23 yaşındayım ve hiç öpüşmedim, bu normal mi? Sevdiğim biri de olmadı.
Cevabın nedir?
Normaldir tabi ki. Kısmet işi. Hayırlısını dile. Bazen olmaması olmasından daha hayırlıdır. Daha hayatının baharındasın. Gündelik sevgili değiştirenlerin her zaman mutlu olmadıklarını bilmekte yarar vardır diye düşünüyorum. Bu işler zaman işi. Kendinizi eşinize saklayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu soruyu bir erkek sorsa ne kadar dalga geçilirdi kim bilir. Toplumun ikiyüzlülüğü işte.
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 sene sonra senin erkek versiyonun olucam ben, anormal bir durum göremiyorum. Olması gerekende bu değil mi zaten?
07 Yorumla
Soran+1 yılHormonal olarak değil
- +1 yıl
Evet değil, o yüzden evlenme çağına giren gençlerin evlenmesi hususunda acele edilmesi gerektiğine vurgu yapmıştır Hz. Muhammed..
Soran+1 yılAcele evlensinler de ülkede bilim teknoloji çöksün
Soran+1 yılGerçi zaten yok
- +1 yıl
Acele evlenmesinler, ders çalışmak yerine kızları abazan abazan hayal etmekten bilim teknoloji ilerleyemesin..
Soran+1 yılİşte bu yüzden evlenmeden seks yapmak gerekiyor :)
- +1 yıl
Git yap o zaman.
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal tabiki. Ben 19 yaşındayım şu zamana hiç kimseyi öpmedim. Sevgilimde olmadı. Ben hepsini evlendiğim insanla yaşamak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen de opusmedim. Ne olmus? Opmek isteyenler anca yumrugumu optu :)
18 Yorumla
Soran+1 yılSeninki abartı olmuş biraz sanki
- +1 yıl
Allah'i kizdirmaktansa erkegi kaybetmek... ;)
Soran+1 yılBen allaha inanmıyorum işte tuhaf kısım o
- +1 yıl
Ben inaniyorum. Ancak, inanmasaydim da, riyakar erkeklerden birine guvenip bunu yasamazdim evlenmeden. Malum bizim bazi cig sut emmis erkeklerimiz icin; kendi kizlari, anneleri, kiz kardesleri namuslu ve bakire olmalidir ama diger tum kizlarla yatmak ister ve bunu haklari gorurler. Riyakar bir erkek icin bu hataya dusmem.
Soran+1 yılBen ikiyüzlü bir erkeğin isteklerine hitap etmek istemem açıkçası :)
- +1 yıl
Yani... :) Ben dikkat ettiysem o da edecek... Yok oyle her halti ye sonra bana gelip evlen.
- +1 yıl
Annene sor bunu. Dogurdugu yere geri soksun seni.
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
92Cevap
+1 yıl28 yaşındayım ve bakirim, öpüşmedim bile. benim böyle olmam ne kadar doğalsa seninde gayet doğal.
12 Yorumla
Soran+1 yılİkiside doğal değil bence
- +1 yıl
e yapıcak bişey yok.. :) beni kimse çekici bulmuyor şahsen, ki bundan dolayı da bişey yaşamadım yaşayamadım..
+1 yılbence gayet normal olması gereken bir durum. Ama bu devirde nişanlı ve evlilik ihtimali yüksek ilişkileri saymaz isek. ne güzel işte :) olması gereken de bu. tabii benim görüşüm böyle. sizi de tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yılnormal bunda ne varkı bölede devam et bence evlenene kadar kapalımısın buaraada
03 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman bile değilim evlilik de düşünmüyorum
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
ok tsk bısı dıcektım sadece bulursun benı kadan takılırsa ok
+1 yılNormal evlenene kadarda nasip etmesin Allah inşallah. Helal olsun, evlenene kadar böyle devam.
01 Yorumla
Soran+1 yılJffjflögnf tamam
+1 yılevlenmemiş bir kadın ya da erkeğin cinsel manada öpüşmemesi gayet normal birşey..
04 Yorumla
Soran+1 yılİslama göre
- +1 yıl
ee sen Müslüman değil misin..
Soran+1 yılHayır tabii ki
- +1 yıl
hristyan mısın , ateist mı deist mi budist mi hangisi peki..
Canın istemiyor ise hormonal olarak sorunlu bir durum ama canın istiyor ama sen kendini dizginliyorsan normaldir vardır bildiğin bişey ama böyle gidersen açılmadan iade olacaksın
00 Yorumla
+1 yılnormal degil. burada normal diyen tipsiz bakir barz0lara aldanma. hersey zamaninda guzel.
