Erkek arkadaşım kıyafetlerime "OHA" denilecek kadar çok karışıyor, ne yapmalıyım?

1 yıl 8 ay 15 günlük bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ilk çıkmaya başladıgımızda fazla karısmıyordu sadece ima ediyordu etek giyme okulda diye tamam dedim.Okulda hep dar pantalon giydim,v yaka bluz giyiyordum onu da giyme bisiklet yaka giy dedi tamam dedim. Pudra falan sürme okulda dedi tamam dedim.Babet giyme erkekler çıkartıyo dedi ki artık kaç yaşına gelmiş erkek bununla mı uğraşıcak olgunlaşmış artık neyse yine tamam dedim.Bu seneye kadar hep dar pantalon giydim hiç birşey söylemiyordu.Bu sene geldi ve bana dar pantalon giymiyceksin okulda dedi,bi anda şaşırdım kaldım nerden çıktı şimdi bu! Beyfendi diyor ki okulda sen yürürken herkes arkandan bakıyor görüyorum sinir oluyorum. Bu seneye kadar olmayan şey neden şimdi var? tartıştık tamam dedim ama hiç alışkın değilim üstümde kötü durduğunu hissediyorum.Benim için kıyafet çok önemlidir resmen o gün moralimi kıyafetim belirler.Kıyafetimi begenmediysem herkes bana bakıp dalga geçiyor gibi geliyor.İlk 2,3 hafta bol giydim ama bir süre sonra yapamadım olmadı kendimden nefret etmeye başladım.Bunu ona anlattım söyledim konuştum ama anlamadı.Bir gün kavga ettik bu yüzden ona dedim ki okulda bakan dışarda bakmıyo mu ki okulda giyemiyorum,sen yokken de ben dısarı cıkarken dar gıyıyorum bu seneye kadar bısey olmadı da sımdı mı oldu dedım birsey dıyemedı bır sekılde kendını haklı cıkardı ve kavga ettık. Daha sonra özür diledi bende onu kaybetmek ıstemedıgım icin tamam barıstık giyicem dedim. Denedim ama olmuyor içimden giyinmek gelmiyor ona en son bunu anlatan bir mesaj attım kendımden soguyorum bu yuzden dedım aradı benı uzmeye mı calısıyosun dedı falan bıraz aramız acıldı sonra barıstık.Onu cok sevıyorum ama gercekten dayanamıyorum göz yaşlarıma hakim olamıyorum kendımden nefret edıyorum! Bu seneye kadar dolabımda bır tane bol kot yoktu.. ne yapıcam nasıl ikna edicem ablası bile konustu.Ablası yeni evlendi kocası olmasına ragmen adam hıc kızmıyor kız etekle dolasıyo bısey demıyo bızım kı bana hayatımı zından etti ömür törpüsü gibi ne yapıcam ben ? Lütfen yardım edin.Hayatımda ilk defa böyle birsey yasıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Onunla beraber olduk sizce ona "Aramızda bir şeyler yaşanmadı mı ? Yaşandı dimi? Ben artık senin miyim? Evet seninim.Peki bu durumda...(noktaları tamamlarsanız sevinirim)" gibi bir mesaj atmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Su ana kadar her seye tamam dedim babet,bluz,etek,sutyen ama tek giyebildigim kot vardi o hakkimi da elimden aldin simdi giydigim hic bir seyde kendimi iyi hissetmiyorum bana mi guvenmiyosun? baskasini etkilemeye calistigimi mi dusunuyosun? sonucta aramizda biseyler yasandi dimi? Yasandi. Peki ben artik senin degil miyim ? Evet seninim. Simdi senden baskasina bakip baskasina mi gidicegimi dusunuyosun? Cok basit bisey sorucam ilerde evlenince napicaz o zamanda mi boyle kiyafet sinirlamasi olucak
Güncellemeler
+1 yıl
Ya da soyle soruyim ben moda tasarimi okuyup bitirdigimde sadece pantalonla dolasmiycam onlari satmak icin kendimde giyicem tasarladigim elbiseyi,etegi,sortu vb. Dimi? O zaman da mi giyemezsin diceksin? O zaman giyemiyceksem simdi ben niye okuyim ki moda tasarimi ozgur davranamiycaksam okumamin bi anlami yok degil mi?Sonucta tasarim ozgurluktur siniri yoktur. Gecen sene bu kisitlama yokken bu sene neden boyle oldu anlamiyorum ama sanirim bana guvenmediginden dolayi boyle yapiyosun.
Erkek arkadaşım kıyafetlerime "OHA" denilecek kadar çok karışıyor, ne yapmalıyım?