak istiyor seni sevse yalnız ölürdü de gidip bir başkasıyla olmazdı, sevgi bu kadar ucuz değil
10 Yorumlabenim kapalı bacım varya ha işte o kapalı bacım işini bilir ha...
biraz dayyip'ce oldu..
türban altından işi götürmek bu olsa gerek10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle günah. Artı seni özlediyse ondan ayrılıp seninle nişanlansın. Ne saçma. Seni kullanıcakkullanıcak.
10 Yorumla
+1 yılsadece sarılıp yatacaksa tamam seviyordur ama dikkat et bunu seni kandırmak için söylemesin ve kullanmak için.. senden neden ayrıldı neden başkası ile nişanlandı bunlar da önemli
00 Yorumla
+1 yılkalp kıracak bisi yok senle cinsellik istiyo sadece bence sevmiyor olabilir seni. dikkat et.
10 YorumlaKesinlikle seni kullanmak istiyor. Aynı şeyleri nişanlısıyla yapmadığını nerden biliyorsun? Hatta başkalarıyla...
12 Yorumla
Soran+1 yılHatta başkalarıyla. Doğru
+1 yılsen amacı anlayamıcak kadar slksın veya safsın cocuk seni kullanıyo bacım senınde ondan kalır yanın yok tabı ıkınızde sferszilesmıssınız sizin gibi yaratklar ölmeli
00 Yorumladirek olarak kullanmak istiyor dahada anlamadıysan sen çeşit bir akılsızsın kullanıp atacak işte
10 YorumlaSen çok büyük bir günahı işlemek üzeresin , onunla konuş ve namusuna sahip çık de sadece seni kullanmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmalarınin çoğunlukla cinsellik ise kork derim ve ve neden oda kiralıyor gidin cafede görüşün, bu zaman zarfında bulustugunuz oldu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle kullanmak istiyor. Ve evet günahtasın. Onun seni kandırmasına izin verme lütfen aklını başına al
00 YorumlaS.. ktirsin gitsin o çocuğu cvp bile verme konuştuğun için sende hatalisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılEVET öylesin ASLA KABUL etme pisliğin şerefsizin Teki
00 Yorumla
+1 yılSen günahta deilsin ama o seni kullanıyo sevse nsanlisini birakir seni alır ve o konuari senle evliyken konusur sen kendini suclama gönül bu ota da konar bokada ;)
00 Yorumla
+1 yılkullanıyodur nişanlısına söyle ona da yazık sana da yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur. Gunah ile ilgili bakma olaya. Cok mantiksiz ayni zaman da. Beynini kullan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadasım sakın yapma uzak dur. haa oldu kı nısanlısından ayrıldı o vakıt ıstedıgınızı yapın derım gerısı sana kalmıs ama senın ruh halın cok farklı... aslında sen onu sevmıyorsun en basıtınden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin bilerek konuşman yanlış hem seni sevmiyor sana kaymak için belli sende aynı düşünüyorsan devam et
00 Yorumla
+1 yılsana çok ağır hakaretler etsek yeridir.
11 Yorumla
Soran+1 yılValla yeridir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl... ortada bırakır nişanlısını aldatan seni aldatmaz mı
10 Yorumla
+1 yılOhhh iyi yapiyor sana :)
10 YorumlaEvet sadece uçkur derdi
20 Yorumla
+1 yılBen sana yorum yapmam..
20 Yorumlakullanıyor ve büyük bir günahtasın :d
10 YorumlaNapalım k*şar oldugunu mu söyleyelim illa?
10 Yorumlaboşa kapanmışsın
41 Yorumla
Soran+1 yılBen de çok yargılıyorum bunu ama ondan başkasıyla konuşmuyorum bile 😣
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım aynılarını yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılKullanmak istiyor
10 Yorumla
+1 yılBüyük yanlıştasın seven insan bunu yapamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aynını yaşatsın sana inşallah edepsiz
00 Yorumla
+1 yılgit oda kiralayın sonu nereye gşiderse artık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Büyük günahtasın
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlısını benimle aldatıyor. Kalp kırıcı da olsa açık net yorumlarınızı istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler