Sevgilim artık beni beğenmiyor mu , lütfen yardım edin :((( ?

Merhabalar ben çevremdeki insanlar tarafından güzel diye anılan gencecik bir kızım
sevgilim de beni çok beğenir bakımlı olduğumu söylerdi onunla buluşmaya bir defa olsun saçımı yapmadan gitmedim hep farklı kıyafetler giymeye özen gösteriyorum
ama son günlerde sürekli bende bir kusur bulmaya başladı yürüyüşümden tutun da yüzümde ufacık bir çizik olsa onu sorun ediyor
kendine yeni parfüm alsana demeye başladı benimde çok kırılgan bir yapım var onu da kırmak istemiyorum ama üzülüyorum
acaba benden razı değil mi :(

benden önce görüştüğü kız da benim aksime fazla kilolu , kısa boylu , bir özelliği olmayan bir kız bazen şaka yollu beni beğenmiyorsan o kızcağıza neler diyosundur kimbilir diyorum seninle evlenicem onunla evlenmeyeceğimi kendi de biliyodu , vaktinde ona da bakımlı ol dedim bir kere bile dediğimi yapmadı inat etti bıraktım demeyi diyor
ben bu işin içinden çıkamıyorum çünkü içimden bir ses beni gerçekten sevse bu halimle kabul ederdi diyor :( bu halim dediğimde her zaman temiz düzgün gidiyorum yanına ama gözlerine baktığımda da beni sevdiğini hissediyorum

arkadaşlarıma özelimi açmayı pek sevmediğim için burada sizlerden fikir almak istedim sizce kendime biraz daha mı bakmalıyım şu aralar , yoksa kırıldığımı mı belli etmeliyim nasıl bir yol izleyeyim?
Sevgilim artık beni beğenmiyor mu , lütfen yardım edin :((( ?