10 Yorumla
+1 yılepmeye deger kımseyle olmamıstır bnce normal yadırgamam hatta takdır ederım oyle bynlardan da kalmadı evlenılecek kadın dedıklerı o ıste
07 Yorumla
Soran+1 yılEtikete karşıyım
- +1 yıl
etıket degıl oyle bırını bulayım sorgusuz sualsız evlenırım
Soran+1 yılOf sıktınız ama
- +1 yıl
sıkıldıysan cvb yazmazsın olur bıter sen yazdıkca bana cvb hakkı dogar senınn cooook opusmus olman benım soyledıgım gercegı degıstırmez bnın erkege sor o yasa gelmıs opusmemıs elıne erkek elı degmemıs bırıyle hmn evlenır
Soran+1 yılÖpüşmemiş insanlar sizi bekliyor zaten. Ayrıca kadında önemsediğiniz tek şey bu mu? Belki dünyanın en çirkef tembel insanıyım? Fetişistler sizi.
- +1 yıl
bellı oldu sen opusmek dahıl yapmadıgın kalmamıs musluman bıle degılım dıyorsun sıze normal bı s. gıdın bızım toplumumuzun ahlak degerlerınıde sızınkıne benzetmekten vaz gecın
- +1 yıl
sen merak etme cırkef falan fılan bılmeden tanımadan hayatımıza sokmayız bız hadı bı sekılde gırdı 3 ay bes ay yasadıklarımızı kar sayar tekmeyı basarız
+1 yılBen evleneceğim kadında ar namus ararım ilk önce güzellik tabiki güzel birşey ama namusunu başkasıyla giderdiyse o bana yaramaz bence çok iyi normal ötesi birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılSen namuslu musun?
- +1 yıl
Çok şükür elhamdulilha kimsenin namusu ile oynamasım sevgililerimle öpüşmedim hiçbir ilişkiyiye girmedim ve bakirim sence bu yeterli mi
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYa bu nedir? ya gayet normal.. normal şeyleri zamanla anormal olarak görmeye başladık.
10 Yorumla
+1 yılTabiki de anormal sevdiğin biri olmadığına inanmıyorum. Hiç öpüşmediğine göre hayatında bazı engellerin kısıtlamaların vb. sorunlar var gibi. Bir psikolog ile görüşebilirsin.
00 Yorumlahalk arasında tabiri caiz ise evlenelicek kadın gözüyle bakılan ve aranılan kadınsın :))
00 YorumlaNe güzel istisnayı oluşturmaktasın. Eğer güze yüze ve fiziğe sahipsen seninle evlenen erkek yaşadı. Saf bakire candır.
00 Yorumla
+1 yılKimi var çok opusmustur aşk yasamamistir kimi var hiç öpüşmemistir asklarin en büyüğünü yasamistir... bu yönden bak bide
03 Yorumla
Soran+1 yılBen aşk yaşamadığım için öpüşmedim söz saçma oldu
- +1 yıl
Bu sözüm aşkla opusmeyi birbirinden ayirmakti kardeşim bence aynı kefeye koyulmamali
Soran+1 yılBirbirinden ayıranlar sorunlu. Aşk ve öpüşme bütün olmalı.
+1 yılEli öpülesi insandır normaldir sağlıklıdır sadıktır geleceğine başarılarının devamını dilerim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı mı? Bilim insanları öyle demiyor fakat
- +1 yıl
Ne diyorlar merak ettim :)
normal hemde cook normal, ah keske bnmde snin gibi svgilim olsa
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsevdiğin biri olmadıysa normal değil mi zaten :D
23 yaş zaten genç sanki 55 yaşında gibi sorma buraya00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normal tabiki normal olmayan öpüstugu halde evlenmeyen
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma
+1 yılnormal olan bu aslında bizler normaliz öbürleri anormal günah batağına girmişler kim kime veriyo kim sevgilisne ne yaptırıyo valla bu sitede herşey apaçık ortada :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 23 yaşındayım ve hiç öpüşmedim o yüzden bana normal geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
yalanciyi
Cevap sahibi+1 yıl@Galatasaray_19o5 yalancı diye bana mı diyorsun?
+1 yılBazısına normal bazısına anormal. Önemli olan sence normal mi
00 Yorumla
+1 yılDegil bence ya
Opusmek belki de hic sevmemek nedir
Aseksuel olabilirsin02 Yorumla
Soran+1 yılSevmemekle aseksüel ne alaka aromatiktir o
- +1 yıl
Olsun benziyo genede
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde ayn8 sekil. normal tabiki öpusenler anormal zaten kasar ruhlu insan onlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok normal hem de çok iffetli namuslu olduğu anlamına gelir. Tebrikler sizden az.
