Sevgilimşn annesi iğne yaptığındaqn beri sol tarafım baya ağrıyor kasıtlı mı yaptı bu kadın?Rezil olmuşmuyumdr

Sevgilimle 3 yıldır beraberiz ben iktisat son sınıfım o tıp 5.sınıf.Bu yaz nişan olucak.Annesi ve babasıda doktor.Annesi normal aile hekimi.Annesiyle çok sık görüşüyorum ve yaklaşık 4 gündür çok şiddetli biçimde öksürüyordum.Bugün evlerine gittim sevgilimin halası falanda vardı.Öksürünce önce sigara öksürüklerine benziyor sigarayamı başladın dedi gülerek yok dedim şaşkınlıkla şaka yaptım ama çok fena hastalanmışsın dedi.O ağıza sokulan şeylerden getirdi boğazıma baktı eliyle böyle çenemin altına baktı ama çok komik bir yandanda görümcesiyle sohbet ediyor.Sonra sevgilimin odasına geçtik orda sırtımı dinledi ciğerlerin sökülecek nerdeyse nerde üşüdün bu kadar dedi.Tabi sırtımı ve göğsümü dinleyince heyacanlandım kadında anladı heyacanlandığımı niye heyacanlandın ki sen kalp atışların hızlandı dedi. Açıkladı baya bilimsel (hiç biri aklımda kalmadı.) Yani kadınada rezil oldum heyacanlanınca.Zaten aile hekimimde bu kadın.Sonra iğne yaptı fısfıs verdi (evde olmasına şaşırdım iğnenin ve fısfısın.) İki doktorun evi ne beklersin ki başka dedi.İğne yaptı kalçadan çok utandım yine kıpkırmızı oldum.Ancak 20-25 dakika geçti hala ağrıyor kalçam aşağı doğru sizce bişey olur mu? Sevgilim bişey olmaz dedi ama hala ağrıyor.Kadın sever beni ama kasıtlı mı yaptı acaba? Bide rezil olmuşmuyumdur heyacanlanınca?
Sevgilimşn annesi iğne yaptığındaqn beri sol tarafım baya ağrıyor kasıtlı mı yaptı bu kadın?Rezil olmuşmuyumdr