Nişanlısını benimle aldatıyor. Kalp kırıcı da olsa açık net yorumlarınızı istiyorum?

Öncelikle selamlar. 2009-2013 arası biriyle bir sevgilik yaşadım. O Zaman'dan beri hayatımda biri yok ve 1,5 yıldır kapalıyım. Eski erkek arkadaşım ( sözde benim yüzümden) nişanlandı. Ama kızla nerdeyse 2 yıllık ilişkisi var. Konu şu x 2 yıldır 2-3 ayda bir beni hep arar. Sadece konuşuruz. Ama konuşma ilerledikçe konu cinselliğe kayıyor. Ben konuyu kapatmaya çalışıyorum "işte sen hep böylesin hep beni soğutuyorsun hep senin yüzünden böyle şeyler oldu deyip" duruyor. Ben de bazen onun konuşmasına izin veriyorum açıkçası. Sırf konuşmayı sürdürelim diye. Çünkü ben ondan çok etkileniyorum. Ve seviyorum. 3 aylık nişanlı. Yine beni arıyor ve görüşmek istiyor. Oda kiralamak istiyor. Saçlarını çok özledim sadece sarılıp yatmak istiyorum diyor. Şimdi mümkün olduğunca dobra olun ve dürüst konuşun. Seviyor mu beni kullanmak mı istiyor ben büyük bir günahta mıyım?
Nişanlısını benimle aldatıyor. Kalp kırıcı da olsa açık net yorumlarınızı istiyorum?