00 Yorumla
+1 yıl17 yaşında bir kızın yatması normalse oda normal olmalıdır bence :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil tabi hemen git öpüş... ne saçma soru :/
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal senin gibi birini buluyum dakikasın da basicm nikahı
04 Yorumla
Soran+1 yılHe benim gibi biri de gelsen de evlensek diye bekliyor
- +1 yıl
Valla bak şaka yapmiyorum bu devir de el değmemiş birisi bulmak cok ama cok zor
Soran+1 yılMarketten mal almıyorsun sonuçta el değmiş değmemiş diye sınıflandırma istersen
- +1 yıl
İstersen sen onun adına öyle de o tabiri ben kullanmıyorum, ama geçmişi senin gibi tertemiz olan bir kız bulmak bu dünyada ki en zor şey
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 yaşında hiç öpüşmemiş erkekler normal ise bu daha da normal.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlar daha anormal
Cevap sahibi+1 yılHiç de anormal değil bence. Zina mı yapsın.
Cevap sahibi+1 yıl35 sene bir nefeste geçiyor 35+35 daha yaşasa 2 nefes eder eşittir yaş 70 iş bitmiş var mı ondan ötesi. Hayat bu dünyadan ibaret değil. Dünya hayatı bir insanın ana rahminde kaldığı süre kadar bile değildir.
Soran+1 yılDine göre mi bakıyoruz anatomi gerçeklerine göre mi? Vücutları doğal işlemiyor işte
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi evrensel ve bilimsel olarak soruyorum. Ölümsüz bir canlı var mı ha var ise sen de haklısın derim.
Cevap sahibi+1 yılŞeytan sürekli kötülüğü teşvik eder. Sabret seninde hayatına seni seven hayırlı bir eş girer inşallah dilediğini onunla yaşarsın. Ama hiç bir zaman ölümü unutma o her zaman hepimizin ensesinde olacaktır.
+1 yılAhh işte sen tam evlenmeliksin:) çok temiz ve hoş:)
00 YorumlaÇok normal. Sonucta Turkiyede yasiyoruz. Amerika olsaydı Anormal oludu hani :p
00 Yorumlanormal zina gunahtır ama sen ilede yapıcam dersen gıt yap ne soruyon ne ne abaza dolu piasa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbir kızın en güzel Çeyizi öpülmemis dudaklaridir zaten.
00 Yorumla
+1 yılnormal aqq bakma alttaki mallara. hatta olması gereken bu
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede normal ama bir yabancı ülkede çok anormal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bende 23 yaşına kadar hiç öpüşmedim anormal miyiz biz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal.. Bizim dayilar var 40'da evleniyor ilk gece'de kadinin beli kiriliyor Haberlik yani :D
00 YorumlaOpusup opusmemesinin bir anlami yok. Tuhaf ama.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. gayet normal hatta mükemmel
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum...
Tam aradığım kız tipi :D
00 YorumlaNormal ben mesela eksikliği bile yok hissetmiyorum
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşındayım hiç öpüşmedim panpa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Aseksüel olabilirsin no prob
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Duruma göre değişir o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. normal ve olması gereken bu değil mi?
00 YorumlaTeorik olarak biliyorsan pek sıkıntı değil gibi😉
00 Yorumla
+1 yılÖyle birini bulsam nikah basarım yeminle
02 Yorumla
Soran+1 yılYetherr
- +1 yıl
Kötü bişey mi söyledim anlamadım
Eğer evli değilse öpüşmüş olması anormal
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılHerkes müslüman değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anormallik nerede onu çözemedim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal anormallik yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. tercihin bu yöndedir anormal bir durum yok
00 Yorumla
+1 yıleşitiz demek ki evlenek mi.
00 Yorumla
+1 yılAnormal diyemem aynı durum bendede var :)
00 Yorumla
+1 yılNormaldir bende bu yolda ilerliyorum :D
00 YorumlaSevdiğin veya hoşlandığın biri olmadıysa normal
00 Yorumlakalpten sevdiğin biri olmadıysa çoook normal ;)
00 Yorumla
+1 yılTabiki normal ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖpüşmeden Kadın olunmaz. kız demelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
10 Yorumla
+1 yılkadın değildir o :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek değilim?
olabilir normal bu senin tercihin
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi