Sevdiğim kişiyle aramda 10 yaş fark var sorun olur mu?

aylardır kafamı kemiren bir soru vardı artık birileriyle paylaşmak istedim lütfen sonuna kadar okuyun ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim liseyi ve üniversiteyi aynı şehirde okudum okul birincisi olarak liseyi bitirmiştim başarılı bir öğrenciydim vs vs eski okulumu arada bir ziyaret ediyordum okulda sevilen bir öğrenciydim çünkü aralarda birisini görmeye başladım öğretmenmiş kendisi yeni atanmış okula onu gördükçe ondan hoşlanmaya başladım ve bu sevgi git gide büyüdü kendisi 29 yaşında bekar gayet iyi birisi bir iki kere konuşmuşluğumuz oldu dersi olmadığı zamanlarda öğretmen odasında sessizce duruyordu diğer öğretmen arkadaşlar beni anlattılar övdüler o da gülümsedi hangi üniversiteye gittiğimi ne okuduğumu falan sordu bu şekilde sohbet ettik başka bir şey olmadı ama ben onu gördükçe elim ayağım titriyor aramızdaki yaş farkı bir sorun oluşturur mu ya da beni sevebilir mi lütfen yardım edin..
Güncellemeler
+1 yıl
benden nasıl hoşlanabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
öğretmenler kendi aralarında yemeğe çıkalım diye konuşmuşlar o da "xxxxde gelsin" demiş. Yani benim gelmemi istemiş?
Sevdiğim kişiyle aramda 10 yaş fark var sorun olur mu?